Maaltijdservice Wijnegem

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Wijnegem voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Wijnegem? Middels de maaltijdservice-vergelijker vindt u snel en simpel alle aanbieders die aan huis leveren. Een warme maaltijdvoorziening, of een diepvries maaltijd die u zelf moet opwarmen: u kunt alle kanten op. Al beschikbaar vanaf €3,60 per persoon. Aanschuiven voor Gehaktschotel, spinazie en aardappeltjes met mozzarella kaassaus en Varkensoester met champignonroomsaus, sperziebonen en aardappelpuree? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Geen probleem! Via de maaltijddienst in Wijnegem geniet u van voedzame maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieAntwerpen
GemeenteWijnegem
Waarom bestellen?Zoutarme gerechten
Postcode2110
Gemiddelde menuprijs€5,76
Vaak bestelde maaltijdBami goreng met kipsaté

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Wijnegem

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in Wijnegem. U kunt denken aan belangrijke bedrijven als 15Gram of 0. Maar ook in de buurt zijn er tal van instanties en restaurants. Iedere leverancier heeft zo een eigen assortiment en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Middels maaltijdbutler.be kan u daarom de organisaties snel en makkelijk naast elkaar zetten. Uitkomen bij een degelijke maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij zo een stuk gemakkelijker. Twijfelt u nog? Bestel in dat geval een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Spelen er voorkeuren zoals bijv. glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in Wijnegem? Er is gelukkig een alternatief. Meer en meer traiteurs in België passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met de meest verse ingrediënten. Daaropvolgend worden de ingrediënten snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Met deze techniek blijven structuur en smaak onaangeroerd. Het is 1 week houdbaar.

 • Altijd 200 gram groente
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en razendsnel ingevroren (shock-freeze). Structuur en smaak blijven in goede conditie. Maximaal 3 maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging is dan ook overbodig.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Wijnegem. Een prima oplossing voor bijv. senioren waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Het eten wordt warm bezorgd. Vaak geregeld via een lokale zorginstelling.

 • Direct aanschuiven
 • Mogelijke subsidie
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Een aantal services hebben ook een praktische boodschappendienst voor gehandicapten. Op die manier bestelt men eenvoudig de boodschappen zoals muesli en stroopwafels. In algemene zin gratis bezorgd op een vooraf gekozen moment.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Alles aan huis bezorgd
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Wijnegem vergelijken

Zoekt u een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Wijnegem? Of houdt u juist van gezonde en lekkere koelverse maaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een service die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? U kunt kiezen uit veel verschillende thuismaaltijden die rijmen met uw eisen en mogelijke allergieën. Zelf maaltijden online bestellen als Dieet Vol Au Vent Puree of Tagliatelle Ham Champignon Kaassaus? Via onze vergelijker ziet u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in en rondom Wijnegem. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Dikwijls kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling complete bereide gerechten met dagverse artikelen en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen proeven. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. De gerechten worden bezorgd door een vaste bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Wijnegem voor ouderen variëren nogal. Het uiteindelijke tarief komt tot stand door zaken als het bedrijf, het type gerecht en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd als Medaillon Blackwell Bloemkool, Broccoli Met Friet vindt u vaak al vanaf €5,85.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Gemalen Rundsvlees Met Rode Kool En Aardappelpuree wordt al bezorgd vanaf €4,95.
 • Een warme dagschotel als Slavink met jus, spinazie à la crème en gekookte aardappelen kan je kopen vanaf €6,3.
De maaltijden is niet waar het bij blijft. Ook Hot pot, een gezonde salade en iets lichts zoals Poire belle Hélène om mee af te sluiten. Beschikt u niet over voldoende geld? Dan kunt u mogelijk hulp aanvragen bij de gemeente Wijnegem voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Top-5 bereide maaltijden

 • Rabarbercompote
 • Een pizza hawai
 • Pasta met zalm
 • Macaroni met kaas en hesp
 • Gebakken kipfilet en appelmoes

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Wijnegem aanvragen

 1. Inventariseer wensen

  Stel eerst vast welk soort ouderenmaaltijd past bij uw gesteldheid. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Kies uit de traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk aangeraden bezorgservices en kies een geschikte. Let met name op de versheid van ingrediënten, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en de klantwaardering.

 3. Bestel het proefpakket

  De belangrijkste maaltijd-verzorgers verstrekken een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Vaak gaat het om 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Daardoor kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met aantrekkelijke dienstverleners.

 4. Bestellingen plaatsen

  Beviel het proefpakket? In dat geval kan men gelijk nog een bestelling doen. Vaak doet u dat door even te bellen, met behulp van de menukaart, of via internet. De maaltijden worden doorgaans tot in de keuken geleverd via een persoonlijke bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Bij koelverse gerechten kunt u zelf kiezen van een bestellijst met pakweg 30 maaltijden. Binnen het diepvries-segment kunt u kiezen uit 75 – 125 maaltijden die het hele jaar vaststaan. Met een tafeltje dekje kiest u voor een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Bij sommige aanbieders is zelf een maaltijd samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Ja, de meeste maaltijdservices hanteren een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Als o.a. Zuurkoolstamppot, spekjes, schijfjes rookworst of Vegetarische spicy bean burger met vegetarische jus, gebakken aardappelen, snijbonen. Hierdoor kan iedereen gebruik maken van seniorenmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, er is geen sprake van een vast abonnement voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd indien u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door middel van de welbekende bestellijst kunt u wekelijks zelf – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – uw wensen doorgeven.

Hoe verloopt de bezorging?

De opwarmmaaltijden worden in de regel door een vaste bezorgdienst op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij koelvers: 2 wekelijks. Bij vriesvers is dat om de 14 dagen.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Verse voeding vormt de basis voor uw vitaliteit en gezondheid. Een warme schotel in de avond is daarbij cruciaal. Sommige bejaarden of mensen met een beperking volgen een dieet of hebben een allergie. Op basis daarvan kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden aan huis. U kunt denken aan glutenvrij, lactosevrij, gemalen, natriumarm of juist eiwitrijk, koolhydraatarm, vegetarisch, vloeibaar: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Wijnegem. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: ideaal als u te maken heeft met coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken en kauwen een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit