Maaltijdservice Jesseren

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Jesseren voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Jesseren? Geholpen door onze tool bekijkt u supersnel alle firma’s die leveren in uw plaats. Een warme maaltijdvoorziening, of koelverse gerechten die een paar minuten in de microgolf gaan: er is veel mogelijk. Te bestellen vanaf €3,55. Flink uitpakken met Halskarbonade met mosterdjus en rode bieten, gekookte aardappelen of Rundersaucijs in jus? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Er kan meer dan u denkt! Door middel van de maaltijddienst in Jesseren krijgt u vers bereidde maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieLimburg
GemeenteBorgloon
ErvaringGebalanceerde maaltijden
Postcode3840
Kosten maaltijd (gemiddeld)€5,7
Vaak bestelde maaltijdRunderlapje

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Jesseren

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in de buurt van Jesseren. Bijvoorbeeld grote organisaties als Ekomenu en Delimeal. Echter, ook heel lokaal bestaan er interessante aanbieders en wijkrestaurants. Iedere optie wordt gekenmerkt door zijn eigen assortiment en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Aan de hand van deze pagina kan u de organisaties gemakkelijk vergelijken op allerlei onderdelen. Het uitkiezen van een relevante bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan een stuk gemakkelijker. Twijfelt u nog? Bestel in dat geval eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Heeft u te maken met allergieën of dieetwensen als bijv. vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Jesseren? Dat hoeft niet erg te zijn! Een groot aantal traiteurs in België worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met altijd kakelverse ingrediënten. Daarna worden deze maaltijden snel teruggekoeld. Door dit proces blijven smaak en vitamines ongedeerd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Met verse producten bereid
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Structuur en smaak gaan zo niet verloren. Weken lang goed te houden. Iedere 7 dagen inkopen doen is hier niet aan de orde.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Jesseren. Een prima oplossing voor bijv. hulpbehoevenden die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! In veel gevallen op touw gezet door lokale vrijwilligers.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • WMO mogelijkheden
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

De meeste bedrijven hebben daarnaast een extra boodschappendienst voor senioren. Zo haalt men snel de boodschappen zoals ontbijtkoek of kaas. Niet zelden kosteloos afgeleverd tot in de keuken.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Tot in de keuken geleverd
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Jesseren vergelijken

Incidenteel eens genieten van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Jesseren? Of geeft u de voorkeur aan een blijvende oplossing als koelverse maaltijden? Of bent u meer op zoek naar een leverancier die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? U kunt kiezen uit veel verschillende leveranciers die voldoen aan uw wensen en menu voorkeuren. Genieten van de lekkerste gerechten als Penne Pesto Kip Wokgroenten of Spelt Risotto Tomatensaus, Groentemix? Onderstaand bekijkt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in de streek Borgloon. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Vaak kunt een voor een lage prijs heerlijke bereide gerechten met verse ingrediënten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen proberen. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De gerechten worden geleverd door een persoonlijke bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Jesseren voor ouderen zijn ontzettend divers. Het uiteindelijke tarief komt tot stand door factoren als de organisatie, het totale assortiment, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd zoals Kipgyros Rijst is er al voor €5,1.
 • Diepvriesmaaltijd als Kervelsoep wordt al bezorgd vanaf €4,1.
 • Een thuisbezorgde daghap als Vegetarische nuggets in honing-mosterdsaus. Tuinbonen à la crème. Gekookte aardappelen kunt u al bestellen vanaf €7,05.
Een verse maaltijd is niet waar het bij blijft. Ook Hot pot, een extra rauwkostsalade en niet te vergeten een toetje als Natas do Céu als afsluiter. Heeft u te maken met geldproblemen? Wellicht kunt u hulp aanvragen bij de gemeente Borgloon voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Populaire bereide maaltijden

 • Doperwtensoep
 • Pastaschotel
 • Witte rijst
 • Linzensoep
 • Sucadelapje, bladspinazie, krieltjes

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Jesseren bestellen

 1. Wat zijn de wensen?

  Onderzoek allereerst wat voor categorie bezorgmaaltijd matcht met uw eisen. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Kies uit de traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk de populaire aanbieders en maak een keuze. Controleer goed het aanbod, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en recensies van andere klanten.

 3. Proefpakket bestellen

  Het gros van de services bieden een voordelig proefpakket. U kunt denken aan 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Hierdoor kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met aantrekkelijke dienstverleners.

 4. Vaste levermomenten

  Bevalt het proefpakket? In dat geval kan men wekelijks nog een bestelling doen. Doorgaans kan dit door te bellen, met behulp van de menukaart, of via de website. De bezorgmaaltijden worden niet zelden bezorgd middels een persoonlijke bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Binnen het koelverse segment profiteert u van een menukaart met grofweg 25 menu’s. Kiest u voor diepvries dan is er een keus te maken uit 80+ blijvende maaltijden. Bij tafeltje dekje krijgt men een speciaal dagmenu. In steeds meer gevallen is zelf een maaltijd samenstellen ook een optie.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer dienstverleners komen u tegemoet met een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. ZoalsVegetarische lasagna, spinazie en Drumsticks met vleesjus, gebakken aardappelen, sperziebonen. Daardoor kan iedereen genieten van kant-en-klaar maaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw maaltijdservice.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, leveranciers werken niet met een doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd wanneer u zelf een bestelling geplaatst heeft. Door middel van de standaard bestellijst kunt u wekelijks zelf – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de gerechten laten brengen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De gerechten worden normaliter door uw persoonlijke bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelvers: 1 a 2 keer per 7 dagen. Het vriesverse assortiment om de 2 weken.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een maaltijd met verse ingrediënten bevordert uw vitaliteit en gezondheid. Een warme schotel in de avond is daarbij cruciaal. Veel senioren of hulpbehoevenden eten volgens een bepaald dieet. Mede daardoor onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis. Het betreft natriumarm, lactosevrij, zoutarm, gemalen of wellicht eiwitrijk, vloeibaar, koolhydraatarm, vegetarisch: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Jesseren. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: maaltijden met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: handig bij bijvoorbeeld een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen en/of slikken lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit