Maaltijdservice Borsbeek

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Borsbeek voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Borsbeek? Met behulp van de maaltijdservice-vergelijker ontdekt u eenvoudig alle firma’s die aan huis leveren. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een opwarmmaaltijd die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: u bepaalt het helemaal zelf. En dat al vanaf €4,65. Aan tafel voor Gepofte aardappels en Varkenslapjes in jus? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Er kan meer dan u denkt! Door middel van de maaltijddienst in Borsbeek beschikt u over vers bereidde gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieAntwerpen
GemeenteBorsbeek
ReactieVetbeperkt
Postcode2150
Gemiddelde kosten€5,77
Vaak bestelde maaltijdBabi pangang

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Borsbeek

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten die bezorgen in Borsbeek. Bijvoorbeeld interessante organisaties als Meal-Story en Smartmat. Maar ook lokaal bestaan er uitstekende organisaties en wijkrestaurants. Elk bedrijf onderscheidt zich door zijn eigen aanbod en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Aan de hand van onze tool kan u de organisaties eenvoudig met elkaar vergelijken. Het kiezen van de beste dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij zo een beetje makkelijker. Moeite met kiezen? Begin dan met een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Bestaan er specifieke wensen als zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Borsbeek? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Een aanzienlijk deel van de traiteurs voor ouderen kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met uitsluitend verse groenten. Daaropvolgend wordt de maaltijd gekoeld naar onder 5⁰C. Door dit proces blijven voedingsstoffen en smaak onaangeroerd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Vers van het land
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het koken middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Vitamines en mineralen raken niet bedorven. Maximaal 3 maanden houdbaar. Elke week bestellen hoef je niet te doen.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Porties ruim voldoende
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Borsbeek. Ideaal voor bijv. ouderendie geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Normaal op touw gezet door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Extra hulp mogelijk
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Verschillende bezorgers hebben ook een premium boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Op die manier haalt u gelijk broodnodige boodschappen als oploskoffie en ontbijtspek. Normaal gratis mee bezorgd tot in de keuken.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Borsbeek vergelijken

Houdt u van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Borsbeek? Of houdt u juist van gezonde en lekkere koelverse seniorenmaaltijden? Of neigt u meer naar een aanbieder die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit een hoop soorten maaltijden die kloppen met uw situatie en mogelijke allergieën. Genieten van de lekkerste gerechten als Gemalen Zalm In Vissaus Met Wortelen En Puree of Gemalen Zalm In Vissaus Met Wortelen En Puree? Op deze pagina ontdekt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in en rondom Borsbeek. Let ook goed op het proefpakket. Vaak kunt u extra voordelig voedzame bereide gerechten met verse producten en weinig zout uitproberen. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. De gerechten worden bezorgd door een persoonlijke bezorger. U zit niet vast aan een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Borsbeek voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs voor een gerecht is afhankelijk van elementen als het bedrijf, het aantal verwerkte maaltijden, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Vlaamse Stoverij Appelmoes Aardappelen kunt u al bestellen vanaf €4,6.
 • Diepvriesmaaltijd als Dieet Gentse Waterzooi kunt u al laten bezorgen vanaf €4,15.
 • Een daghap aan huis als Dieet Kippenblanket Roerbakgroenten Aardappelen is beschikbaar vanaf €6,35.
Het diner is niet waar het bij blijft. Ook Gazpacho, een gezonde salade en niet te vergeten een toetje als Vanille ijs als afsluiter. Heeft u moeite met de financiën? Soms kan u hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Borsbeek voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Populaire bereide maaltijden

 • Prei a la creme
 • Appelpannenkoek
 • Minestronesoep
 • Paprikasoep
 • Braadworst met witte kool

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Borsbeek bestellen

 1. Inventariseer behoeftes

  Kijk eerst na wat voor soort ouderenmaaltijd rijmt met uw wensen. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de populaire maaltijdservices en maak een keuze. Check vooral het maaltijd-aanbod, de manier van bezorging, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Bestel het proefpakket

  De bekende leveranciers hanteren een voordelig proefpakket. U kunt denken aan 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Zodoende kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met aantrekkelijke dienstverleners.

 4. Elke week een levering

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Gelukkig, nu kunt u wekelijks opnieuw bestellen. Steeds vaker doet u dat door even te bellen, met behulp van de menukaart, of email / internet. De maaltijden voor thuis worden doorgaans tot in de keuken geleverd via een behulpzame bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Binnen het koelverse segment kunt u zelf kiezen van een bestellijst met gemiddeld 30 gerechten. Spreken we over diepvries, dan is het aanbod gelimiteerd tot 50 – 100 vaste vaste gerechten. Rondom tafeltje dekje treft men een vaststaand menu per dag. Bij sommige aanbieders is zelf ingrediënten combineren ook een optie.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Ja, heel veel maaltijdverstrekkers hanteren een groot aanbod aan dieetmaaltijden. ZoalsVarkensfilet in jus, sperziebonen en gebakken aardappelschijfjes en Varkenshaas boontjes schotel. Op die manier zijn er voor iedereen seniorenmaaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw bezorger.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, er geldt geen contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd nadat u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Door het invullen van de welbekende bestellijst kan men op eigen houtje – digitaal, telefonisch of met pen en papier – uw wensen doorgeven.

Wanneer wordt er geleverd?

De opwarmmaaltijden worden meestal door uw eigen bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelverse maaltijden 1 a 2 keer per 7 dagen. Binnen het vriesverse segment elke 14 dagen.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een gewoon goede maaltijd heeft invloed op een optimale lichamelijke gesteldheid. Een dagelijkse warme schotel is heel belangrijk. Sommige senioren of gehandicapten hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Mede daardoor bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Het betreft glutenvrij, zoutarm, gemalen, natriumarm of juist veganistisch, eiwitrijk, koolhydraatarm, vloeibaar: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Borsbeek. Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: ideaal wanneer er sprake is van een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen en/of slikken steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit