Maaltijdservice Mopertingen

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Mopertingen voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Mopertingen? Geholpen door onze vergelijker vergelijkt u moeiteloos alle services die bij u thuisbezorgen. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of microgolf-maaltijden die u zelf moet opwarmen: u maakt zelf de keuze. Al beschikbaar vanaf €4,90 per maal. Aanschuiven voor Kip, uiensaus, appelmoes, gebakken aardappelen en Blinde Vink Bloemkool-Broccoli Kaassaus En Puree? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Door de maaltijdendienst in Mopertingen hebt u toegang tot vers bereidde gerechten, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieLimburg
GemeenteBilzen
RecensiePrecies zoals verwacht
Postcode3740
Gemiddelde prijs€5,23
Meest gekozen maaltijdBami goreng met kipsaté

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
mealhero Koelvers
Vriesvers
Actie: €30 korting
BEKIJK PROEFPAKKET

Vers bereidde maaltijden aan huis in Mopertingen

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in en rondom Mopertingen. Denk dan aan interessante organisaties als Colruyt en/of HelloFresh. Maar ook op regionaal niveau bestaan er interessante instanties en sociale voorzieningen. Elke optie wordt bestempeld door z’n eigen menu en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Middels onze vergelijker kan u de leveranciers overzichtelijk op een aantal punten vergelijken. Het uitzoeken van een relevante service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is hierdoor leuker en makkelijker. Zijn er nog twijfels? Bestel dan een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Is er sprake van voorkeuren als bijvoorbeeld vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Mopertingen? Dat is niet erg! Best veel traiteurs in België kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met altijd verse producten. Nadien wordt de maaltijd teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Met deze techniek blijven voedingsstoffen en smaak optimaal behouden. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Altijd 200 gram groente
 • Rijke smaak en beleving
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen razendsnel ingevroren (shock-freeze). Kleur, smaak en geur blijven optimaal behouden. Maximaal 3 maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging is dan ook overbodig.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Mopertingen. Een redding voor bijv. bejaarden die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Doorgaans verzorgd door lokale vrijwilligers.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Extra hulp mogelijk
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Verschillende leveranciers beschikken over een nuttige boodschappendienst voor senioren. In dat geval krijgt u direct verse of handige boodschappen als stroopwafels en palingworst. In de regel gratis mee bezorgd wanneer u dat wil.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Mopertingen vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een voedzame diepvriesmaaltijd in Mopertingen? Of houdt u juist van een structurele oplossing zoals koelverse thuismaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een bedrijf gericht op tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? Er zijn een hoop mogelijkheden die aansluiten bij uw omstandigheden en diëten/allergieën. Genieten van de lekkerste gerechten als Kippenbout Met Appelmoes En Puree of Koolvis Hollandaisesaus Preiroom Krielaardappel? Onderstaand treft u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in de omgeving Bilzen. Bestel eerst eens een proefpakket. Doorgaans is er een proef-mogelijkheid. U kan ambachtelijke bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig kunstmatige toevoegingen uitproberen. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. Uw bestelling wordt bezorgd door een vaste bezorger. Er is geen sprake van een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€5,99 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Mopertingen voor ouderen verschillen onderling enorm. Het uiteindelijke tarief hangt af van onderdelen als de aanbieder, het aanbod in gerechten, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd zoals Linguine Zalm Met Erwten & Courgette is verkrijgbaar vanaf €4,75.
 • Diepvriesmaaltijd als Kabeljauw Garnaal-Bieslook Saus Venkeltomaatpuree is er al voor €5,15.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Rundermedaillons in pepersaus. Bonne femme is beschikbaar vanaf €6,85.
Het diner is niet het enigste: Wat te denken van Czernina, extra groenten en iets fris zoals Cranachan om het af te maken. Heeft u weinig financiële middelen? Dan kunt u mogelijk een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Bilzen voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Populaire bereide maaltijden

 • Beef teriyaki. Tjap tjoy. Gele rijst
 • Spitskoolschotel met aardappelpuree
 • Babi saté, Tjaptjoy en witte rijst
 • Schnitzel met gebakken aardappels
 • Kip, worteltjes, aardappelpuree

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten.

Maaltijden levering aan huis in Mopertingen aanvragen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Check als eerst welke vorm van een thuismaaltijd in lijn is met uw eetpatroon. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk aangesloten maaltijdvoorzieningen en maak een keuze. Achterhaal altijd eerst de voedingswaarden, bezorg- en betaalmogelijkheden, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Probeer het proefpakket

  De meeste verstrekkers geven een zeer betaalbaar proefpakket. Typische acties zijn 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Daardoor kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met goede aanbieders.

 4. Vaste levermomenten

  Bevalt het proefpakket? Zo ja, dan kan men snel en simpel een nieuwe menulijst invullen. Gewoonlijk doet u dat telefonisch, door gerechten in te vullen, of email / internet. De seniorenmaaltijden worden veelal geleverd aan huis door een lokale leverancier in oktober 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Binnen het koelverse segment is er een wekelijks wisselend assortiment met grofweg 25 maaltijden. In het aanbod van diepvries is er een keus te maken uit 70 – 150 blijvende maaltijden. Via het tafeltje dekje principe is er sprake van een vaste menulijst zonder al te veel keuze. In sommige gevallen is zelf uw menu samenstellen ook mogelijk.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Ja, de meeste maaltijdverstrekkers hebben een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Champignonsoep en Grootmoeders kippannetje. Hierdoor kan iedereen genieten van seniorenmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met de organisatie waar u klant bent.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, leveranciers werken niet met een vast abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd als u deze besteld heeft. Aan de hand van de unieke menukaart / lijst kunt u wekelijks zelf – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de maaltijden inplannen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De kant-en-klaar maaltijden worden in algemene zin door een vaste bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelvers: elke week 2 keer. Binnen het vriesverse segment om de 2 weken.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een verse maaltijd bevordert een optimale lichamelijke gesteldheid. De warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Sommige senioren of invaliden hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Hierom ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden aan huis. Dit heeft te maken met glutenvrij, natriumarm, zoutarm, gemalen of misschien eiwitrijk, veganistisch, koolhydraatarm, vegetarisch: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Mopertingen. Voor ouderen met een laag inkomen kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden bij bijvoorbeeld een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen & slikken lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit