Maaltijdservice Rijkhoven

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Rijkhoven voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Rijkhoven? Via onze tool treft u eenvoudig alle firma’s die maaltijden thuisbezorgen. Een warme maaltijdvoorziening, of dagverse maaltijden die een paar minuten in de microgolf gaan: u bepaalt het helemaal zelf. Verkrijgbaar vanaf €4,90. Aan tafel voor Varkenshaasje in pepersaus en Slavink met champignonroomsaus, sperziebonen en gele rijst? Maar gaat het koken u moeilijk? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Dankzij de maaltijdendienst in Rijkhoven profiteert u van uitstekende gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieLimburg
GemeenteBilzen
ReactieIdeaal voor mijn ouders
Postcode3740
Gemiddelde kosten€5,25
Geliefde maaltijdSpaghetti

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Rijkhoven

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in en rondom Rijkhoven. Denk dan aan populaire bezorgers als Vlotter of Delhaize. Echter, ook heel lokaal zijn er verscheidene organisaties en restaurants. Elke optie wordt bestempeld door een eigen assortiment en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. D.m.v. onze tool kan u de services rustig naast elkaar zetten. Het kiezen van de best passende dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zodoende een beetje makkelijker. Eerst kijken of het wat is? Ga dan eerst voor een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Heeft u te maken met voorkeuren zoals bijvoorbeeld gluten- en lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Rijkhoven? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Een aanzienlijk deel van de traiteurs voor ouderen worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, bomvol natuurlijke ingrediënten. Daaropvolgend wordt het eten direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Daardoor blijven geur, kleur en smaak gegarandeerd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Met verse producten bereid
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Vitamines en mineralen blijven zo intact. Maanden lang op te slaan. Iedere 7 dagen inkopen doen is hier niet aan de orde.

 • Lang houdbaar
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Rijkhoven. Een prima oplossing voor bijv. bejaarden die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Veelvuldig gedaan door een lokale keuken.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Diverse bedrijven bieden ook een bruikbare boodschappendienst voor senioren. Op die manier koop u probleemloos broodnodige boodschappen als cake of boterhamworst. Gewoonlijk kosteloos afgeleverd op een vast tijdstip.

 • Direct alles in huis
 • Op een vast moment in de week
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Rijkhoven vergelijken

Liefhebber van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Rijkhoven? Of zoekt u vers bereidde koelverse maaltijden? Of heeft u liever een leverancier met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit verscheidene type aanbieders die in lijn zijn met uw voorkeuren en diëten/allergieën. Denk maar aan Boomstammetje Savooikool Pastinaakpuree of Boereworst Met Wortelstamppot? Op maaltijdbutler.be ziet u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in de streek Bilzen. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Meestal kunt een voor een lage prijs smaakvolle bereide gerechten met veel voedingsstoffen en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen beoordelen. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. Het eten wordt geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Rijkhoven voor ouderen variëren nogal. De prijs voor een gerecht komt tot stand door aspecten als de leverancier, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Vispannetje Met Zalm Broccoli/Puree kunt u al bestellen vanaf €5,8.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Tagliatelle Ham Champignon Kaassaus is beschikbaar vanaf €4,1.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Vegetarische rookworst met vegetarische jus, stamppot hutspot bestelt u vanaf €5,75.
Het eten kan men aanvullen met onder andere Bouillon, een extra rauwkostsalade en een dessert als Dame blanche ijs om mee af te sluiten. Heeft u een laag inkomen? Soms kan u een subsidie of regeling treffen met de gemeente Bilzen voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Populaire bereide maaltijden

 • Spareribs, gebakken wedges, broccoli
 • Huisgemaakte rundergehaktbal in jus
 • Kip in kerriesaus, doperwten, rijst
 • Macaroni in tomatensaus, ham, kaas
 • Bloemkool met rundvlees schotel

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Rijkhoven aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Trek eerst na welk soort ouderenmaaltijd in lijn is met uw eetpatroon. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk de populaire leveranciers en kies een geschikte. Let goed op de voedingswaarden, de bestel en bezorgopties, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Bestel het proefpakket

  De populaire maaltijd-verzorgers bieden een voordelig proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Zo kunt u laagdrempelig kennismaken met professionele dienstverleners.

 4. Wekelijks bestellen

  Beviel het proefpakket? Dat is fijn, nu kan men gelijk een nieuwe menulijst invullen. Gewoonlijk doet u dat door te bellen, via de papieren bestellijst of met de tablet. De seniorenmaaltijden worden dikwijls bezorgd tot in de keuken via een persoonlijke bezorger in september 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Zodra u kiest voor koelvers, dan kunt u zelf kiezen van een bestellijst met circa 20 maaltijden. Bij diepvries kunt u kiezen uit 70+ blijvende maaltijden. Via het tafeltje dekje principe gebruikt men een daghap, zonder keuze. In steeds meer gevallen is zelf samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Doorgaan wel. Veel maaltijd-verzorgers komen u tegemoet met een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Bijvoorbeeld Pannenkoeken met appelvulling of Gestoofde prei. Zo zijn er voor iedereen opwarmmaaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw bezorger.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd indien u zelf een bestelling geplaatst heeft. Met behulp van de wekelijks vernieuwde bestellijst kan men direct en zonder moeite – met de papieren lijst, online of telefonisch – de maaltijdservice bestellen.

Hoe verloopt de levering?

De opwarmmaaltijden worden in de regel door een regionale bezorger op een vast tijdstip geleverd. Binnen het koelverse segment om de 3 dagen. In het geval van vriesvers: om de 2 weken.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een verse maaltijd vormt de basis voor uw algehele gesteldheid. Een warme schotel in de avond wordt dan ook van harte aanbevolen. Veel senioren of hulpbehoevenden hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Daarom ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden thuisbezorgd. Het gaat om gemalen, natriumarm, lactosevrij, glutenvrij en ook vloeibaar, veganistisch, vegetarisch, eiwitrijk: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Rijkhoven. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst bij een situatie als glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra slikken en/of kauwen steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit