Maaltijdservice Zwijndrecht

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Zwijndrecht voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Zwijndrecht? Door gebruik te maken van onze vergelijker doorzoekt u eenvoudig alle bedrijven in de buurt! Warme gerechten, of een vriesvers maaltijd die alleen maar even de microgolf in hoeven: er is veel mogelijk. Te bestellen vanaf €4,35 per maaltijd. Flink uitpakken met Schnitzel champignonsaus en Hutspot, gesneden rundvlees? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Dat hoeft niet erg te zijn! Met behulp van de maaltijdendienst in Zwijndrecht profiteert u van verse gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieAntwerpen
GemeenteZwijndrecht
RecensieLekker en gezond
Postcode2070
Gemiddelde kosten€5,75
Nummer 1-maaltijdBraadworst in barbecuesaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Zwijndrecht

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in de regio van Zwijndrecht. Neem bijv. grote leveranciers als Dienstenthuis.be of 0. Maar ook in de buurt bestaan er prima instellingen en zorginstellingen. Elke service heeft zo een eigen manier van bereiding en voorwaarden. Via deze website kan u daarom de bezorgdiensten overzichtelijk op een rijtje zetten. Het selecteren van een relevante bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zo een beetje makkelijker. Eerst kijken of het wat is? Begin dan met een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Spelen er allergieën of dieetwensen als bijvoorbeeld zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Zwijndrecht? Er kan meer dan u denkt! Een aanzienlijk deel van de traiteurs voor bejaarden passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met 100% verse ingrediënten. In de volgende stap wordt het gerecht teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Zo blijven smaak en voedingswaarden optimaal behouden. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Altijd volledig vers
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Vitamines en mineralen gaan zo niet verloren. Weken lang goed te houden. Wekelijks een bezorger aan huis is dus niet noodzakelijk.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Zwijndrecht. Ideaal voor bijv. senioren die het eten niet meer kunnen opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Meestal afgehandeld door een plaatselijk restaurant.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Mogelijke subsidie
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Veel aanbieders faciliteren daarnaast een extra boodschappendienst voor ouderen. Daarmee haalt u zonder moeite verse of handige boodschappen als havermoutpap en zoetwaren. Normaliter gratis mee bezorgd door uw eigen bezorger.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Zwijndrecht vergelijken

Incidenteel eens genieten van een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Zwijndrecht? Of houdt u juist van een wekelijkse bezorgde koelverse maaltijden voor ouderen? Of zoekt u een bedrijf die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? Er zijn relatief veel menu’s die matchen met uw eisen en eventuele dieet. U kunt denken aan Dieet Kippenwit Mosterdsaus Prinsessen Aardappelen en Dieet Kippenblanket Met Broccoli Wortelen Puree? Via onze vergelijker achterhaalt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in de omgeving Zwijndrecht. Bestel eerst eens een proefpakket. Bij veel aanbieders kunt u tegen een zeer scherpe prijs complete bereide gerechten met veel groenten en weinig zout testen. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. Het eten wordt bezorgd door een vaste bezorger op een vast moment. Zij werken vaak niet met een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Zwijndrecht voor ouderen wijken nogal af. De prijs hangt af van onderdelen als de organisatie, het soort maaltijd, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Kipbrochette Ratatouille En Gebakken Aardappelen is beschikbaar vanaf €4,55.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Runderstoofpotje Stroganoff Snijbonen Krieltjes kunt u al laten bezorgen vanaf €3,8.
 • Een warme dagschotel als Rundvlees in Aziatische kokossaus, Sajour lodeh en nasi goreng is beschikbaar vanaf €6,55.
De avondmaaltijd is vaak uit te breiden met o.a. Koninginnensoep, een lekker bijgerecht en een dessert als Irish coffee om mee af te sluiten. Heeft u een laag inkomen? Mogelijk kan u dan hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Zwijndrecht voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Top-5 bereide maaltijden

 • Aardappelgratin
 • Ovenschotel met gehakt
 • Gevulde paprika met tomatensaus
 • Ceaser salade
 • Kabeljauw met witte wijnsaus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Zwijndrecht aanvragen

 1. Inventariseer behoeftes

  Kijk eerst na welke vorm van een bezorgmaaltijd matcht met uw wensenlijstje. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Kies uit de traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk beschikbare bezorgservices en bepaal uw voorkeuren. Let goed op het maaltijd-aanbod, keuze in bezorgdagen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Start met een proefpakket

  De professionele aanbieders geven een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. U moet dan denken aan 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Zo kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met geschikte aanbieders.

 4. Maaltijden afnemen

  Was het proefpakket naar wens? Gelukkig, nu kunt u supersnel opnieuw bestellen. In veel gevallen doet u dat via een speciaal telefoonnummer, via de papieren bestellijst of met de computer. De seniorenmaaltijden worden doorgaans aan huis gebracht via een lokale leverancier in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Binnen het koelverse segment is er vaak een menulijst met pakweg 15 gerechten. In het aanbod van diepvries hebt u de keuze uit 80+ blijvende gerechten. Via het tafeltje dekje principe is er sprake van een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Steeds vaker is zelf mixen en combineren een speciale feature.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke maaltijdservices gebruiken een groot aanbod aan dieetmaaltijden. ZoalsKabeljauw Kreeftensaus Spinazie Koolrabi Aardappel en Varkenssaucijsjes in uienjus. Groentemix. Gekookte aardappelen. Hierdoor kan iedereen genieten van kant-en-klaar maaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw eigen dienstverlener.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, er is geen sprake van een vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd als u zelf een bestelling geplaatst heeft. Via de menulijsten kunt u snel en simpel – op meerdere manieren – een bestelling doorgeven.

Hoe werken de leveringen?

De maaltijden voor ouderen worden normaliter door een lokale bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelverse maaltijden elke 3/4 dagen. In het geval van vriesvers: elke 14 dagen.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een gewoon goede maaltijd heeft invloed op uw energie en levenslust. Een dagelijkse warme schotel is daarbij van groot belang. Sommige ouderen of hulpbehoevenden hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Hierdoor kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden aan huis. We hebben het over gemalen, zoutarm, natriumarm, lactosevrij en ook koolhydraatarm, veganistisch, vloeibaar, vegetarisch: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Zwijndrecht. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Enkele voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst als er iets speelt als coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat slikken of kauwen voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente