Maaltijdservice Haren

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Haren voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Haren? D.m.v. deze pagina achterhaalt u eenvoudig alle bezorgers die leveren in uw plaats. Warme gerechten, of dagverse gerechten die een paar minuten in de microgolf gaan: u kunt alle kanten op. Verkrijgbaar vanaf €5,15 per maal. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Runderlapje in champignonsaus of Andijvie a la creme? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? Er is gelukkig een alternatief. Door de maaltijdendienst in Haren krijgt u ambachtelijke maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieLimburg
GemeenteBorgloon
Waarom bestellen?Belangrijke voedingsstoffen
Postcode3840
Maaltijd prijs€5,67
Populaire maaltijdBraadworst in jus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Haren

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in de buurt van Haren. Denk dan aan belangrijke firma’s als Dienstenthuis.be of Intermarché. Ook in de gemeente zelf zien we uitstekende partijen en zorginstellingen. Iedere leverancier hanteert een eigen productaanbod en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Aan de hand van www.maaltijdbutler.be kunt u de services rustig tegen elkaar afzetten. Het kiezen van een degelijke leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat op die manier wat overzichtelijker. Eerst eens proberen? Kijk dan eerst naar eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Heeft u te maken met bepaalde voorkeuren zoals bijvoorbeeld veganistische of andere verse dieetmaaltijden in Haren? Er kan meer dan u denkt! Best veel traiteurs zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met uitsluitend verse groenten. In de volgende stap worden deze maaltijden gekoeld naar onder 5⁰C. Om die reden blijven vitaminen en mineralen optimaal behouden. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • 100% dagvers
 • Heerlijke en smaakvol
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen shock-freeze ingevroren. Structuur en smaak gaan zo niet verloren. Weken lang goed te houden. Elke week een bezorging is hier niet aan de orde.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Haren. Een uitkomst voor bijv. senioren die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. U kunt direct de maaltijd nuttigen. In veel gevallen geregeld via lokale vrijwilligers.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Verschillende bezorgers hanteren ook een bruikbare boodschappendienst voor senioren. In dat geval bestelt u snel praktische of verse producten als biscuits en peren. Veelal zonder extra kosten bezorgd op een vooraf gekozen moment.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Haren vergelijken

Incidenteel eens genieten van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Haren? Of heeft u liever de meest verse koelverse thuismaaltijden? Of zoekt u een aanbieder met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? We onderscheiden talloze opties die overeenstemmen met uw gesteldheid en mogelijke allergieën. Denk maar aan Boereworst Rode Kool Aardappel Peterselie of Kip Kerriesaus Met Rijst? Hieronder achterhaalt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in de omgeving Borgloon. Let ook goed op het proefpakket. Vaak kunt een voor een lage prijs uitstekende bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig kunstmatige toevoegingen proeven. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. De gerechten worden bezorgd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Haren voor ouderen lopen zeer uiteen. Het uiteindelijke tarief komt tot stand door bijvoorbeeld de leverancier, het aanbod in gerechten, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd zoals Witloof Met Ham En Kaassaus Met Puree is er al voor €4,75.
 • Vriesverse maaltijd als Lasagne Met Linzen Tomaat & Quorn vindt u vaak al vanaf €4,95.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Kalkoen met paddenstoelenroomsaus, boterbonen en aardappelpuree is beschikbaar vanaf €6,5.
De maaltijden hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Seolleongtang, een extra rauwkostsalade en iets fris zoals Kaiserschmarren als nagerecht. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u mogelijk vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Borgloon voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Populaire bereide maaltijden

 • Bloemkoolsoep
 • Kip tandoori
 • Bami goreng
 • Spaghetti
 • Huisgemaakte rundergehaktbal in jus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Haren aanvragen

 1. Inventariseer behoeftes

  Achterhaal eerst wat voor opwarmmaaltijd klopt met uw gesteldheid. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk beschikbare maaltijd-bedrijven en geef de voorkeur door. Bekijk met name de voedingswaarden, bezorg- en betaalmogelijkheden, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Bestel het proefpakket

  De grote dienstverleners geven een voordelig proefpakket. U kunt denken aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Op basis daarvan kunt u zonder hoge kosten kennismaken met goede leveranciers.

 4. Wekelijks bestellen

  Was het proefpakket naar wens? Dan kunt u gelijk nieuwe gerechten bestellen. Dikwijls kan dit via telefoon, met behulp van de menulijst, of via de website. Het eten wordt altijd tot in de keuken geleverd via een vriendelijke bezorgservice in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er een wekelijks wisselend assortiment met circa 25 gerechten. Gaat men voor diepvries, dan kan men kiezen uit 70 – 150 blijvende gerechten. Rondom tafeltje dekje krijgt men een speciaal dagmenu. Bij meer en meer leveranciers is zelf mixen en combineren een speciale feature.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Praktisch alle maaltijdservices hebben een ruim assortiment dieetmaaltijden. ZoalsDraadjesvlees in jus of Hollands pannetje van varkensvlees met rabarbercompote en aardappelpuree. Daardoor zijn er voor iedereen kant-en-klaar maaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met de organisatie waar u klant bent.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, er is geen sprake van een abonnementsvorm voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen op het moment dat u zelf een bestelling geplaatst heeft. Met behulp van een handige bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – met de papieren lijst, online of telefonisch – de maaltijden inplannen.

Hoe verloopt de levering?

De menu’s worden vaak door een lokale bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Het koelverse assortiment elke 3/4 dagen. Bij vriesverse gerechten elke 14 dagen.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een goede maaltijd stimuleert een vitaal en energiek lichaam. Een lekkere en gezonde warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Diverse ouderen of mensen met een beperking eten volgens een bepaald dieet. Om die reden zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. U kunt denken aan lactosevrij, zoutarm, natriumarm, glutenvrij of wellicht eiwitrijk, vloeibaar, vegetarisch, veganistisch: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Haren. Heeft u moeite met de financiën? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: handig bij glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat slikken en/of kauwen complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit