Maaltijdservice Lillois-Witterzée

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Lillois-Witterzée voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Lillois-Witterzée? Via www.maaltijdbutler.be bekijkt u moeiteloos alle firma’s die leveren in uw plaats. Tafeltje dekje, of een koelverse maaltijd die u zelf moet opwarmen: dat kunt u zelf beslissen. Nu al voor €4,60 per maal. Ouderwets genieten van Rundersaucijsje met vleesjus, gebakken aardappelen, spinazie à la crème en Raapstelen stamppot met beenham? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Er is gelukkig een alternatief. Door de maaltijdendienst in Lillois-Witterzée krijgt u heerlijke gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieWaals Brabant
GemeenteBraine-L’Alleud
ReactieWekelijkse bestellijst
Postcode1428
Gemiddelde prijs€5,62
Nummer 1-maaltijdStamppot zuurkool

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Lillois-Witterzée

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in de regio van Lillois-Witterzée. Neem bijv. veel gekozen bedrijven als Prego en Delhaize. Echter, ook heel lokaal zien we uitstekende initiatieven en vrijwilligersorganisaties. Elke service heeft zo een eigen menu en voorwaarden. Geholpen door maaltijdbutler.be kan u de bezorgdiensten eenvoudig met elkaar vergelijken. De keuze maken voor een solide verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan ook een stuk eenvoudiger. Twijfelt u nog? Ga dan eerst voor een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er specifieke wensen zoals bijv. lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Lillois-Witterzée? Dat is niet erg! Een aanzienlijk deel van de traiteurs en cateraars worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met uitsluitend verse groenten. Hierna wordt het gerecht gekoeld naar onder 5⁰C. Met deze techniek blijven vitaminen en mineralen ongeschonden. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Meest verse ingrediënten
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Mineralen, vitamines en smaak raken niet bedorven. Maanden lang op te slaan. Continue bestellingen plaatsen is niet altijd nodig.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Eenvoudig op te warmen
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Lillois-Witterzée. Ideaal voor bijv. senioren die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Doorgaans gedaan door een lokale keuken.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Extra hulp mogelijk
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

De meeste bezorgers beschikken over een speciale boodschappendienst voor gehandicapten. In dat geval krijgt u zonder moeite nuttige boodschappen zoals stroopwafels en vers fruit. Vaak kosteloos afgeleverd met de maaltijden.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Tot in de keuken geleverd
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Lillois-Witterzée vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een heerlijke diepvriesmaaltijd in Lillois-Witterzée? Of neigt u meer naar een structurele oplossing zoals koelverse thuismaaltijden? Of zoekt u een aanbieder die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? U kunt kiezen uit verscheidene bezorgmaaltijden die kloppen met uw omstandigheden en eventuele dieet. Denk maar aan Dieet Visfilet Dillesaus Groenten Aardappelen of Dieet Vispannetje Met Zalm Broccoli/Puree? Op maaltijdbutler.be achterhaalt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in de omgeving Braine-L’Alleud. Bestel eerst eens een proefpakket. Doorgaans kunnen ouderen via een proefbox complete bereide gerechten met veel groenten en weinig koolhydraten beoordelen. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. Uw bestelling wordt geleverd door een lokale / regionale bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Lillois-Witterzée voor ouderen variëren nogal. De prijs per maaltijd wordt gevormd door factoren als de aanbieder, kwaliteit van ingrediënten, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd als Boomstammetje Savooikool Pastinaakpuree kunt u al bestellen vanaf €6.
 • Vriesverse maaltijd als Medaillon Champignonsaus Groenten Gebakken Aard. is er al voor €3,5.
 • Een warme daghap voor senioren als Kalkoenfilet champagnesaus, jonge wortel, spinazie, aardappelgratin is beschikbaar vanaf €5,6.
Het eten kan uitgebreid worden. Bestel ook Pindasoep, een extra rauwkostsalade en een toetje als Clafoutis als nagerecht. Heeft u te maken met geldproblemen? Soms kan u een subsidie of regeling treffen met de gemeente Braine-L’Alleud voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Geliefde bereide maaltijden

 • Ossestaartsoep
 • Slavink in jus
 • Kaaskroketjes
 • Broccolisoep
 • Kerriesoep

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Lillois-Witterzée aanvragen

 1. Wat zijn de wensen?

  Achterhaal eerst welke vorm van een thuismaaltijd rijmt met uw situatie. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk gespecialiseerde maaltijdservices en selecteer er een. Check vooral het soort gerechten, de manier van bezorging, en de klantwaardering.

 3. Proefpakket bestellen

  De grote dienstverleners werken met een zeer betaalbaar proefpakket. Denk dan aan 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Hierdoor kunt u zonder hoge kosten kennismaken met voordelige maaltijdservices.

 4. Maaltijden afnemen

  Was het proefpakket naar wens? Dat is fijn, nu kan men gemakkelijkopnieuw bestellen. Steeds vaker kan dit per telefoon, door maaltijden aan te kruisen, of met de tablet. De kant-en-klaar maaltijden worden meestal bezorgd middels een vriendelijke bezorgservice in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Binnen het koelverse segment kunt u gerechten kiezen op een lijst met ruwweg 25 menu’s. Bij diepvries kunt u kiezen uit 90+ vaste menu’s. Bij de tafeltje dekje service krijgt men een speciaal dagmenu. Bij sommige aanbieders is zelf gerechten samenstellen ook mogelijk.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Ja, de meeste maaltijdservices hanteren een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Als bijv. Noordzee visserspannetje, worteltjes met peterselie en gekookte aardappelen en Halskarbonade met mosterdjus, rode bieten en gekookte aardappelen. Daardoor ontvangt men altijd goede gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw bezorger.

Is er een minimale afname?

Nee, er geldt geen vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd als u deze besteld heeft. Door gebruik te maken van de wekelijks vernieuwde bestellijst kan men op eigen houtje – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de maaltijden inplannen.

Wanneer wordt er geleverd?

De menu’s worden in de regel door uw persoonlijke bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. In het geval van koelvers: 2 wekelijks. Het vriesverse aanbod elke 14 dagen.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een verse maaltijd stimuleert een vitaal en energiek lichaam. Een dagverse warme schotel is daarbij cruciaal. Sommige ouderen of beperkten hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Om die reden bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden voor thuis. Denk aan natriumarm, glutenvrij, lactosevrij, gemalen of misschien koolhydraatarm, veganistisch, vloeibaar, vegetarisch: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Lillois-Witterzée. Voor ouderen met een laag inkomen kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: perfect bij bijvoorbeeld een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat kauwen of slikken een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit