Maaltijdservice Vellereille-Le-Sec

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Vellereille-Le-Sec voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Vellereille-Le-Sec? Door gebruik te maken van deze pagina bekijkt u gemakkelijk alle aanbieders in de buurt! Een warme maaltijdvoorziening, of een kant-en-klaar maaltijd die een paar minuten in de microgolf gaan: u maakt zelf de keuze. Verkrijgbaar vanaf €5,40 per maaltijd. Ouderwets genieten van Vegetarische groentestoof met pompoen met parelcouscous met tomaat en olijven of Runderstoofvlees, bloemkool, gekookte aardappelen? Maar gaat het koken u moeilijk? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Middels de maaltijdendienst in Vellereille-Le-Sec hebt u toegang tot uitstekende maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieHenegouwen
GemeenteEstinnes
BeoordelingLuxe en erg lekker
Postcode7120
Prijs per gerecht€6,01
Populaire maaltijdKipragout champignons

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Vellereille-Le-Sec

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten die actief zijn in Vellereille-Le-Sec. Denk aan populaire firma’s als Delhaize en 0. Maar ook lokaal zijn er tal van initiatieven en wijkrestaurants. Ieder bedrijf hanteert een eigen assortiment en procedures rondom bestellen en betaling. Geholpen door onze vergelijker kunt u de firma’s eenvoudig naast elkaar zetten. Het kiezen van een geschikte leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt derhalve wat minder gecompliceerd. Zijn er meerdere opties? Profiteer nu van een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er maaltijdvoorkeuren zoals bijvoorbeeld lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Vellereille-Le-Sec? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Flink wat traiteurs zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met altijd kakelverse ingrediënten. Later wordt het eten gekoeld en goed verpakt. Hierdoor blijven smaak en voedingswaarden gegarandeerd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • 100% dagvers
 • Rijke smaak en beleving
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en razendsnel ingevroren (shock-freeze). Smaak en gezonde vitaminen blijven in goede conditie. Weken lang goed te houden. Elke week een bezorging is niet altijd nodig.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Gezond en lekker
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Vellereille-Le-Sec. Vaak toegepast door bijv. gehandicapten die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Doorgaans gedaan door een plaatselijk restaurant.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Extra hulp mogelijk
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Verscheidenebedrijven hebben ook een bruikbare boodschappendienst voor chronisch zieken. Daarmee bestelt men zonder moeite nuttige boodschappen zoals pate’s of desem bol grof. In algemene zin gratis mee bezorgd door uw eigen bezorger.

 • Direct alles in huis
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Vellereille-Le-Sec vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een voedzame diepvriesmaaltijd in Vellereille-Le-Sec? Of zoekt u een blijvende oplossing als koelverse bezorgmaaltijden? Of houdt u juist van een instelling die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? We onderscheiden verscheidene soorten maaltijden die overeenstemmen met uw situatie en eventuele voedingsvoorschrift. Wat te denken van Dieet Visfilet Dillesaus Groenten Aardappelen of Dieet Gehakt Van Rundsvlees Rode Kool Puree? Hieronder vindt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in en rondom Estinnes. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Vaak kunt u extra voordelig uitstekende bereide gerechten met veel groenten en weinig koolhydraten testen. U kunt via verschillende manieren bestellen. De maaltijden worden geleverd door een vaste bezorger. U zit niet vast aan een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Vellereille-Le-Sec voor ouderen verschillen onderling enorm. Het tarief voor een maaltijd komt tot stand door zaken als het bedrijf, het soort maaltijd, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Wortelstamppot Met Rundsstoverij is beschikbaar vanaf €5,35.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Zalmfilet Dillesaus Boontjes Kriel is er al voor €5.
 • Een warme dagschotel als Penne vier kazen, uitgebakken spekjes kan je kopen vanaf €6,5.
Een verse maaltijd hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Spinaziesoep, een gezonde salade en voor de volledigheid een Banaan ijs achteraf. Heeft u te maken met geldproblemen? Mogelijk kan u dan hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Estinnes voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Top-5 bereide maaltijden

 • Tomatensoep
 • Kipfilet
 • Varkensvlees, erwten, aardappelpuree
 • Doperwtje wortel kippenpoot schotel
 • Gehakt, bloemkool, aardappelpuree

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Vellereille-Le-Sec aanvragen

 1. Inventariseer behoeftes

  Kijk eerst na welke vorm van een bezorgmaaltijd aansluit op uw wensenlijstje. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Kies uit de traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk de aangeraden bezorgservices en selecteer er een. Achterhaal altijd eerst de voedingswaarden, keuze in bezorgdagen, en de klantwaardering.

 3. Probeer het proefpakket

  De meeste verstrekkers verstrekken een scherp geprijsd proefpakket. U moet dan denken aan 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Hierdoor kunt u op een prettige manier kennismaken met geschikte maaltijd-verzorgers.

 4. Vaste levermomenten

  Beviel het proefpakket? Dat is fijn, nu kan men gelijk nieuwe gerechten bestellen. In veel gevallen is dat mogelijk via een speciaal telefoonnummer, met behulp van de menukaart, of via internet. De maaltijden voor thuis worden meestal aan huis gebracht via een persoonlijke bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er een wekelijks keuzemenu met om en nabij de 20 maaltijden. Bij diepvries hebt u de keuze uit 70 – 150 blijvende menu’s. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan kiest u voor een speciaal dagmenu. Steeds vaker is zelf uw menu samenstellen ook een optie.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Ja, de meeste dienstverleners voorzien in een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Neem nou Vegetarische grillstukjes met pomodorisaus met een Italiaanse rijstschotel en Gehakt, prei, aardappelpuree. Daardoor krijgt iedereen geschikte thuismaaltijden voor senioren! Vraag na de mogelijkheden bij uw leverancier.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, aanbieders hanteren geen doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen wanneer u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door het invullen van de standaard bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de gerechten inkopen.

Hoe verloopt de levering?

De microgolf-maaltijden worden in de meeste gevallen door uw eigen bezorger op een vast tijdstip geleverd. Bij koelverse maaltijden elke week. Bij vriesverse gerechten 1 of 2 keer per maand.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een voedzame maaltijd is cruciaal voor een optimale lichamelijke gesteldheid. Een dagverse warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Sommige senioren of gehandicapten volgen een dieet of hebben een allergie. Daardoor faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden thuisbezorgd. Het betreft natriumarm, glutenvrij, gemalen, lactosevrij en niet te vergeten koolhydraatarm, vloeibaar, vegetarisch, eiwitrijk: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Vellereille-Le-Sec. Heeft u moeite met de financiën? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Wat voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: handig in het geval van glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen of slikken lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit