Maaltijdservice Xhendelesse

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Xhendelesse voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Xhendelesse? D.m.v. www.maaltijdbutler.be doorzoekt u moeiteloos alle leveranciers in de buurt! Tafeltje dekje, of een vriesvers maaltijd die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: de mogelijkheden zijn enorm. Nu al voor €3,60 per gerecht. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Quinoa met gra­naat­ap­pel & avo­ca­do en Boeuf stroganoff, witte rijst, rode kool met appel? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Geen probleem! Geholpen door de maaltijddienst in Xhendelesse hebt u toegang tot vers bereidde gerechten, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieLuik
GemeenteHerve
RecensieBestel het voor mijn ouders
Postcode4652
Prijs per maaltijd€6,21
Maaltijd-topperRunderlever in saus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Xhendelesse

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in de buurt van Xhendelesse. Neem bijv. belangrijke firma’s als Home Cuisine of Delhaize. Ook binnen de gemeente ontwikkelen zich uitstekende aanbieders en slagerijen. Elk bedrijf heeft zo een “eigen” aanbod en bestel- en bezorgmogelijkheden. Geholpen door deze website kan u daardoor de firma’s rustig tegen elkaar afzetten. Het selecteren van een goede aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zo een stuk eenvoudiger. Eerst kijken of het wat is? Begin dan met eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Heeft u te maken met bepaalde wensen als bijvoorbeeld kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Xhendelesse? Er kan meer dan u denkt! Flink wat traiteurs voor bejaarden kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met 100% verse ingrediënten. Hierna worden ze teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Hierdoor blijven smaak en voedingswaarden ongedeerd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Altijd 200 gram groente
 • Rijke smaak en beleving
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding middels de shock-freeze procedure ingevroren. Kleur, smaak en geur blijven in goede conditie. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Wekelijks een bezorger aan huis is geen verplichting.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Xhendelesse. Een uitkomst voor bijv. ouderendie (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. In de regel georganiseerd door een plaatselijk restaurant.

 • Vanuit de pan op het bord
 • 100% vers
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Verschillende leveranciers hebben daarnaast een nuttige boodschappendienst voor ouderen. Op die manier koop u moeiteloos de boodschappen zoals kaas of havervlokken. Niet zelden zonder bezorgkosten tot in de keuken.

 • Direct alles in huis
 • Alles aan huis bezorgd
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Xhendelesse vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een heerlijke diepvriesmaaltijd in Xhendelesse? Of bent u meer op zoek naar een blijvende oplossing als koelverse maaltijden voor ouderen? Of bent u meer op zoek naar een service die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? We onderscheiden meerdere thuismaaltijden die matchen met uw wensenlijstje en eetpatroon. Zelf maaltijden online bestellen als Gentse Waterzooi of Spaghetti Bolognese Kaas? Onderstaand ziet u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in en rondom Herve. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. In veel gevallen kan men voor aantrekkelijke prijzen voedzame bereide gerechten met min. 200 gram groenten en weinig zout proeven. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. Het eten wordt bezorgd door een vaste bezorger. Er geldt geen vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Xhendelesse voor ouderen fluctueren ontzettend. Het tarief voor een maaltijd wordt samengesteld door factoren als de maaltijdservice, herkomst ingrediënten, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd als Kippenbout Met Appelmoes En Puree kunt u al bestellen vanaf €6,15.
 • Diepvriesmaaltijd als Dieet Rundsvlees Spruiten Kookaardappelen is verkrijgbaar vanaf €5,45.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Lamscurry met sperziebonen, pikante cajun rijst kunt u al bestellen vanaf €6,65.
De recepten kan uitgebreid worden. Bestel ook Broccolisoep, iets te drinken en niet te vergeten een toetje als Sorbet om het af te maken. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u mogelijk vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Herve voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

 • Provincie: Luik
 • Gemeente: Herve
 • Postcodegebied: 4652

Geliefde bereide maaltijden

 • Tagliatelleschotel met kip
 • Gehaktballetjes in uienjus
 • Ajam pangang, bami goreng
 • Visstukjes in kruidensaus
 • Grootmoeders kippannetje

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Xhendelesse bestellen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Bedenk eerst wat voor opwarmmaaltijd matcht met uw wensen. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk aangesloten bezorgdiensten en kies een geschikte. Achterhaal altijd eerst de voedingswaarden, de wijze van bezorgen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Begin met het proefpakket

  De belangrijkste maaltijdservices bieden een zeer betaalbaar proefpakket. U kunt denken aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Mede daarom kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met alle aanbieders.

 4. Vaste levermomenten

  Bevalt het proefpakket? Dan kan men direct een nieuwe menulijst invullen. In veel gevallen doet u dit door te bellen, door de menukaart in te vullen, of met de tablet. Het eten wordt in algemene zin bezorgd middels een vertrouwde bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Bij dagvers / koelverse gerechten kunt u zelf kiezen van een bestellijst met ruwweg 30 menu’s. Gaat men voor diepvries, dan is het assortiment beperkt tot 80+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Bij tafeltje dekje treft men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. In sommige gevallen is zelf samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Ja, steeds meer dienstverleners gebruiken een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. ZoalsSlavink met uienjus. Worteltjes. Gekookte aardappelschijfjes of Alaska Pollak filet, waterkerssaus, Parijse wortelen, krieltjes. Zo zijn er voor iedereen opwarmmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw eigen aanbieder.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd zodra men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Door het invullen van een speciale menukaart kunt u wekelijks zelf – online, telefonisch of met een bestellijst – een bestelling doorgeven.

Wanneer wordt er bezorgd?

De opwarmmaaltijden worden in de regel door uw persoonlijke bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Binnen het koelverse segment elke 3/4 dagen. Het vriesverse assortiment elke 14 dagen.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een gewoon goede maaltijd stimuleert uw vitaliteit en gezondheid. Een dagelijkse warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Diverse ouderen of beperkten hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Daarom ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden voor thuis. Dit heeft te maken met glutenvrij, zoutarm, natriumarm, lactosevrij of juist vegetarisch, eiwitrijk, veganistisch, koolhydraatarm: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Xhendelesse. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: gerechten met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden als er iets speelt als een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als als slikken & kauwen een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit