Maaltijdservice Groot-Loon

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Groot-Loon voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Groot-Loon? Via onze vergelijker treft u gemakkelijk alle firma’s die maaltijden thuisbezorgen. Maaltijden warm bezorgd, of diepvriesmaaltijden die u zelf moet opwarmen: dat kunt u zelf beslissen. Nu al voor €3,70 per keer. Ouderwets genieten van Hutspot, gesneden rundvlees of Runderbouillon? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Geen probleem! D.m.v. de maaltijddienst in Groot-Loon hebt u toegang tot vers bereidde gerechten, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieLimburg
GemeenteBorgloon
ReactieVol vitaminen en mineralen
Postcode3840
Kosten maaltijd (gemiddeld)€5,66
Vaak bestelde maaltijdVistriologie in mosterdsaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Groot-Loon

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in Groot-Loon. Neem bijv. grote services als Meal-Story of 15Gram. Ook binnen de gemeente ontstaan er interessante partijen en zorginstellingen. Elke partij wordt gekenmerkt door een heel eigen keuken en voorwaarden. Door gebruik te maken van de maaltijdservice-vergelijker kan u de firma’s gemakkelijk naast elkaar zetten. Uitkomen bij een geschikte maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij hierdoor een stuk eenvoudiger. Zijn er meerdere opties? Profiteer nu van een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Spelen er bepaalde voorkeuren als onder andere veganistische of andere verse dieetmaaltijden in Groot-Loon? Geen probleem! Een groot aantal traiteurs voor bejaarden houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met altijd verse producten. Later worden ze teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Door deze handeling blijven voedingswaarden in topconditie. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Altijd 200 gram groente
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct ingevroren via de shock-freeze methode. Smaak, geur en mineralen gaan zo niet verloren. Maanden lang op te slaan. Elke week een bezorging is hier niet aan de orde.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Gezond en lekker
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Groot-Loon. Een redding voor bijv. senioren waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Gerechten zijn direct op te eten. Meestal gedaan door een lokale keuken.

 • Vanuit de pan op het bord
 • WMO mogelijkheden
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Meerdere leveranciers hebben daarnaast een speciale boodschappendienst voor senioren. In dat geval koop men moeiteloos nuttige boodschappen zoals karnemelk of hagelslag. In de regel zonder bezorgkosten met de maaltijden.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Groot-Loon vergelijken

Incidenteel eens genieten van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Groot-Loon? Of geeft u de voorkeur aan gezonde en lekkere koelverse opwarmmaaltijden? Of prefereert u een lokale organisatie met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? U kunt kiezen uit flink wat maaltijdservices die matchen met uw wensenlijstje en eventuele dieet. U kunt denken aan Dieet Kalkoenblanket Oude Wijze Broccoli of Dieet Varkensvlees Broccolimix Puree? Via onze vergelijker achterhaalt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in en nabij Borgloon. Onze tip: begin met een proefpakket. Bij veel aanbieders is er een proef-mogelijkheid. U kan voedzame bereide gerechten met verse ingrediënten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen uittesten. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. Uw bestelling wordt geleverd door een persoonlijke bezorger. Er is geen sprake van een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Groot-Loon voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs per maaltijd wordt gevormd door aspecten als de leverancier, herkomst ingrediënten, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd als Spaghetti Carbonara bestelt u vanaf €5,1.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Dieet Gentse Waterzooi kunt u al laten bezorgen vanaf €5,4.
 • Een daghap aan huis als Zalmfiletstukjes in kervelsaus. Penne met groente is er al vanaf €6,25.
Een verse maaltijd kan uitgebreid worden. Bestel ook Miyeok guk, extra groenten en een dessert als Appeltaart om het af te maken. Heeft u een laag inkomen? Doorgaans kunt u vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Borgloon voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Beste bereide maaltijden

 • Kreeftensoep
 • Thaise curry
 • Nasi goreng
 • Snijbonen
 • Viscurry. Sajour boontjes. Couscous

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Groot-Loon aanvragen

 1. Inventariseer wensen

  Trek eerst na wat voor soort maaltijdservice past bij uw leefpatroon. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk aangeraden maaltijdservices en geef de voorkeur door. Let met name op het type maaltijden, bezorg- en betaalmogelijkheden, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Bestel het proefpakket

  De bekende maaltijdservices bieden een zeer betaalbaar proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Door hier gebruik van te maken kunt u laagdrempelig kennismaken met goede leveranciers.

 4. Bezorgafspraken maken

  Genoten van de proefmaaltijd? In dat geval kan men elke dag een nieuwe menulijst invullen. Vaak doet u dit door even te bellen, door gerechten in te vullen, of met de tablet. Het eten wordt doorgaans thuisbezorgd middels een behulpzame bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Binnen het koelverse segment is er doorgaans een keuze menulijst van zo’n 25 maaltijden. Gaat men voor diepvries, dan kan men kiezen uit 75 – 125 blijvende gerechten. Via het tafeltje dekje principe krijgt men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Bij meer en meer leveranciers is zelf gerechten samenstellen ook een optie.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, de meeste leveranciers gebruiken een ruim assortiment dieetmaaltijden. Denk aan Dieet Hamburger Viergroentenstamppot en Koninginnesoep met kip. Hiermee kan iedereen gebruik maken van opwarmmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw maaltijdservice.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht abonnementsvorm voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis in het geval men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Via de wekelijks vernieuwde bestellijst kan men eenvoudig – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de gerechten inkopen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De bezorgmaaltijden worden meestal door een vaste bezorger op een vast tijdstip geleverd. Binnen het koelverse segment 1 of 2 keer per week. Binnen het vriesverse segment om de 14 dagen.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een goede maaltijd heeft invloed op uw energie en levenslust. Een lekkere en gezonde warme schotel is essentieel. Sommige ouderen of hulpbehoevenden eten volgens een strikt dieet. Hierom kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden thuisbezorgd. Het betreft lactosevrij, zoutarm, natriumarm, gemalen of juist koolhydraatarm, vegetarisch, veganistisch, eiwitrijk: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Groot-Loon. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: zeer nuttig bij een situatie als glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra slikken en/of kauwen complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit