Maaltijdservice Ophain-Bois-Seigneur-Isaac

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Ophain-Bois-Seigneur-Isaac voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Ophain-Bois-Seigneur-Isaac? Via deze website doorzoekt u probleemloos alle aanbieders die aan huis leveren. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een thuismaaltijd die een paar minuten in de microgolf gaan: u kunt alle kanten op. Te bestellen vanaf €4,80 per maal. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Zalm met botersaus, bloemkool à la crème en gele rijst en Kruudmoes met gortepap? Maar gaat het koken u moeilijk? Er is een oplossing! Met behulp van de maaltijdendienst in Ophain-Bois-Seigneur-Isaac smult u weer van heerlijke gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieWaals Brabant
GemeenteBraine-L’Alleud
ReactieEenvoudig bestellen
Postcode1421
Gemiddelde kosten€5,61
Meest gekozen maaltijdStamppot boerenkool

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Ophain-Bois-Seigneur-Isaac

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in de buurt van Ophain-Bois-Seigneur-Isaac. U kunt denken aan erkende firma’s als Delhaize en Lidl. Maar ook in de buurt kunt u terecht bij verscheidene instanties en slagerijen. Iedere partij levert een eigen manier van bereiding en bestelvoorwaarden. Aan de hand van maaltijdbutler.be kunt u de aanbieders eenvoudig tegen elkaar afzetten. De keuze maken voor een solide bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt derhalve een stuk eenvoudiger. Zijn er nog twijfels? Start eens met een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Zijn er speciale voorkeuren als bijvoorbeeld kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Ophain-Bois-Seigneur-Isaac? Er kan meer dan u denkt! Meer en meer traiteurs voor senioren zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met altijd kakelverse ingrediënten. Nadien wordt het eten gekoeld naar onder 5⁰C. Om die reden blijven structuur en smaak ongeschonden. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Vers van het land
 • Rijke smaak en beleving
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Mineralen, vitamines en smaak blijven zo intact. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging is niet altijd nodig.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Ophain-Bois-Seigneur-Isaac. Een redding voor bijv. hulpbehoevenden die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Veelvuldig verzorgd door een meer lokale partij.

 • Direct aanschuiven
 • Mogelijke subsidie
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Verscheidenebedrijven hanteren ook een speciale boodschappendienst voor ouderen. In dat geval koop u zonder moeite de supermarktartikelen als appels en dranken. In de regel zonder extra kosten bezorgd door uw eigen bezorger.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Op een vast moment in de week
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Ophain-Bois-Seigneur-Isaac vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Ophain-Bois-Seigneur-Isaac? Of prefereert u echt 100% verse koelverse bezorgmaaltijden? Of houdt u juist van een service met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? We onderscheiden talloze soorten maaltijden die rijmen met uw situatie en mogelijke allergieën. Denk maar aan Tagliatelle Met Kip En Bospaddestoelen of Ardeensgebraad Italiaansesaus Gebak. Roseval Aard.? Aan de hand van deze website vergelijkt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in de streek Braine-L’Alleud. Onze tip: begin met een proefpakket. In veel gevallen kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling ambachtelijke bereide gerechten met verse producten en weinig zout beoordelen. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. Uw bestelling wordt bezorgd door uw eigen bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Ophain-Bois-Seigneur-Isaac voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs die wordt gerekend heeft te maken met o.a. de aanbieder, kwaliteit van ingrediënten, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd zoals Bulgur Met Geitenkaas, Broccoli & Bloemkool is er al voor €4,6.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Dieet Rundstong Tomatensaus Puree is er al voor €3,95.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Kibbeling,Parijseworteltjes,doperwtjes,pommesmignonettes is beschikbaar vanaf €6,6.
De gerechten is niet waar het bij blijft. Ook Haaienvinnensoep, iets te drinken en om het compleet te maken Yoghurt om mee af te sluiten. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u mogelijk vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Braine-L’Alleud voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Aardappelrösti
 • Kipvink in jus
 • Doperwtensoep
 • Pastaschotel
 • Linzensoep

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Ophain-Bois-Seigneur-Isaac aanvragen

 1. Inventariseer behoeftes

  Achterhaal eerst wat voor maaltijdservice rijmt met uw eisen. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk de beschikbare bezorgservices en bekijk de beschikbaarheid. Let met name op de versheid van ingrediënten, de wijze van bezorgen, en de klantwaardering.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De bekende services werken met een spotgoedkoop proefpakket. Vaak gaat het om 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Mede daarom kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met voordelige services.

 4. Maaltijden afnemen

  Was het proefpakket naar wens? Vervolgens kan men elke dag weer nieuwe gerechten bestellen. Steeds vaker kan dat door te bellen, door maaltijden aan te kruisen, of online. De menu’s worden gemiddeld genomen bezorgd middels een vriendelijke bezorgservice in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Bij dagvers / koelverse gerechten profiteert u van een menukaart met gemiddeld 25 gerechten. In het aanbod van diepvries hebt u de keuze uit 100+ vaste vaste gerechten. In het geval van tafeltje dekje is er sprake van een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Soms is zelf gerechten samenstellen ook een optie.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke services hanteren een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Kalkoen in licht romige champignonsaus, broccoli en rösti rondjes en Ardeensgebraad Italiaansesaus Gebak. Roseval Aard.. Daardoor zijn er voor iedereen seniorenmaaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw bezorger.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, er geldt geen vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats indien u een bestelling heeft doorgegeven. Met behulp van de unieke menukaart / lijst kunt u snel en simpel – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de gerechten inkopen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De verse maaltijden worden gewoonlijk door uw persoonlijke bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij koelvers is dat 2 wekelijks. Binnen het vriesverse segment 1 – 2 keer per 4 weken.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een maaltijd met verse ingrediënten heeft invloed op uw lichamelijke gezondheid. Een dagverse warme schotel is heel belangrijk. Diverse ouderen of mensen met een beperking volgen een dieet of hebben een allergie. Hierdoor bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden thuisbezorgd. Het betreft zoutarm, gemalen, glutenvrij, natriumarm of misschien vloeibaar, eiwitrijk, veganistisch, koolhydraatarm: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Ophain-Bois-Seigneur-Isaac. Is uw inkomen niet toereikend? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect in het geval van glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen & slikken een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit