Maaltijdservice Thines

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Thines voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Thines? Door middel van deze website ontdekt u overzichtelijk alle leveranciers die leveren in uw plaats. Een warme maaltijdvoorziening, of koelverse maaltijden die u gemakkelijk zelf opwarmt: de mogelijkheden zijn enorm. Al beschikbaar vanaf €3,55 p.p. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Varkenshaasstukjes in bearnaisesaus. Spinazie à la crème. Volkoren spaghetti en Sucadelapje met jus, perencompote en aardappelpuree? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? Dat hoeft niet erg te zijn! D.m.v. de maaltijddienst in Thines beschikt u over uitstekende maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieWaals Brabant
GemeenteNivelles
ErvaringRuime keuze
Postcode1402
Gemiddelde kosten€5,59
Vaak gekozen maaltijdVispotje in botersaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Thines

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten in de omgeving van Thines. Denk aan veel gekozen organisaties als Prego of Delimeal. Maar ook op regionaal niveau zien we allerlei initiatieven en verswinkels. Iedere aanbieder wordt bestempeld door z’n eigen productaanbod en bestelvoorwaarden. D.m.v. deze pagina kunt u de bezorgers gemakkelijk tegen elkaar afzetten. Het uitkiezen van een geschikte leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij dan ook wat overzichtelijker. Twijfelt u nog? Kijk dan eerst naar een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Is er sprake van allergieën of dieetwensen zoals gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Thines? Geen probleem! Legio traiteurs voor ouderen kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, vol verse producten en veel groenten. Hierna worden deze producten snel teruggekoeld. Met deze techniek blijven structuur en smaak intact. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Met verse producten bereid
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Vitamines en mineralen blijven zo intact. Voor meerdere maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging is geen verplichting.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Kleine en grote porties
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Thines. Een goede vervanger voor bijv. gehandicapten die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Normaal verzorgd door een lokale keuken.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Extra hulp mogelijk
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Verscheidenebedrijven beschikken over een praktische boodschappendienst voor gehandicapten. Hiermee koop u moeiteloos de boodschappen zoals afwasborstel of chocopasta. Normaliter gratis mee bezorgd op een vast tijdstip.

 • Direct alles in huis
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Thines vergelijken

Liefhebber van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Thines? Of zoekt u echt 100% verse koelverse thuismaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een organisatie die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? Er zijn allerlei soorten maaltijden die passen bij uw uw gesteldheid en diëten/allergieën. Genieten van de lekkerste gerechten als Spelt Risotto Tomatensaus, Groentemix of Dieet Gehaktbal Uiensaus Prei Aardappelen? Op maaltijdbutler.be vergelijkt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in en nabij Nivelles. Overweeg ook altijd het proefpakket. Bij veel aanbieders kunt u extra voordelig ambachtelijke bereide gerechten met verse ingrediënten en weinig vet proberen. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De menu’s worden geleverd door een persoonlijke bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Thines voor ouderen wijken nogal af. Het uiteindelijke tarief hangt namelijk af van factoren als de aanbieder, het aantal verwerkte maaltijden, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Aardappelgratin Rundsgehakt Bladspinazie vindt u vaak al vanaf €6,25.
 • Een vriesverse maaltijd als Vispannetje Met Parijse Wortelen En Puree is er al voor €4,75.
 • Een daghap aan huis als Kipdrumsticks, kerriekool en gekruide aardappelblokjes kunt u al laten bezorgen vanaf €7,5.
Een verse maaltijd hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Erwtensoep, een extra salade en iets fris zoals Gortepap als nagerecht. Heeft u moeite met de financiën? Mogelijk kan u dan hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Nivelles voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Gebakken rijst
 • Champignonsoep
 • Gehakt in jus
 • Babi pangang
 • Kippensoep

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Thines aanvragen

 1. Inventariseer behoeftes

  Onderzoek allereerst wat voor type opwarmmaaltijd matcht met uw omstandigheden. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk meest gekozen maaltijdservices en maak een keuze. Controleer goed het maaltijd-aanbod, op welke manieren u kunt bestellen, en de klantwaardering.

 3. Probeer het proefpakket

  De grote aanbieders verstrekken een spotgoedkoop proefpakket. Vaak gaat het om 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Daardoor kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met professionele dienstverleners.

 4. Elke week een levering

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Dat is fijn, nu kan men gemakkelijkeen nieuwe menulijst invullen. Gewoonlijk doet u dit via de telefoon, door maaltijden aan te kruisen, of met de computer. De bezorgmaaltijden worden meestal geleverd aan huis door een vriendelijke bezorgservice in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Bij de koelverse variant, dan krijgt u meestal te maken met een bestellijst met grofweg 30 gerechten. Gaat men voor diepvries, dan kan men kiezen uit 50 – 100 vaste menu’s. Via het tafeltje dekje principe is er vaak een vast weekmenu. Meer en meer is zelf ingrediënten combineren een extra dienst die afgenomen kan worden.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer leveranciers bieden een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Zoals bijv. Babi pangang. Pikante groenten met ananas. Nasi goreng en Kabeljauw, dillesaus, sperziebonen, krieltjes. Op die manier ontvangt men altijd goede thuismaaltijden voor senioren! Voor meer info neem contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, aanbieders hanteren geen doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen wanneer men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Middels de welbekende bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – op meerdere manieren – de maaltijden inplannen.

Hoe verloopt de levering?

De kant-en-klaar maaltijden worden gewoonlijk door een eigen bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelverse maaltijden om de 3 dagen. Bij vriesvers spreken we van 1 of 2 keer per maand.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een goede maaltijd vormt het fundament van uw algehele gesteldheid. De warme schotel is essentieel. Veel ouderen of beperkten eten volgens een bepaald dieet. Daardoor zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden aan huis. Dit heeft te maken met lactosevrij, glutenvrij, zoutarm, natriumarm en ook koolhydraatarm, eiwitrijk, vloeibaar, veganistisch: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Thines. Is uw inkomen niet toereikend? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Enkele voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden in het geval van glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat slikken en/of kauwen lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit