Maaltijdservice Hendrieken

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Hendrieken voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Hendrieken? Via www.maaltijdbutler.be doorzoekt u gemakkelijk alle firma’s die leveren in uw plaats. Warme gerechten, of een dagvers maaltijd die nog even in de microgolf moeten: de mogelijkheden zijn enorm. Dit kan al vanaf €5,15 p.p. Flink uitpakken met Gehaktbal met jus, kapucijners à la crème met bacon en mini krieltjes met tuinkruiden en Rundergehaktbal, bloemkool met saus en gekookte aardappelen? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? Er is gelukkig een alternatief. Met behulp van de maaltijdendienst in Hendrieken beschikt u over complete maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieLimburg
GemeenteBorgloon
ErvaringZelf eenvoudig opwarmen
Postcode3840
Prijs per maaltijd€5,68
Geliefde maaltijdZalmfilet in saus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Hendrieken

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in de buurt van Hendrieken. Neem bijv. landelijke organisaties als Foodbag of Delhaize. Maar ook op regionaal niveau zijn er prima organisaties en zorginstellingen. Iedere leverancier heeft zo een eigen type maaltijd en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Door middel van de maaltijdservice-vergelijker kan u daardoor de services eenvoudig met elkaar vergelijken. Het uitzoeken van de best passende verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan een stuk eenvoudiger. Moeite met kiezen? Profiteer nu van een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Zijn er voorkeuren als lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Hendrieken? Er is een oplossing! Een aanzienlijk deel van de traiteurs voor senioren worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met altijd kakelverse ingrediënten. Later worden deze maaltijden gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Daardoor blijven smaak en voedingswaarden gegarandeerd. Het is 1 week houdbaar.

 • Meest verse maaltijden
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en razendsnel ingevroren (shock-freeze). Smaak, geur en mineralen blijven optimaal behouden. Maximaal 3 maanden houdbaar. Continue bestellingen plaatsen hoeft dan ook vaak niet.

 • Maandenlang te bewaren
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Hendrieken. Een uitkomst voor bijv. chronisch zieken die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Normaliter geïnitieerd door een lokale keuken.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Extra hulp mogelijk
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Meerdere services faciliteren daarnaast een speciale boodschappendienst voor ouderen. Hiermee bestelt men snel praktische of verse producten als cervelaat en afbakbroodjes. In algemene zin zonder bezorgkosten door de vaste bezorger.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Hendrieken vergelijken

Houdt u van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Hendrieken? Of neigt u meer naar vers bereidde koelverse seniorenmaaltijden? Of zoekt u een instelling gericht op tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? Er is de keuze uit flink wat bezorgmaaltijden die in lijn zijn met uw wensenlijstje en voedingsadvies. Wat dacht u van Bulgur Met Geitenkaas, Broccoli & Bloemkool of Dieet Hamburger Witloof Aardappelen? Hieronder vindt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in de streek Borgloon. Let ook goed op het proefpakket. Dikwijls kunt u tegen een zeer scherpe prijs voedzame bereide gerechten met verse producten en weinig zout keuren. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. Het eten wordt geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Hendrieken voor ouderen lopen zeer uiteen. Het uiteindelijke tarief komt tot stand door zaken als de aanbieder, het totale assortiment, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd als Gentse Waterzooi is verkrijgbaar vanaf €5,8.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Dieet Kippenblanket Roerbakgroenten Aardappelen bestelt u vanaf €4,95.
 • Een thuisbezorgde daghap als Witte Pens Met Rodekool En Puree is er al vanaf €5,7.
De maaltijden is niet het enigste: Wat te denken van Veloutésoep, een lekker bijgerecht en om het compleet te maken Crème brûlée na. Heeft u een laag inkomen? Wellicht kunt u ondersteuning aanvragen via uw gemeente Borgloon voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Beste bereide maaltijden

 • Gehakt in jus
 • Babi pangang
 • Runderlapje
 • Kippensoep
 • Spinazie à la crème met champignons

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Hendrieken regelen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Ga eerst na welk soort bezorgmaaltijd in lijn is met uw voedingspatroon. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de populaire aanbieders en kies een geschikte. Bekijk met name het assortiment, de wijze van bezorgen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Start met een proefpakket

  Het gros van de aanbieders verstrekken een spotgoedkoop proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Zodoende kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met voordelige verstrekkers.

 4. Bestellingen plaatsen

  Was het proefpakket naar wens? Dat is fijn, nu kunt u gemakkelijkeen nieuwe menulijst invullen. Dikwijls doet u dat via telefoon, met behulp van de menukaart, of met de tablet. De (warme) maaltijden wordt doorgaans bezorgd middels een vertrouwde bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er een wekelijks keuzemenu met gemiddeld 30 gerechten. Spreken we over diepvries, dan hebt u de keuze uit 50 – 100 blijvende gerechten. Via het tafeltje dekje principe treft men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Steeds vaker is zelf uw menu samenstellen ook mogelijk.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Ja, heel veel maaltijd-verzorgers hanteren een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Neem nou Zomerzuurkool met casselerrib en Gebonden mosterdsoep. Daardoor krijgt iedereen geschikte gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw maaltijdservice.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, er is geen sprake van een vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd wanneer men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Middels de unieke menukaart / lijst kan men op eigen houtje – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de maaltijden inplannen.

Hoe werkt de bezorging?

De maaltijden voor ouderen worden meestal door een regionale bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelvers is dat 1 a 2 keer per 7 dagen. Bij vriesverse gerechten 1 – 2 keer per 4 weken.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een verse maaltijd vormt de basis voor een vitaal en energiek lichaam. Een dagelijkse warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Sommige senioren of beperkten eten volgens een bepaald dieet. Op basis daarvan zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Bijvoorbeeld natriumarm, gemalen, glutenvrij, lactosevrij of misschien koolhydraatarm, vegetarisch, veganistisch, vloeibaar: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Hendrieken. Heeft u een laag inkomen? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Enkele voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: praktisch als u te maken heeft met glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat slikken of kauwen voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit