Maaltijdservice Battice

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Battice voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over verse maaltijden aan huis voor ouderen in Battice? Dankzij onze vergelijker ontdekt u eenvoudig alle leveranciers die bij u thuisbezorgen. Maaltijden warm bezorgd, of een diepvries maaltijd die u gemakkelijk zelf opwarmt: u bepaalt het helemaal zelf. Te bestellen vanaf €4,45 per keer. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Alaska-koolvis en Kersenpannenkoek? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Via de maaltijddienst in Battice ontvangt u uitstekende gerechten, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieLuik
GemeenteHerve
BeoordelingIdeaal voor mijn ouders
Postcode4651
Gemiddelde menuprijs€6,2
Populaire maaltijdDraadjesvlees in jus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Battice

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in de regio van Battice. U kunt denken aan landelijke firma’s als Viangro en/of 0. Maar ook in de buurt ontwikkelen zich interessante aanbieders en sociale voorzieningen. Elke optie levert een eigen aanbod en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. D.m.v. onze vergelijker kan u daardoor de bezorgers rustig tegen elkaar afzetten. De keuze maken voor een geschikte aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is hierdoor wat aangenamer. Twijfelt u nog? Profiteer nu van een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Spelen er speciale voorkeuren als bijv. eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Battice? Er is gelukkig een alternatief. Veel traiteurs en cateraars worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met altijd verse producten. Vervolgens worden deze maaltijden teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Om die reden blijven smaak en voedingswaarden ongedeerd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Vol van smaak
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken shock-freeze ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen blijven zo intact. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Wekelijks een bezorger aan huis is niet altijd nodig.

 • Maandenlang te bewaren
 • Gezond en lekker
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Battice. Ideaal voor bijv. chronisch zieken die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Doorgaans op touw gezet door lokale vrijwilligers.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Mogelijke subsidie
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

De meeste bezorgers voorzien in een nuttige boodschappendienst voor ouderen. Op die manier bestelt u probleemloos broodnodige boodschappen als oploskoffie en kipfilet. Vaak zonder extra kosten bezorgd tot in de keuken.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Battice vergelijken

Liefhebber van een voedzame diepvriesmaaltijd in Battice? Of neigt u meer naar een blijvende oplossing als koelverse opwarmmaaltijden? Of zoekt u een aanbieder gericht op tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden een hoop leveranciers die in lijn zijn met uw eisen en voedingsadvies. Denk maar aan Lasagne Bolognese of Dieet Kalkoen Tomatensaus Prinsessen Puree? Via onze vergelijker ontdekt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in en nabij Herve. Overweeg ook altijd het proefpakket. Dikwijls kunnen ouderen via een proefbox uitstekende bereide gerechten met veel groenten en weinig kunstmatige toevoegingen uittesten. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. Het eten wordt geleverd door een vaste bezorger. Er is geen sprake van een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Battice voor ouderen wijken nogal af. De prijs die wordt gerekend wordt gevormd door factoren als het bedrijf, herkomst ingrediënten, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd zoals Spaghetti Bolognese Kaas bestelt u vanaf €5,05.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Lasagne Met Linzen Tomaat & Quorn is verkrijgbaar vanaf €5,2.
 • Een thuisbezorgde daghap als Kippenpoot met doperwtjes wortel kunt u al bestellen vanaf €6,2.
De gerechten is niet waar het bij blijft. Ook Czernina, een stukje fruit en iets lichts zoals Oranjevla als nagerecht. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u mogelijk hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Herve voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

 • Provincie: Luik
 • Gemeente: Herve
 • Hoofdpostcode: 4651

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Kip piri piri, pilav rijst
 • Stamppot prei met roomkaas
 • Macaronischotel bolognese
 • Kipstukjes in mosterdsaus
 • Cordon Bleu met groenten

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Battice regelen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Stel eerst vast wat voor bezorgmaaltijd rijmt met uw voedingspatroon. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk gespecialiseerde maaltijdvoorzieningen en kies er een. Achterhaal altijd eerst het type maaltijden, keuze in bezorgdagen, en de klantwaardering.

 3. Proefpakket bestellen

  De grote dienstverleners bieden een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Zo’n aanbieding kan betekenen 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Hierdoor kunt u op een prettige manier kennismaken met gespecialiseerde dienstverleners.

 4. Vaste levermomenten

  Bevalt het proefpakket? Gelukkig, nu kunt u supersnel een nieuwe bestelling doorgeven. In veel gevallen kan dit door te bellen, met behulp van de menukaart, of via de iPad. De gerechten worden doorgaans bezorgd tot in de keuken via een lokaal gezicht / bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Bij koelverse gerechten krijgt u meestal te maken met een bestellijst met ruwweg 20 maaltijden. Kiest u voor diepvries dan is het assortiment beperkt tot 75 – 125 blijvende maaltijden. Met een tafeltje dekje is er vaak een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Steeds vaker is zelf mixen en combineren een optie die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Praktisch alle aanbieders gebruiken een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Als bijv. Kalkoenfilet in jus, spinazie a la crème en gekookte aardappelen en Speklapjes met jus en preistamppot. Hierdoor zijn er voor alle ouderen kant-en-klaar maaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw leverancier.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd als u zelf een bestelling geplaatst heeft. Via de unieke menukaart / lijst kunt u snel en simpel – op meerdere manieren – uw wensen doorgeven.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De maaltijden worden meestal door een vaste bezorgdienst elke week op hetzelfde moment geleverd. Koelvers: 1 of 2 keer per week. Binnen het vriesverse segment 1 of 2 keer per maand.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een verse maaltijd bevordert uw lichamelijke gezondheid. Een dagverse warme schotel is heel belangrijk. Veel ouderen of mensen met een beperking hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Mede daardoor kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden voor thuis. U kunt denken aan zoutarm, lactosevrij, gemalen, glutenvrij of wellicht vloeibaar, vegetarisch, veganistisch, eiwitrijk: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Battice. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Wat voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst als er iets speelt als een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken en/of kauwen lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit