Maaltijdservice Waltwilder

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Waltwilder voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Waltwilder? Middels onze vergelijker ontdekt u moeiteloos alle firma’s in uw eigen gemeente. Maaltijden warm bezorgd, of vriesverse maaltijden die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: het kan allemaal. En dat al vanaf €4,60 per persoon. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Rode kool met appel of Vissersstoofpotje met basilicumsaus, worteltjes en witte rijst? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Met behulp van de maaltijdendienst in Waltwilder hebt u toegang tot smaakvolle maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieLimburg
GemeenteBilzen
BeoordelingPerfecte oplossing
Postcode3740
Kosten maaltijd (gemiddeld)€5,27
Maaltijd-topperFoe yong hai

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Waltwilder

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in de regio van Waltwilder. Bijvoorbeeld interessante services als 15Gram of 0. Ook binnen de gemeente zijn er verschillende leveranciers en slagerijen. Iedere leverancier wordt gekenmerkt door een “eigen” assortiment en voorwaarden. D.m.v. deze pagina kunt u de firma’s eenvoudig op een aantal punten vergelijken. Het kiezen van de beste verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt hierdoor een beetje makkelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Start eens met een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Zijn er in uw geval speciale voorkeuren als kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Waltwilder? Er is een oplossing! Meer en meer traiteurs in België worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met altijd kakelverse ingrediënten. Daarna worden ze gekoeld en goed verpakt. Hierdoor blijven structuur en smaak ongedeerd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Vers van het land
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en shock-freeze ingevroren. Vitamines en mineralen raken niet bedorven. Maximaal 3 maanden houdbaar. Iedere 7 dagen inkopen doen is dus niet noodzakelijk.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Porties ruim voldoende
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Waltwilder. Ideaal voor bijv. hulpbehoevenden die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Veelvuldig georganiseerd door een lokale keuken.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Maximale versheid
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Diverse firma’s hanteren ook een extra boodschappendienst voor senioren. Op die manier koop men eenvoudig de supermarktartikelen als koeken of sappen. Doorgaans kosteloos afgeleverd op een vast tijdstip.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Waltwilder vergelijken

Zoekt u een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Waltwilder? Of zoekt u een wekelijkse bezorgde koelverse maaltijden? Of heeft u liever een leverancier met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? U kunt kiezen uit verscheidene opties die voldoen aan uw omstandigheden en mogelijke diëten. Neem nu Gemalen Koolvis Met Broccoli En Kruidenpuree en Dieet Kalfsworst Bloemkool Aardappelen? Aan de hand van deze website ontdekt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in en nabij Bilzen. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Gewoonlijk kunt u extra voordelig ambachtelijke bereide gerechten met veel groenten en weinig kunstmatige toevoegingen proeven. U kunt via verschillende manieren bestellen. Het eten wordt geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. U zit niet vast aan een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Waltwilder voor ouderen variëren nogal. Het tarief voor een maaltijd is afhankelijk van onderdelen als de leverancier, het totale assortiment, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Gehaktbal Uiensaus Prei Aardappelen is verkrijgbaar vanaf €5,1.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Lasagne Met Linzen Tomaat & Quorn is verkrijgbaar vanaf €4,2.
 • Een warme dagschotel als Kalkoen in licht romige champignonsaus, broccoli en rösti rondjes is beschikbaar vanaf €5,9.
De maaltijden hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Koude vruchtensoep, extra groenten en om het compleet te maken Bananenvla achteraf. Zijn kosten voor u een probleem? Doorgaans kunt u vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Bilzen voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Beste bereide maaltijden

 • Paëlla
 • Hongaarse goulash, doperwtjes, rijst
 • Spinazie à la crème met champignons
 • Rode bieten met een speklap en jus
 • Rookworst met stamppot zuurkool

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Waltwilder regelen

 1. Wat zoekt u precies?

  Kijk eerst na welke vorm van een thuismaaltijd aansluit op uw omstandigheden. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk meest gekozen bezorgservices en selecteer er een. Bekijk met name de versheid van ingrediënten, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en de klantwaardering.

 3. Bestel het proefpakket

  De belangrijkste aanbieders verstrekken een goedkoop of gratis proefpakket. Typische acties zijn 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Zodoende kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met geschikte leveranciers.

 4. Elke week een levering

  Was de proefbestelling goed? In dat geval kan men snel en simpel een nieuwe bestelling doorgeven. Steeds vaker kan dit via de telefoon, via een menulijst, of email / internet. De thuismaaltijden worden vaak thuisbezorgd middels een vriendelijke bezorgservice in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Bij koelverse gerechten kunt u zelf kiezen van een bestellijst van zo’n 25 menu’s. In het aanbod van diepvries kunt u meestal kiezen uit 70 – 150 vaste menu’s. In het geval van tafeltje dekje is er vaak een vaste menulijst zonder al te veel keuze. In steeds meer gevallen is zelf mixen en combineren ook een optie.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer maaltijdverstrekkers bieden een speciale categorie met dieetmaaltijden. Denk aan Drumsticks met vleesjus, witte rijst, sperziebonen en Huisgemaakte rundergehaktbal in jus. Handig, want zo zijn er voor alle bejaarden opwarmmaaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw eigen dienstverlener.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, er geldt geen vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd indien u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Met behulp van een speciale menukaart kunt u iedere week zelfstandig – met de papieren lijst, online of telefonisch – de maaltijden inplannen.

Hoe verloopt de levering?

De opwarmmaaltijden worden in de meeste gevallen door uw eigen bezorger op een vast tijdstip geleverd. Bij koelvers spreken we van elke 3/4 dagen. Bij vriesverse maaltijden om de 14 dagen.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een maaltijd met voldoende groenten bevordert een vitaal en energiek lichaam. Een warme schotel in de avond is daarbij van groot belang. Diverse senioren of mensen met een beperking eten volgens een bepaald dieet. Daarom zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Het gaat om lactosevrij, natriumarm, glutenvrij, zoutarm of veganistisch, eiwitrijk, vloeibaar, vegetarisch: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Waltwilder. Is er sprake van een laag inkomen? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst bij een situatie als een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen en slikken steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit