Maaltijdservice Hees

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Hees voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Hees? Dankzij deze website ontdekt u moeiteloos alle organisaties die aan huis leveren. Maaltijden warm bezorgd, of kant-en-klaar maaltijden die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: u bepaalt het helemaal zelf. Te bestellen vanaf €4,75 per keer. Genieten van Linzensoep en Scharrolletjes Dugléré Saus Erwten Spinazie Puree? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Dat hoeft niet erg te zijn! Met behulp van de maaltijdendienst in Hees hebt u toegang tot vers bereidde gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieLimburg
GemeenteBilzen
ReactieLuxe en erg lekker
Postcode3740
Kosten maaltijd (gemiddeld)€5,21
Populaire maaltijdGegrilde groentenmix in saus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Hees

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in de buurt van Hees. U kunt denken aan landelijke bezorgers als Delhaize en/of Carrefour. Maar ook lokaal ontwikkelen zich verscheidene instellingen en slagerijen. Ieder bedrijf heeft zo een eigen assortiment en bestelvoorwaarden. Door middel van de maaltijdservice-vergelijker kan u daarom de bezorgers gemakkelijk op een aantal punten vergelijken. Het selecteren van de best passende dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zodoende een beetje makkelijker. Eerst kijken of het wat is? Ga dan eerst voor een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er menu-voorkeuren als bijvoorbeeld lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Hees? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Meer en meer traiteurs voor ouderen zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met de meest verse ingrediënten. In de volgende stap worden de ingrediënten gekoeld en goed verpakt. Hierdoor blijven vitaminen en mineralen onaangeroerd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Vers van het land
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het koken in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Belangrijke voedingsstoffen blijven optimaal behouden. Maanden lang op te slaan. Een wekelijkse bezorging hoeft dan ook vaak niet.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Hees. Een goede vervanger voor bijv. senioren die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Het eten wordt warm bezorgd. In de regel verzorgd door een lokale keuken.

 • Direct aanschuiven
 • Maximale versheid
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Een aantal aanbieders hanteren ook een praktische boodschappendienst voor ouderen. Daarmee koop men direct nuttige boodschappen zoals bananen of volle kwark. Veelal zonder extra kosten bezorgd door uw eigen bezorger.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Hees vergelijken

Incidenteel eens genieten van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Hees? Of prefereert u een wekelijkse bezorgde koelverse maaltijden voor senioren? Of heeft u liever een lokale organisatie gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? Er is de keuze uit verscheidene maaltijdservices die passen bij uw uw eisen en mogelijke diëten. Wat te denken van Penne Vier Kazen Spinazie & Tomaat of Dieet Kalfsblanket Tomatensaus Prinsessen Puree? Op maaltijdbutler.be treft u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in de omgeving Bilzen. Bekijk goed het proefpakket. Dikwijls kan men voor aantrekkelijke prijzen voedzame bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig vet proeven. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. De maaltijden worden geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Zij werken vaak niet met een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Hees voor ouderen variëren nogal. De prijs voor een gerecht hangt namelijk af van aspecten als de aanbieder, de grootte van de keuken, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd als Gebraad Provencaalse Wijze Courgettemix Kriel kunt u al bestellen vanaf €5,45.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Gemalen Zalm In Vissaus Met Wortelen En Puree bestelt u vanaf €4,85.
 • Een thuisbezorgde daghap als Runderboomstammetje met vleesjus, gebakken aardappelen, rode bieten kunt u al bestellen vanaf €6,2.
Het eten is niet waar het bij blijft. Ook Linzensoep, iets te drinken en voor de volledigheid een Krentjebrij na. Heeft u weinig financiële middelen? Soms kan u een subsidie of regeling treffen met de gemeente Bilzen voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Rundergehakt, witlof, aardappelpuree
 • Stoofpotje peer, rundvlees en puree
 • Spitskoolschotel en aardappelpuree
 • Kip, sperziebonen, aardappelpuree
 • Viergroentenstamppot, gehaktbal

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Hees regelen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Kijk eerst na wat voor soort opwarmmaaltijd klopt met uw situatie. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk aangeraden maaltijdservices en bekijk de beschikbaarheid. Controleer goed het gerechten-aanbod, de manier van bezorging, en de klantwaardering.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De grote maaltijd-verzorgers hanteren een goedkoop of gratis proefpakket. Typische acties zijn 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Zodoende kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met alle verstrekkers.

 4. Vaste levermomenten

  Beviel het proefpakket? Dan kunt u dagelijks nog een bestelling doen. Gewoonlijk kan dit door even te bellen, door de menukaart in te vullen, of via internet. De menu’s worden gewoonlijk geleverd aan huis door een lokaal gezicht / bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Bij koelverse gerechten is er een wekelijks wisselend assortiment met circa 25 menu’s. In het aanbod van diepvries is er een keus te maken uit 100+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. In het geval van tafeltje dekje gebruikt men een speciaal dagmenu. Bij meer en meer leveranciers is zelf samenstellen ook een optie.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke maaltijdverstrekkers bieden een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Denk aan Slavink met jus, doperwten met worteltjes en gekookte aardappelen of Varkenshaas boontjes schotel. Daardoor zijn er voor alle ouderen kant-en-klaar maaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw eigen aanbieder.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, aanbieders hanteren geen doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats nadat u deze besteld heeft. Door gebruik te maken van de menulijsten kunt u wekelijks zelf – met de papieren lijst, online of telefonisch – een bestelling plaatsen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De seniorenmaaltijden worden gewoonlijk door een eigen bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Het koelverse assortiment wekelijks. Het vriesverse aanbod 2 keer per maand.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een goede maaltijd helpt mee aan uw lichamelijke gezondheid. Een dagverse warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Veel ouderen of gehandicapten hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Hierdoor zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Bijvoorbeeld gemalen, natriumarm, lactosevrij, zoutarm of juist eiwitrijk, vegetarisch, vloeibaar, koolhydraatarm: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Hees. Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch bij een situatie als een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat slikken en/of kauwen lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit