Maaltijdservice Munsterbilzen

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Munsterbilzen voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Munsterbilzen? Met behulp van maaltijdbutler.be vergelijkt u gemakkelijk alle leveranciers die bij u thuisbezorgen. Maaltijden warm bezorgd, of een vriesvers maaltijd die u gemakkelijk zelf opwarmt: er is veel mogelijk. Al beschikbaar vanaf €4,85 per gerecht. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Kiptajine of Gestoofde wortel? Maar is zelf koken geen optie meer? Dat hoeft geen obstakel te vormen. D.m.v. de maaltijddienst in Munsterbilzen ontvangt u de lekkerste gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieLimburg
GemeenteBilzen
ReactieNaar mijn verwachtingen
Postcode3740
Kosten maaltijd (gemiddeld)€5,24
Vaak bestelde maaltijdBabi pangang

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Munsterbilzen

We zien meer en meer maaltijdendiensten in de omgeving van Munsterbilzen. U kunt denken aan landelijke organisaties als HelloFresh of Dienstenthuis.be. Maar ook lokaal zien we tal van leveranciers en restaurants. Elke service wordt gekenmerkt door een eigen assortiment en bestel- en bezorgmogelijkheden. Aan de hand van deze website kan u daarom de bedrijven snel en makkelijk vergelijken op allerlei onderdelen. Het kiezen van een goede dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan ook wat overzichtelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Begin dan met een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er in uw geval bepaalde wensen zoals o.a. gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Munsterbilzen? Er kan meer dan u denkt! Opvallend veel traiteurs voor ouderen kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met uitsluitend verse groenten. Hierna wordt het eten teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Zo blijven geur, kleur en smaak ongedeerd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Smaak en gezonde vitaminen blijven in goede conditie. Meerdere maanden te bewaren. Wekelijks een bezorger aan huis is geen verplichting.

 • Lang houdbaar
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Munsterbilzen. Perfect voor bijv. bejaarden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Meestal gedaan door een lokale keuken.

 • Warm thuisbezorgd
 • 100% vers
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Diverse firma’s bieden ook een extra boodschappendienst voor gehandicapten. Zodoende bestelt u zonder moeite broodnodige boodschappen als leverkaas of melk. Veelal gratis bezorgd op een vooraf gekozen moment.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Munsterbilzen vergelijken

Houdt u van een handige diepvriesmaaltijd in Munsterbilzen? Of houdt u juist van een blijvende oplossing als koelverse maaltijden voor ouderen? Of geeft u de voorkeur aan een instelling gericht op tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? We onderscheiden verscheidene thuismaaltijden die kloppen met uw situatie en eventuele dieet. U kunt denken aan Dieet Boerenkool Met Kalfsgehaktbal of Kipgyros Rijst? Hieronder treft u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in de streek Bilzen. Let ook goed op het proefpakket. Gewoonlijk is er een proef-mogelijkheid. U kan de lekkerste bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig zout uittesten. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. Het eten wordt geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. Zij werken vaak niet met een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Munsterbilzen voor ouderen variëren nogal. De prijs voor een gerecht hangt af van elementen als de aanbieder, de grootte van de keuken, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd zoals Kalkoenfilet Bordelaisesaus Wortelen Aardappelen bestelt u vanaf €6,4.
 • Een vriesverse maaltijd als Gemalen Rundsvlees Met Rode Kool En Aardappelpuree wordt al bezorgd vanaf €5,45.
 • Een warme daghap voor senioren als Vegetarische grillstukjes met pomodorisaus met een Italiaanse rijstschotel wordt al bezorgd vanaf €6,2.
De maaltijden is vaak uit te breiden met o.a. Consommé, een extra salade en een toetje als Baklava na. Heeft u weinig financiële middelen? Dan kunt u mogelijk een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Bilzen voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Populaire bereide maaltijden

 • Runderhachee, witte rijst, bloemkool
 • Viscurry. Sajour boontjes. Couscous
 • Pasta Carbonara met ei, spek en ui
 • Rookworst met stamppot boerenkool
 • Koolvis, broccoli, kruidenpuree

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Munsterbilzen bestellen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Check als eerst wat voor kant-en-klaar maaltijd rijmt met uw wensenlijstje. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk gespecialiseerde leveranciers en kies er een. Kijk goed na de voedingswaarden, de wijze van bezorgen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Start met een proefpakket

  De grote maaltijdservices verstrekken een goedkoop of gratis proefpakket. U moet dan denken aan 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Mede daarom kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met aantrekkelijke maaltijd-verzorgers.

 4. Bestellingen plaatsen

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? In dat geval kan men elke dag een nieuwe bestelling plaatsen. Bij veel aanbieders is dat mogelijk via telefoon, door de menukaart in te vullen, of via de website. De maaltijden voor thuis worden gewoonlijk geleverd door een persoonlijke bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan kunt u zelf kiezen van een bestellijst met pakweg 25 maaltijden. Als we het hebben over diepvries hebt u de keuze uit 75 – 125 blijvende menu’s. Rondom tafeltje dekje gebruikt men een vaststaand menu per dag. In steeds meer gevallen is zelf een maaltijd samenstellen een speciale feature.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Ja, de meeste dienstverleners gebruiken een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Als bijv. Biogarde of Visschotel met wortel en gebakken aardappel. Zodoende ontvangt men altijd goede opwarmmaaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen indien u zelf een bestelling geplaatst heeft. Met behulp van de wekelijks vernieuwde bestellijst kan men eenvoudig – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – een bestelling doorgeven.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De verse maaltijden worden normaliter door een regionale bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Bij koelvers is dat 2 wekelijks. Het vriesverse assortiment om de 14 dagen.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Gezond en vers eten stimuleert uw algehele gesteldheid. Een warme schotel in de avond is essentieel. Veel bejaarden of invaliden eten volgens een bepaald dieet. Hierdoor zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. U kunt denken aan gemalen, glutenvrij, natriumarm, zoutarm en ook vloeibaar, vegetarisch, koolhydraatarm, eiwitrijk: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Munsterbilzen. Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst bij coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen & slikken complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit