Maaltijdservice Monstreux

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Monstreux voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Monstreux? Door middel van onze tool achterhaalt u overzichtelijk alle aanbieders in uw eigen gemeente. Een warme maaltijdvoorziening, of opwarmmaaltijden die u zelf moet opwarmen: er is veel mogelijk. Al beschikbaar vanaf €4,85 per persoon. Genieten van Dieet Vol Au Vent Puree of Gebakken witvis? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Middels de maaltijdendienst in Monstreux hebt u toegang tot voedzame gerechten, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieWaals Brabant
GemeenteNivelles
ReactieMeerdere manieren bestellen
Postcode1400
Maaltijd prijs€5,57
Meest gekozen maaltijdGepaneerde Alaska-koolvis

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Monstreux

We zien meer en meer maaltijdendiensten in en rondom Monstreux. Neem belangrijke services als Yumbel en/of Home Cuisine. Maar ook op regionaal niveau kunt u terecht bij tal van leveranciers en zorginstellingen. Iedere optie hanteert zijn eigen keuken en bestelvoorwaarden. Met behulp van deze website kunt u dus de firma’s eenvoudig op een aantal punten vergelijken. Een keuze maken voor de beste bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan ook wat minder gecompliceerd. Eerst kijken of het wat is? Begin dan met een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Is er sprake van speciale voorkeuren zoals veganistische of andere verse dieetmaaltijden in Monstreux? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Een groot aantal traiteurs voor bejaarden worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met altijd kakelverse ingrediënten. In de volgende stap worden deze maaltijden teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Met deze techniek blijven structuur en smaak optimaal behouden. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Met verse producten bereid
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding shock-freeze ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen blijven gewaarborgd. Weken lang goed te houden. Wekelijks een bezorger aan huis is dus niet noodzakelijk.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Monstreux. Vaak toegepast door bijv. senioren die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Veelvuldig geregeld via een plaatselijk restaurant.

 • Direct aanschuiven
 • WMO mogelijkheden
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Verschillende organisaties voorzien in een premium boodschappendienst voor senioren. Hierdoor bestelt u snel de boodschappen zoals biscuits of volle kwark. Gewoonlijk kosteloos afgeleverd met de maaltijden.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Monstreux vergelijken

Houdt u van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Monstreux? Of heeft u liever een structurele oplossing zoals koelverse maaltijden voor ouderen? Of heeft u liever een bedrijf met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? Er zijn velerlei bezorgmaaltijden die aansluiten bij uw situatie en mogelijke allergieën. Neem nu Kippenbout Groentenkrans Met Puree of Runderrollade Jus Bloemkool Bechamel Aardappelen? Aan de hand van deze website vergelijkt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in en rondom Nivelles. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. In veel gevallen kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling verse bereide gerechten met lekker veel groenten en zonder ongezonde toevoegingen proeven. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. Het eten wordt bezorgd door een persoonlijke bezorger. Er geldt geen doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Monstreux voor ouderen wijken nogal af. De prijs die wordt gerekend is afhankelijk van aspecten als de maaltijdservice, de mate van versheid, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Rundsvlees Fijne Kruiden Aardappelen is er al vanaf €5,65.
 • Diepvriesmaaltijd als Dieet Vol Au Vent Puree is verkrijgbaar vanaf €4,45.
 • De daghap voor ouderen als Daging rendang. Atjar tjampoer. Bami goreng is beschikbaar vanaf €6,9.
Het diner kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Kippensoep, een stukje fruit en voor de volledigheid een Aardbeien ijs om het feest compleet te maken. Heeft u te maken met geldproblemen? Dan kunt u mogelijk een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Nivelles voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Minestronesoep
 • Wild Crunches
 • Kreeftensoep
 • Thaise curry
 • Snijbonen

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Monstreux bestellen

 1. Inventariseer behoeftes

  Achterhaal eerst welk soort maaltijdservice rijmt met uw gesteldheid. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk professionele leveranciers en kies een geschikte. Let met name op het type maaltijden, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Bestel het proefpakket

  De bekende maaltijdservices hebben een voordelig proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Op basis daarvan kunt u op een prettige manier kennismaken met voordelige maaltijdservices.

 4. Een vaste leverdag

  Beviel het proefpakket? Dat is fijn, nu kunt u snel en simpel nieuwe gerechten bestellen. Dikwijls is dat mogelijk via de telefoon, door gerechten in te vullen, of via internet. Het eten wordt niet zelden tot in de keuken geleverd via een lokale leverancier in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er doorgaans een keuze menulijst van zo’n 30 gerechten. Spreken we over diepvries, dan kunt u meestal kiezen uit 75 – 125 vaste vaste gerechten. Met een tafeltje dekje gebruikt men een daghap, zonder keuze. In steeds meer gevallen is zelf ingrediënten combineren een optie die wordt aangeboden.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Zeker. Landelijke maaltijd-verzorgers voorzien in een groot aanbod aan dieetmaaltijden. ZoalsLekkerbekje met tomatensaus en rijst-groenteschotel of Ribkarbonade in jus. Hiermee zijn er voor iedereen opwarmmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw eigen aanbieder.

Is er een minimale afname?

Nee, er is geen sprake van een doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis als men deze ook zelf besteld heeft. Door gebruik te maken van de unieke menukaart / lijst kan men eenvoudig – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de gerechten inkopen.

Wanneer wordt er geleverd?

De maaltijden voor ouderen worden normaliter door een eigen bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Binnen het koelverse segment wekelijks. Bij vriesvers: om de 2 weken.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een maaltijd met voldoende groenten is cruciaal voor uw algehele gesteldheid. De warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Diverse bejaarden of gehandicapten hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Op basis daarvan ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden voor thuis. Het gaat om gemalen, natriumarm, glutenvrij, zoutarm en ook koolhydraatarm, eiwitrijk, vegetarisch, vloeibaar: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Monstreux. Heeft u een laag inkomen? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Enkele voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst bij een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen & slikken steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit