Maaltijdservice Vellereille-Les-Brayeux

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Vellereille-Les-Brayeux voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Vellereille-Les-Brayeux? D.m.v. de maaltijdservice-vergelijker doorzoekt u snel en simpel alle firma’s in uw regio! Een warme maaltijdvoorziening, of vriesverse gerechten die u gemakkelijk zelf opwarmt: de mogelijkheden zijn enorm. En dat al vanaf €4,25 per gerecht. Smullen van Pannenkoekenschotel of Broccoli kaassaus? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Er is gelukkig een alternatief. Middels de maaltijdendienst in Vellereille-Les-Brayeux krijgt u uitstekende maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieHenegouwen
GemeenteEstinnes
ReactieGoede en snelle service
Postcode7120
Maaltijd prijs€6,02
Vaak gekozen maaltijdGepaneerde kipstukjes

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Vellereille-Les-Brayeux

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in de omgeving van Vellereille-Les-Brayeux. Bijvoorbeeld landelijke bedrijven als Viangro en Delimeal. Ook in deze plaats zelf bestaan er prima instellingen en wijkrestaurants. Elke organisatie wordt bestempeld door z’n eigen menu en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Middels onze vergelijker kunt u dus de bezorgdiensten overzichtelijk naast elkaar zetten. Het uitkiezen van een goede maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt derhalve een stuk eenvoudiger. Eerst kijken of het wat is? Ga dan eerst voor een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er in uw geval specifieke wensen als vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Vellereille-Les-Brayeux? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Steeds meer traiteurs voor senioren kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met altijd kakelverse ingrediënten. In de volgende stap worden de ingrediënten gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Door deze handeling blijven voedingswaarden ongedeerd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Meest verse maaltijden
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct razendsnel ingevroren (shock-freeze). Smaak en gezonde vitaminen gaan zo niet verloren. Maanden lang op te slaan. Een wekelijkse bezorging is hier niet aan de orde.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Vellereille-Les-Brayeux. Een redding voor bijv. bejaarden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Gerechten zijn direct op te eten. Normaliter afgehandeld door lokale vrijwilligers.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Maximale versheid
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Veel bedrijven hebben daarnaast een speciale boodschappendienst voor bejaarden. In dat geval koop men direct verse of handige boodschappen als handzeep of rauwe ham. Normaal zonder extra kosten bezorgd op een vast tijdstip.

 • Direct alles in huis
 • Op een vast moment in de week
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Vellereille-Les-Brayeux vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een voedzame diepvriesmaaltijd in Vellereille-Les-Brayeux? Of prefereert u echt 100% verse koelverse maaltijden? Of bent u meer op zoek naar een bedrijf die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? We onderscheiden talloze leveranciers die matchen met uw wensenlijstje en mogelijke diëten. Wat dacht u van Gemalen Kip Met Worteltjes En Aardappelpuree of Gemalen Koolvis Met Broccoli En Kruidenpuree? Hieronder ziet u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in de regio Estinnes. Onze tip: begin met een proefpakket. Bij veel aanbieders kan men voor aantrekkelijke prijzen complete bereide gerechten met verse producten en weinig vet uitproberen. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. Uw bestelling wordt geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Er geldt geen vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Vellereille-Les-Brayeux voor ouderen zijn ontzettend divers. Het uiteindelijke tarief heeft te maken met onderdelen als de aanbieder, de grootte van de keuken, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd als Medaillon Blackwell Bloemkool, Broccoli Met Friet is verkrijgbaar vanaf €6,3.
 • Een vriesverse maaltijd als Runderstoofpotje Stroganoff Snijbonen Krieltjes vindt u vaak al vanaf €4,2.
 • Een daghap aan huis als Schelvis in Dijon-mosterdsaus wordt al bezorgd vanaf €6,85.
Het eten hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Minosoep, een lekker bijgerecht en om het compleet te maken Hemelse modder achteraf. Heeft u een laag inkomen? Doorgaans kunt u een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Estinnes voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Aspergesoep
 • Biogarde
 • Rundergehakt, witlof, aardappelpuree
 • Stoofpotje peer, rundvlees en puree
 • Kip, sperziebonen, aardappelpuree

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Vellereille-Les-Brayeux aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Onderzoek allereerst welke vorm van een kant-en-klaar maaltijd klopt met uw leefpatroon. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk aangesloten bezorgservices en bekijk de beschikbaarheid. Check vooral het soort gerechten, bezorg- en betaalmogelijkheden, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Start met een proefpakket

  De grote dienstverleners hanteren een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. U kunt denken aan 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Daardoor kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met aantrekkelijke leveranciers.

 4. Elke week een levering

  Was het proefpakket naar wens? In dat geval kan men zonder moeite nieuwe gerechten bestellen. Steeds vaker doet u dat telefonisch, door maaltijden aan te kruisen, of via de website. De menu’s worden veelal geleverd aan huis door een persoonlijke bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

In het geval van koelverse maaltijden is er een wekelijks keuzemenu met om en nabij de 25 menu’s. Kiest u voor diepvries dan kunt u meestal kiezen uit 100+ vaste menu’s. Rondom tafeltje dekje gebruikt men een vaststaand menu per dag. Bij meer en meer leveranciers is zelf ingrediënten combineren een speciale feature.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Doorgaan wel. Veel maaltijdverstrekkers bieden een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Als o.a. Appelpannenkoek of Zalm in roomsaus. Hierdoor kan iedereen gebruik maken van kant-en-klaar maaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Is er een minimale afname?

Nee, er geldt geen contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats als u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Via de standaard bestellijst kan men direct en zonder moeite – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – een bestelling plaatsen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De menu’s worden meestal door een eigen bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Het koelverse assortiment om de 4 dagen. Het vriesverse aanbod 1 – 2 keer per 4 weken.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een voedzame maaltijd is cruciaal voor een vitaal en energiek lichaam. Een warme schotel in de avond is daarbij van groot belang. Sommige bejaarden of mensen met een beperking eten volgens een bepaald dieet. Daarom onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Het gaat om natriumarm, zoutarm, glutenvrij, lactosevrij en ook vegetarisch, veganistisch, koolhydraatarm, vloeibaar: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Vellereille-Les-Brayeux. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden in het geval van een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat kauwen en slikken een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit