Maaltijdservice Baulers

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Baulers voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Baulers? Geholpen door onze tool ontdekt u moeiteloos alle services die maaltijden thuisbezorgen. Tafeltje dekje, of een vriesverse gerecht die u zelf moet opwarmen: er is veel mogelijk. Al te verkrijgen vanaf €4,25 per keer. Aan tafel voor Kipfilet in saus en Kip satésaus. Atjar ananas. Nasi goreng? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Er is gelukkig een alternatief. Geholpen door de maaltijddienst in Baulers hebt u toegang tot voedzame gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieWaals Brabant
GemeenteNivelles
ReactieKlantvriendelijke organisatie
Postcode1401
Gemiddelde prijs€5,58
Geliefde maaltijdJonge kabeljauw in roomsaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Baulers

We zien meer en meer maaltijdendiensten in de omgeving van Baulers. Bijvoorbeeld interessante bezorgers als Colruyt en Wink. Ook binnen de gemeente zijn er allerlei initiatieven en verswinkels. Elke leverancier biedt z’n eigen type maaltijd en procedures rondom bestellen en betaling. Met behulp van deze pagina kunt u de bedrijven probleemloos naast elkaar zetten. Het kiezen van een degelijke maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zo een stuk gemakkelijker. Twijfelt u nog? Kijk dan eerst naar een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er in uw geval specifieke wensen zoals onder andere lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Baulers? Er is gelukkig een alternatief. Een aanzienlijk deel van de traiteurs kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, vol verse producten en veel groenten. Nadien worden deze maaltijden gekoeld naar onder 5⁰C. Met deze techniek blijven smaak en voedingswaarden ongedeerd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Vers van het land
 • Heerlijke en smaakvol
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen middels de shock-freeze procedure ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen blijven gewaarborgd. Meerdere maanden te bewaren. Iedere 7 dagen inkopen doen hoeft dan ook vaak niet.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Kleine en grote porties
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Baulers. Vaak toegepast door bijv. bejaarden die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Meestal op touw gezet door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Mogelijke subsidie
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Een aantal bezorgers hebben ook een praktische boodschappendienst voor senioren. Zo haalt men zonder moeite nuttige boodschappen zoals sinaasappels en tomaten. Normaliter gratis bezorgd door de vaste bezorger.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Alles aan huis bezorgd
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Baulers vergelijken

Zoekt u een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Baulers? Of zoekt u een structurele oplossing zoals koelverse maaltijden? Of heeft u liever een instelling die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? U kunt kiezen uit allerlei leveranciers die aansluiten bij uw omstandigheden voedingspatroon. Neem nu Boereworst Met Wortelstamppot en Gehaktballetjes Tomatensaus Met Broccoli En Rösti? Hieronder vindt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in de streek Nivelles. Overweeg ook altijd het proefpakket. Bij veel aanbieders kunt een voor een lage prijs gezonde bereide gerechten met veel voedingsstoffen en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen uitproberen. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. Het eten wordt geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. Er geldt geen abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Baulers voor ouderen variëren nogal. De prijs heeft te maken met o.a. de maaltijdservice, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd zoals Vol Au Vent Met Puree Met Bieslook En Peterselie is er al vanaf €5,9.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Pollak Botersaus Groentemix Aardappelkwartje kunt u al bestellen vanaf €4,1.
 • Een warme daghap voor senioren als Rundergoulash is beschikbaar vanaf €6,25.
De maaltijden kan uitgebreid worden. Bestel ook Phở, een extra rauwkostsalade en iets fris zoals Bosvruchten yoghurt ijs om mee af te sluiten. Heeft u te maken met geldproblemen? Wellicht kunt u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Nivelles voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Aardappelpuree
 • Kervelroomsoep
 • Bloemkoolsoep
 • Kip tandoori
 • Spaghetti

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Baulers aanvragen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Stel eerst vast welk type opwarmmaaltijd in lijn is met uw wensenlijstje. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Vergelijk traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk aangeraden leveranciers en kies een geschikte. Achterhaal altijd eerst de voedingswaarden, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Begin met het proefpakket

  De meeste maaltijdservices bieden een voordelig proefpakket. Denk dan aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Door hier gebruik van te maken kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met professionele aanbieders.

 4. Een vaste leverdag

  Beviel het proefpakket? Mooi, dan kan men dagelijks opnieuw bestellen. Gewoonlijk is dat mogelijk via de telefoon, met behulp van de menulijst, of email / internet. De maaltijden voor senioren worden doorgaans tot in de keuken geleverd via een regionale bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Bij koelverse gerechten is er doorgaans een keuze menulijst met grofweg 30 menu’s. In het aanbod van diepvries hebt u de keuze uit 70 – 150 blijvende gerechten. Via het tafeltje dekje principe treft men een vaststaand menu per dag. In steeds meer gevallen is zelf samenstellen een mogelijkheid.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel maaltijd-verzorgers bieden een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Als o.a. Gebonden tomatensoep of Gemalen Wortelpuree Met Rundsvlees. Handig, want zo ontvangt men altijd goede warme maaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats indien u deze besteld heeft. Met behulp van de welbekende bestellijst kan men direct en zonder moeite – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de gerechten laten brengen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De gerechten worden in de regel door een eigen bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Het koelverse aanbod wekelijks. Bij vriesvers is dat om de 14 dagen.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Gezond en vers eten bevordert uw lichamelijke gezondheid. Een warme schotel in de avond is heel belangrijk. Sommige ouderen of gehandicapten hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Daardoor faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden aan huis. Bijvoorbeeld gemalen, glutenvrij, lactosevrij, zoutarm en niet te vergeten koolhydraatarm, vloeibaar, vegetarisch, eiwitrijk: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Baulers. Is uw inkomen niet toereikend? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch in het geval van een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen en slikken een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit