Maaltijdservice Battignies

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Battignies voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan verse maaltijden aan huis voor ouderen in Battignies? Door gebruik te maken van de maaltijdservice-vergelijker vergelijkt u probleemloos alle leveranciers die bij u thuisbezorgen. Een warme maaltijdservice, of een kant-en-klaar maaltijd die u zelf moet opwarmen: er is veel mogelijk. Dit kan al vanaf €3,70 per maaltijd. Smullen van Varkensvlees, erwten, aardappelpuree en Kippenbout Archiduc Saus Met Kroketten? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Er is gelukkig een alternatief. Middels de maaltijdendienst in Battignies profiteert u van vers bereidde maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieHenegouwen
GemeenteBinche
Waarom bestellen?Precies zoals verwacht
Postcode7130
Maaltijd prijs€6,03
Vaak gekozen maaltijdVerse komkommersalade

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Battignies

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in de buurt van Battignies. Neem bijv. grote partijen als Home Cuisine en Cora. Echter, ook heel lokaal zijn er prima aanbieders en slagerijen. Iedere partij hanteert een eigen type maaltijd en bestel- en bezorgmogelijkheden. Middels onze tool kan u de services op uw gemak naast elkaar zetten. Het kiezen van een geschikte verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zo wat minder gecompliceerd. Eerst kijken of het wat is? Start eens met een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Bestaan er voorkeuren zoals vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Battignies? Er is een oplossing! Veel cateraars en traiteurs zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, vol verse producten en veel groenten. Vervolgens worden deze maaltijden gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Daardoor blijven voedingswaarden in topconditie. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Altijd volledig vers
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en shock-freeze ingevroren. Structuur en smaak raken niet bedorven. Maanden lang op te slaan. Een wekelijkse bezorging is dan ook overbodig.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Porties ruim voldoende
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Battignies. Ideaal voor bijv. bejaarden die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Het eten wordt warm bezorgd. Meestal gedaan door lokale vrijwilligers.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Diverse leveranciers bieden ook een nuttige boodschappendienst voor chronisch zieken. In dat geval krijgt u gelijk de supermarktartikelen als filterzakjes of snijworst. In de regel gratis bezorgd met de maaltijden.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Battignies vergelijken

Houdt u van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Battignies? Of prefereert u vers bereidde koelverse maaltijden? Of prefereert u een service die zich focust op tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? We onderscheiden een hoop maaltijdservices die aansluiten bij uw gesteldheid en menu voorkeuren. Zelf maaltijden online bestellen als Gehaktschotel Met Worteltjes en Champignonroomsoep? Op maaltijdbutler.be vindt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in de gemeente Binche. Onze tip: begin met een proefpakket. Meestal is er een proef-mogelijkheid. U kan heerlijke bereide gerechten met verse ingrediënten en zonder ongezonde toevoegingen beoordelen. U kunt via verschillende manieren bestellen. De menu’s worden geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Battignies voor ouderen variëren nogal. De prijs wordt gevormd door onderdelen als het bedrijf, kwaliteit van ingrediënten, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd zoals Kalfsblanket Oude Wijze Met Aardappelen Peterselie kunt u al laten bezorgen vanaf €4,65.
 • Diepvriesmaaltijd als Kabeljauw Kreeftensaus Spinazie Koolrabi Aardappel kan je kopen vanaf €3,95.
 • Een thuisbezorgde daghap als Koolvis Hollandaisesaus, worteltjes en aardappelpuree bestelt u vanaf €6,4.
Het diner is niet waar het bij blijft. Ook Linzensoep, iets te drinken en iets lichts zoals Crème brûlée om mee af te sluiten. Is uw budget niet toereikend? Soms kan u vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Binche voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Pompoensoep
 • Uiensoep
 • Snijbonenstamppot met slavink en jus
 • Andijvie stamppot met een gehaktbal
 • Penne, champignonragout, broccoli

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Battignies bestellen

 1. Wat zoekt u precies?

  Onderzoek allereerst wat voor soort seniorenmaaltijd matcht met uw wensenlijstje. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Kies uit de traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk gespecialiseerde aanbieders en kies er een. Check vooral de versheid van ingrediënten, keuze in bezorgdagen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Probeer het proefpakket

  De grote maaltijdservices werken met een zeer betaalbaar proefpakket. Denk dan aan 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Daardoor kunt u op een prettige manier kennismaken met bepaalde maaltijdservices.

 4. Vaste levermomenten

  Was de proefbestelling goed? In dat geval kan men probleemloos weer nieuwe gerechten bestellen. Meestal kan dit per telefoon, door de menukaart in te vullen, of met de computer. Uw bestelling wordt steeds vaker geleverd door een regionale bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan kunt u gerechten kiezen op een lijst met pakweg 25 maaltijden. Binnen het diepvries-segment is het aanbod gelimiteerd tot 80+ blijvende maaltijden. In het geval van tafeltje dekje heeft u te maken met een daghap, zonder keuze. Meer en meer is zelf een maaltijd samenstellen ook mogelijk.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Praktisch alle maaltijd-verzorgers werken met een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Neem nou Zalmfilet gebakken met tomatensaus, bladspinazie en aardappelpuree en Kipburger, bloemkool, groentesaus, gebakken aardappelen. Hierdoor zijn er voor alle ouderen kant-en-klaar maaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw maaltijdservice.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, er is geen sprake van een contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd zodra u zelf een bestelling geplaatst heeft. Aan de hand van de unieke menukaart / lijst kan men eenvoudig – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de maaltijdservice bestellen.

Hoe werkt de bezorging?

De opwarmmaaltijden worden in de regel door een eigen bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Bij koelvers spreken we van elke week. Bij vriesverse gerechten om de 2 weken.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een voedzame maaltijd bevordert uw algehele gesteldheid. Een warme schotel in de avond is daarbij cruciaal. Diverse senioren of gehandicapten eten volgens een bepaald dieet. Mede daardoor faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden voor thuis. We hebben het over gemalen, lactosevrij, natriumarm, glutenvrij of vloeibaar, vegetarisch, koolhydraatarm, veganistisch: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Battignies. Is uw inkomen niet toereikend? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Enkele voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: zeer nuttig als u te maken heeft met een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen en slikken complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit