Maaltijdservice Rosmeer

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Rosmeer voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Rosmeer? Door middel van onze vergelijker bekijkt u gemakkelijk alle bedrijven in de buurt! Warme gerechten, of dagverse maaltijden die alleen maar even de microgolf in hoeven: er is veel mogelijk. Al beschikbaar vanaf €5,40. Flink uitpakken met Vegetarische burger, uiensaus, aardappelpuree, rode kool en Halskarbonade in jus. Witlof met bacon. Krieltjes? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Er is gelukkig een alternatief. Via de maaltijddienst in Rosmeer profiteert u van smaakvolle maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieLimburg
GemeenteBilzen
ErvaringBestel het voor mijn ouders
Postcode3740
Prijs per maaltijd€5,26
Meest gekozen maaltijdEieromelet in kaassaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Rosmeer

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in de buurt van Rosmeer. We hebben het over belangrijke bedrijven als Delimeal en Vlotter. Ook in de gemeente zelf zijn er prima aanbieders en restaurants. Ieder bedrijf biedt een eigen assortiment en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Door middel van maaltijdbutler.be kan u de bezorgdiensten probleemloos met elkaar vergelijken. Het uitzoeken van een relevante service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zo leuker en makkelijker. Twijfelt u nog? Kijk dan eerst naar een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u dieetwensen als lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Rosmeer? Er is gelukkig een alternatief. Best veel traiteurs voor bejaarden zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met altijd verse producten. Hierna worden deze maaltijden gekoeld en goed verpakt. Hierdoor blijven smaak en voedingswaarden optimaal behouden. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Altijd 200 gram groente
 • Rijke smaak en beleving
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het koken in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Kleur, smaak en geur blijven zo erg lang goed. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Continue bestellingen plaatsen hoeft dan ook vaak niet.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Rosmeer. Ideaal voor bijv. bejaarden die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. U kunt direct de maaltijd nuttigen. In veel gevallen geregeld via een meer lokale partij.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Maximale versheid
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Veel firma’s hebben ook een praktische boodschappendienst voor hulpbehoevenden. In dat geval koop men eenvoudig belangrijke boodschappen als vuilniszakken of griekse yoghurt. Normaal gratis bezorgd met de maaltijden.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Op een vast moment in de week
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Rosmeer vergelijken

Af en toe profiteren van een complete diepvriesmaaltijd in Rosmeer? Of bent u meer op zoek naar gezonde en lekkere koelverse bezorgmaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een lokale organisatie die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? We onderscheiden velerlei opties die kloppen met uw omstandigheden en eventuele dieet. U kunt denken aan Kipfilet Provencaal, Groentemix Met Krieltjes of Kabeljauw Kreeftensaus Spinazie Koolrabi Aardappel? Hieronder vergelijkt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in en nabij Bilzen. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Bij veel aanbieders kan men voor aantrekkelijke prijzen complete bereide gerechten met verse ingrediënten en weinig vet proeven. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. De maaltijden worden geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Rosmeer voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs die wordt gerekend is afhankelijk van aspecten als het bedrijf, het type gerecht en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Visfilet Portugese Wijze Pasta Groenten is er al vanaf €4,7.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Varkensstoofvlees Andijvie En Krielaardappelen kunt u al bestellen vanaf €3,5.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Verse rauwkostsalade bestelt u vanaf €6,5.
De avondmaaltijd hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Linzensoep, een extra rauwkostsalade en iets fris zoals Dame blanche ijs na. Heeft u weinig financiële middelen? Wellicht kunt u hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Bilzen voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Pilav
 • Spinazie à la crème met champignons
 • Stoofpotje peer, rundvlees en puree
 • Rode bieten met een speklap en jus
 • Wisselmenu Aspergesoep met zalm

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Rosmeer regelen

 1. Inventariseer wensen

  Onderzoek allereerst welke vorm van een ouderenmaaltijd klopt met uw voedingspatroon. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Vergelijk traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk de aangeraden maaltijddiensten en bepaal uw voorkeuren. Check vooral de voedingswaarden, de wijze van bezorgen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Bestel het proefpakket

  De professionele aanbieders werken met een goedkoop of gratis proefpakket. Denk dan aan 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Zo kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met alle aanbieders.

 4. Een vaste leverdag

  Was de proefbestelling goed? Dan kan men zonder problemen weer nieuwe gerechten bestellen. Meestal kan dit via een speciaal telefoonnummer, met behulp van de menulijst, of met de tablet. Het eten wordt gewoonlijk bezorgd middels een regionale bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Bij koelverse gerechten is er vaak een menulijst met gemiddeld 25 gerechten. Binnen het diepvries-segment is het assortiment beperkt tot 100+ blijvende gerechten. In het geval van tafeltje dekje is er sprake van een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Soms is zelf ingrediënten combineren een mogelijkheid.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Ja, de meeste aanbieders hebben een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Zoals bijv. Kalfssaucijs met mosterdjus, gebakken wedges en bloemkool a la crème of Varkensoester met champignonroomsaus, snijbonen en aardappelschijfjes met peterselie. Zodoende kan iedereen genieten van warme maaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw maaltijdservice.

Is er een minimale afname?

Nee, er geldt geen doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen op het moment dat men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Met behulp van de unieke menukaart / lijst kunt u snel en simpel – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de gerechten laten brengen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De microgolf-maaltijden worden meestal door een vaste bezorgdienst op een vast tijdstip afgeleverd. Binnen het koelverse segment om de 3 dagen. Bij vriesverse maaltijden om de 14 dagen.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een verse maaltijd vormt het fundament van een goede balans en energie. Een lekkere en gezonde warme schotel is heel belangrijk. Diverse ouderen of beperkten hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Om die reden faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden aan huis bezorgd. U kunt denken aan lactosevrij, gemalen, glutenvrij, natriumarm of koolhydraatarm, vegetarisch, eiwitrijk, veganistisch: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Rosmeer. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Wat voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch als u te maken heeft met glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat kauwen en slikken lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit