Maaltijdservice Weert

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Weert voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Weert? Middels de maaltijdservice-vergelijker treft u probleemloos alle leveranciers in uw regio! Tafeltje dekje, of een dagvers gerecht die alleen maar even de microgolf in hoeven: u kunt alle kanten op. Dit kan al vanaf €4,00 per persoon. Flink uitpakken met Daging rendang. Atjar tjampoer. Bami goreng en Blinde vink, bietjes, gekookte aardappelen? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Geen probleem! Geholpen door de maaltijddienst in Weert geniet u van heerlijke gerechten, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieAntwerpen
GemeenteBornem
RecensieAltijd in de buurt
Postcode2880
Prijs per maaltijd€6,37
Vaak bestelde maaltijdGebonden kerrie-champignonsoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Weert

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten die actief zijn in Weert. We hebben het over landelijke aanbieders als Marley Spoon en Aldi. Maar ook in de buurt kunt u terecht bij allerlei initiatieven en wijkrestaurants. Iedere optie hanteert een eigen assortiment en voorwaarden. Aan de hand van onze tool kan u de bezorgdiensten overzichtelijk naast elkaar bekijken. Het kiezen van een goede verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zodoende wat overzichtelijker. Eerst eens proberen? Start eens met een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Is er sprake van speciale voorkeuren als o.a. lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Weert? Er is een oplossing! Best veel traiteurs voor bejaarden worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met altijd kakelverse ingrediënten. Later wordt het eten gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Door deze handeling blijven voedingsstoffen en smaak intact. Het is 1 week houdbaar.

 • Meest verse maaltijden
 • Heerlijke en smaakvol
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Smaak, geur en mineralen gaan zo niet verloren. Meerdere maanden te bewaren. Continue bestellingen plaatsen is dan ook overbodig.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Weert. Perfect voor bijv. bejaarden die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Veelvuldig gedaan door een lokale keuken.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • WMO mogelijkheden
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

De meeste services voorzien in een premium boodschappendienst voor ouderen. Hiermee bestelt men snel praktische of verse producten als filterzakjes of koffieroomcups. Niet zelden zonder extra kosten bezorgd door de vaste bezorger.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Alles aan huis bezorgd
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Weert vergelijken

Incidenteel eens genieten van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Weert? Of prefereert u echt 100% verse koelverse seniorenmaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een aanbieder gericht op tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? We onderscheiden velerlei thuismaaltijden die voldoen aan uw wensen en menu voorkeuren. Neem nu Runderstoofpot Champignonsaus Sperziebonen Puree of Dieet Rundstong Tomatensaus Puree? Op maaltijdbutler.be achterhaalt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in de streek Bornem. Let ook goed op het proefpakket. In veel gevallen kan men voor aantrekkelijke prijzen de lekkerste bereide gerechten met min. 200 gram groenten en weinig koolhydraten testen. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. Uw bestelling wordt geleverd door een lokale / regionale bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Weert voor ouderen wijken nogal af. De prijs die wordt gerekend komt tot stand door elementen als de aanbieder, het aantal verwerkte maaltijden, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Blinde Vink Puree Met Prei wordt al bezorgd vanaf €4,7.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Gemalen Koolvis Met Broccoli En Kruidenpuree kan je kopen vanaf €4,8.
 • Een warme dagschotel als Kip tikka massala, basmatirijst kunt u al laten bezorgen vanaf €5,65.
Een verse maaltijd hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Vissoep, een gezonde salade en iets lichts zoals Sundae als afsluiter. Beschikt u niet over voldoende geld? Doorgaans kunt u hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Bornem voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Couscous, kip, mergueze worst
 • Hamburger, ui en champignons
 • Nasi goreng, quorn, satésaus
 • Jonge kabeljauw in roomsaus
 • Kipfilet in piri piri saus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Weert regelen

 1. Inventariseer behoeftes

  Check als eerst wat voor soort kant-en-klaar maaltijd rijmt met uw eisen. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk de professionele aanbieders en selecteer er een. Check vooral de voedingswaarden, bezorg- en betaalmogelijkheden, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Probeer het proefpakket

  De populaire services geven een scherp geprijsd proefpakket. Denk dan aan 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Mede daarom kunt u zonder hoge kosten kennismaken met aantrekkelijke dienstverleners.

 4. Wekelijks bestellen

  Was het proefpakket naar wens? In dat geval kunt u zonder problemen een nieuwe menulijst invullen. Meestal kan dat telefonisch, met behulp van de menulijst, of via internet. De bezorgmaaltijden worden meestal bezorgd tot in de keuken via een lokaal gezicht / bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Bij de koelverse variant, dan is er doorgaans een keuze menulijst van zo’n 20 menu’s. Als we het hebben over diepvries kunt u kiezen uit 75 – 125 vaste vaste gerechten. Bij de tafeltje dekje service heeft u te maken met een daghap, zonder keuze. Meer en meer is zelf uw menu samenstellen ook een optie.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle services hebben een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Als bijv. Rundersaucijs met jus, spinazie en gekookte aardappelen en Gemalen Rundergehakt Met Rode Kool En Puree. Op die manier ontvangt men altijd goede warme maaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw eigen aanbieder.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, leveranciers werken niet met een contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd indien u een bestelling heeft doorgegeven. Door gebruik te maken van de standaard bestellijst kan men op eigen houtje – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – een bestelling plaatsen.

Hoe werkt de bezorging?

De maaltijden worden normaliter door een eigen bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelverse maaltijden 1 a 2 keer per 7 dagen. Binnen het vriesverse segment elke 14 dagen.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een goede maaltijd vormt de basis voor uw lichamelijke gezondheid. Een dagelijkse warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Sommige senioren of hulpbehoevenden hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Hierom zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis. Dit heeft te maken met zoutarm, lactosevrij, glutenvrij, natriumarm en ook vegetarisch, veganistisch, eiwitrijk, koolhydraatarm: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Weert. Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst wanneer er sprake is van een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat kauwen en slikken een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit