Maaltijdservice Braine-L'Alleud

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Braine-L'Alleud voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar verse maaltijden aan huis voor ouderen in Braine-L’Alleud? Door middel van de maaltijdservice-vergelijker vergelijkt u probleemloos alle bedrijven die aan huis leveren. Een warme maaltijdservice, of kant-en-klaar maaltijden die u zelf moet opwarmen: u bepaalt het helemaal zelf. Al beschikbaar vanaf €4,20 p.p. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Pastaschotel of Schnitzel, sperziebonen, gebakken aardappelen? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? Er is gelukkig een alternatief. Met behulp van de maaltijdendienst in Braine-L’Alleud hebt u toegang tot ambachtelijke maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieWaals Brabant
GemeenteBraine-L’Alleud
ReactieSociaal betrokken
Postcode1420
Prijs per maaltijd€5,29
Vaak gekozen maaltijdStoofpotje (rundvlees)

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Braine-L’Alleud

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in de buurt van Braine-L’Alleud. Neem veel gekozen aanbieders als Viangro en/of 0. Echter, ook heel lokaal kunt u terecht bij interessante instellingen en slagerijen. Iedere aanbieder wordt bestempeld door een heel eigen menu en procedures rondom bestellen en betaling. Aan de hand van maaltijdbutler.be kan u de firma’s eenvoudig met elkaar vergelijken. Het uitkiezen van een degelijke dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt derhalve leuker en makkelijker. Twijfelt u nog? Bestel dan een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u te maken met bepaalde wensen zoals zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Braine-L’Alleud? Dat is niet erg! Flink wat traiteurs voor bejaarden worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, bomvol natuurlijke ingrediënten. Nadien wordt het eten direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Zo blijven smaak en voedingswaarden onaangeroerd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het koken shock-freeze ingevroren. Structuur en smaak raken niet bedorven. Weken lang goed te houden. Continue bestellingen plaatsen hoeft dan ook vaak niet.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Porties ruim voldoende
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Braine-L’Alleud. Een goede vervanger voor bijv. chronisch zieken die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. In veel gevallen geïnitieerd door een lokale zorginstelling.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Meerdere leveranciers hanteren ook een speciale boodschappendienst voor bejaarden. Hierdoor krijgt u zonder moeite praktische of verse producten als appelstroom of krentenbrood. In de regel gratis afgeleverd op een vooraf gekozen moment.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Braine-L’Alleud vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Braine-L’Alleud? Of geeft u de voorkeur aan een wekelijkse bezorgde koelverse maaltijden voor ouderen? Of houdt u juist van een lokale organisatie die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? Er is de keuze uit allerlei menu’s die aansluiten bij uw eisen en mogelijke diëten. U kunt denken aan Dieet Gentse Waterzooi of Tagliatelle Ham Champignon Kaassaus? Verderop bekijkt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in de streek Braine-L’Alleud. Let ook goed op het proefpakket. Meestal kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling vers bereidde bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig vet uittesten. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. De menu’s worden bezorgt door uw eigen bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Braine-L’Alleud voor ouderen zijn ontzettend divers. Het uiteindelijke tarief hangt af van o.a. de aanbieder, het type gerecht en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd als Kippenbout Archiduc Saus Met Kroketten is beschikbaar vanaf €5,7.
 • Diepvriesmaaltijd als Dieet Varkensvlees Broccolimix Puree is verkrijgbaar vanaf €3,6.
 • Een warme daghap voor senioren als Rundersaucijs met jus, bruine bonen met spek en aardappelpuree is beschikbaar vanaf €7,45.
De avondmaaltijd kan men aanvullen met onder andere Courgettesoep, een gezonde salade en iets lichts zoals Slagroom als nagerecht. Zijn kosten voor u een probleem? Doorgaans kunt u een subsidie of regeling treffen met de gemeente Braine-L’Alleud voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Beste bereide maaltijden

 • Broccolisoep
 • Witte rijst
 • Kerriesoep
 • Vissoep
 • Stamppot Hete bliksem met stroop

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Braine-L’Alleud bestellen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Achterhaal eerst wat voor categorie kant-en-klaar maaltijd matcht met uw leefpatroon. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Kies een cateringdienst / traiteur

  Vergelijk populaire bezorgservices en maak een keuze. Let goed op de voedingswaarden, de wijze van bezorgen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Start met een proefpakket

  De populaire aanbieders geven een spotgoedkoop proefpakket. Denk dan aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Zodoende kunt u op een prettige manier kennismaken met professionele dienstverleners.

 4. Een vaste leverdag

  Genoten van de proefmaaltijd? Dat is fijn, nu kan men wekelijks nog een bestelling doen. Meestal doet u dit per telefoon, via de papieren bestellijst of via internet. De maaltijden voor senioren worden doorgaans bezorgd tot in de keuken via een vertrouwde bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

In het geval van koelverse maaltijden profiteert u van een menukaart met ruwweg 25 maaltijden. In het aanbod van diepvries hebt u de keuze uit 90+ vaste menu’s. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan treft men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Meer en meer is zelf ingrediënten combineren een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer services voorzien in een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Als bijv. Hollandse hachee, rodekool met appeltjes en gekookte aardappelen en Appelpannenkoek. Op die manier ontvangt men altijd goede kant-en-klaar maaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, er geldt geen contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen als u een bestelling heeft doorgegeven. Aan de hand van de unieke menukaart / lijst kan men eenvoudig – online, telefonisch of op papier – de maaltijdservice bestellen.

Hoe verloopt de levering?

De menu’s worden meestal door uw eigen bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. In het geval van koelvers: om de 3 dagen. Het vriesverse aanbod om de 14 dagen.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Gezond en vers eten vormt de basis voor een goede balans en energie. Een dagelijkse warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Veel senioren of mensen met een beperking eten volgens een strikt dieet. Om die reden zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Het gaat om glutenvrij, natriumarm, gemalen, zoutarm of vloeibaar, vegetarisch, koolhydraatarm, eiwitrijk: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Braine-L’Alleud. Voor ouderen met een laag inkomen kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Enkele voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch in het geval van een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken en/of kauwen een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente