Maaltijdservice Hoelbeek

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Hoelbeek voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Hoelbeek? Aan de hand van onze vergelijker bekijkt u gemakkelijk alle bezorgers die bij u thuisbezorgen. Tafeltje dekje, of een koelverse maaltijd die u gemakkelijk zelf opwarmt: u kunt alle kanten op. Nu al voor €4,15 per gerecht. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Lasagne Met Linzen Tomaat & Quorn en Kipfilet in uienjus. Andijviestamppot? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? U kunt gelukkig lekker blijven eten. D.m.v. de maaltijddienst in Hoelbeek krijgt u smaakvolle gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieLimburg
GemeenteBilzen
ErvaringHoef niet meer te koken
Postcode3746
Kosten maaltijd (gemiddeld)€5,29
Meest gekozen maaltijdChili sin carne

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Hoelbeek

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten in en rondom Hoelbeek. Denk dan aan populaire partijen als Dienstenthuis.be of Colruyt. Echter, ook heel lokaal ontstaan er verscheidene instanties en slagerijen. Ieder bedrijf heeft zo een heel eigen productaanbod en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Aan de hand van deze pagina kan u de firma’s eenvoudig naast elkaar zetten. Een keuze maken voor de best passende maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt hierdoor wat minder gecompliceerd. Weet u niet of het wat voor u is? Ga dan eerst voor een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Spelen er dieetwensen als o.a. gluten- en lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Hoelbeek? Er kan meer dan u denkt! Opvallend veel traiteurs in België zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met uitsluitend verse groenten. In de volgende stap wordt het gerecht gekoeld naar onder 5⁰C. Daardoor blijven smaak en vitamines gewaarborgd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Altijd 200 gram groente
 • Vol van smaak
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen shock-freeze ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen blijven in goede conditie. Meerdere maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging hoef je niet te doen.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Hoelbeek. Perfect voor bijv. ouderendie (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Dikwijls geregeld via een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Extra hulp mogelijk
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Verschillende leveranciers voorzien in een nuttige boodschappendienst voor ouderen. Op die manier krijgt men eenvoudig praktische of verse producten als karnemelk en komijnekaas. Niet zelden kosteloos afgeleverd wanneer u dat wil.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Alles aan huis bezorgd
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Hoelbeek vergelijken

Liefhebber van een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Hoelbeek? Of prefereert u een wekelijkse bezorgde koelverse thuismaaltijden? Of prefereert u een organisatie gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? U kunt kiezen uit diverse maaltijdservices die kloppen met uw eisen voedingspatroon. Wat te denken van Blinde Vink Met Erwten En Wortelen En Puree en Rundstong Madeirasaus Puree? Op deze pagina ziet u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in en rondom Bilzen. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Doorgaans kunt u extra voordelig heerlijke bereide gerechten met dagverse artikelen en weinig vet testen. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. De menu’s worden bezorgt door uw eigen bezorger. Er is geen sprake van een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Hoelbeek voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs die wordt gerekend hangt af van onderdelen als de aanbieder, de mate van versheid, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd zoals Gemalen Koolvis Met Broccoli En Kruidenpuree vindt u vaak al vanaf €5,3.
 • Vriesverse maaltijd als Vlaamse Karbonaden Met Appelmoes En Aardappelen is er al voor €4,65.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Alaska-koolvis in mosterdsaus wordt al bezorgd vanaf €6,05.
Het eten kan uitgebreid worden. Bestel ook Harira, een extra salade en een dessert als Vruchtensalade als afsluiter. Heeft u moeite met de financiën? Wellicht kunt u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Bilzen voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Top-5 bereide maaltijden

 • Macaroni
 • Hongaarse goulash, doperwtjes, rijst
 • Groentemix, kormasaus, basmatirijst
 • Rode bieten met een speklap en jus
 • Groenteburger, prei, aardappelen

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Hoelbeek bestellen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Trek eerst na welk soort maaltijdservice in lijn is met uw gesteldheid. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk beschikbare aanbieders en kies er een. Check vooral de versheid van ingrediënten, de manier van bezorging, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Begin met het proefpakket

  De bekende leveranciers verstrekken een scherp geprijsd proefpakket. Vaak gaat het om 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Zo kunt u op een prettige manier kennismaken met aantrekkelijke verstrekkers.

 4. Bezorgafspraken maken

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Dat is fijn, nu kunt u probleemloos een nieuwe bestelling doorgeven. Dikwijls kan dit door even te bellen, via de papieren bestellijst of via de iPad. De menu’s worden dikwijls aan huis gebracht via een persoonlijke bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er een wekelijks wisselend assortiment met pakweg 15 gerechten. Spreken we over diepvries, dan kan men kiezen uit 80+ vaste vaste gerechten. In het geval van tafeltje dekje gebruikt men een daghap, zonder keuze. In sommige gevallen is zelf ingrediënten combineren een extra dienst die afgenomen kan worden.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Ja, de meeste services voorzien in een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Als o.a. Kipfilet mosterdsaus of Kiprollade tutti frutti met kruidenjus, witte rijst, spinazie. Zo ontvangt men altijd goede thuismaaltijden voor senioren! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met de organisatie waar u klant bent.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, leveranciers werken niet met een vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd als u een bestelling heeft doorgegeven. Via de welbekende bestellijst kunt u gemakkelijk – online, telefonisch of met een bestellijst – de gerechten inkopen.

Hoe werken de leveringen?

De bezorgmaaltijden worden vaak door een vaste bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. In het geval van koelvers: 1 a 2 keer per 7 dagen. Binnen het vriesverse segment om de 2 weken.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Verse voeding bevordert uw lichamelijke gezondheid. Elke dag een warme schotel is essentieel. Diverse senioren of beperkten volgen een dieet of hebben een allergie. Daarom onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Bijvoorbeeld zoutarm, gemalen, natriumarm, lactosevrij en ook eiwitrijk, veganistisch, vloeibaar, koolhydraatarm: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Hoelbeek. Is uw inkomen niet toereikend? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: ideaal als er iets speelt als een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen & slikken complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit