Maaltijdservice Nethen

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Nethen voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Nethen? Aan de hand van deze website vindt u supersnel alle firma’s in uw eigen gemeente. Een warme maaltijdvoorziening, of dagverse gerechten die u zelf moet opwarmen: u maakt zelf de keuze. Nu al voor €4,65 per maal. Aan tafel voor Goulash, bloemkool met bechamelsaus en gekookte aardappelen en Groenteburger,bietjes,gebakkenaardappelen? Maar lukt zelf koken niet meer? Er kan meer dan u denkt! Middels de maaltijdendienst in Nethen krijgt u uitstekende gerechten, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieWaals Brabant
GemeenteGrez-Doiceau
BeoordelingGemakkelijk bestellen
Postcode1390
Gemiddelde kosten€5,56
Maaltijd-topperKibbeling met kruidendip

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Nethen

We zien meer en meer maaltijdendiensten in de regio van Nethen. Bijvoorbeeld veel gekozen organisaties als Prego of Ekomenu. Ook binnen de gemeente ontstaan er uitstekende instanties en slagerijen. Iedere optie biedt zijn eigen keuken en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Met behulp van onze vergelijker kunt u derhalve de leveranciers rustig op een rijtje zetten. Het uitzoeken van een relevante verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt derhalve een stuk eenvoudiger. Zijn er nog twijfels? Profiteer nu van eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Zijn er in uw geval speciale voorkeuren als bijv. veganistische of andere verse dieetmaaltijden in Nethen? Er is gelukkig een alternatief. Best veel cateraars en traiteurs zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met de meest verse ingrediënten. Daarna worden ze snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Zo blijven smaak en vitamines ongedeerd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen blijven optimaal behouden. Maximaal 3 maanden houdbaar. Continue bestellingen plaatsen is niet altijd nodig.

 • Lang houdbaar
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Nethen. Een goede vervanger voor bijv. chronisch zieken die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. In veel gevallen verzorgd door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Maximale versheid
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Veel services beschikken over een bruikbare boodschappendienst voor ouderen. Daarmee bestelt u snel broodnodige boodschappen als halfvolle melk en boter. Doorgaans gratis bezorgd wanneer u dat wil.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Nethen vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Nethen? Of prefereert u vers bereidde koelverse opwarmmaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een organisatie met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? U kunt kiezen uit allerlei thuismaaltijden die passen bij uw uw wensenlijstje en menu voorkeuren. Wat dacht u van Gemalen Koolvis Met Broccoli En Kruidenpuree of Dieet Noors Vispannetje Fijne Kruiden Puree? Onderstaand achterhaalt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in en rondom Grez-Doiceau. Bestel eerst eens een proefpakket. Bij veel aanbieders kunnen ouderen via een proefbox uitstekende bereide gerechten met veel voedingsstoffen en weinig koolhydraten proberen. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. Uw bestelling wordt geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. Aanbieders werken niet met een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Nethen voor ouderen variëren nogal. Het tarief voor een maaltijd hangt namelijk af van bijvoorbeeld de aanbieder, kwaliteit van ingrediënten, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Gehaktbal Uiensaus Prei Aardappelen wordt al bezorgd vanaf €6,4.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Dieet Gehaktballetje Tomaat Prinsessen Aardappelen is er al voor €4,55.
 • Een warme dagschotel als Varkensreepjes Zoetzure Saus Met Groenten En Rijst kunt u al bestellen vanaf €7.
Een verse maaltijd hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Borsjtsj, een gezonde salade en een dessert als Spekkoek om het feest compleet te maken. Heeft u weinig financiële middelen? Soms kan u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Grez-Doiceau voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Aspergesoep vg
 • Bami kip saté
 • Sperziebonen
 • Groentensoep
 • Kiptajine

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Nethen regelen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Achterhaal eerst wat voor kant-en-klaar maaltijd in lijn is met uw omstandigheden. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies uit de traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk meest gekozen maaltijdvoorzieningen en kies er een. Let met name op het assortiment, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en de klantwaardering.

 3. Proefpakket bestellen

  Het gros van de services hebben een spotgoedkoop proefpakket. U kunt denken aan 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Zodoende kunt u op een prettige manier kennismaken met bekende leveranciers.

 4. Een vaste leverdag

  Was het proefpakket naar wens? Mooi, dan kan men zonder moeite nog een bestelling doen. Bij veel aanbieders kan dat via telefoon, door maaltijden aan te kruisen, of met de computer. De (warme) maaltijden wordt steeds vaker tot in de keuken geleverd via een regionale bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er een wekelijks keuzemenu met gemiddeld 20 gerechten. Als we het hebben over diepvries hebt u de keuze uit 100+ vaste vaste gerechten. Via het tafeltje dekje principe heeft u te maken met een vaste menulijst zonder al te veel keuze. In steeds meer gevallen is vers op maat ook een optie.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, de meeste maaltijdverstrekkers werken met een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Als o.a. Quinoa met gra­naat­ap­pel & avo­ca­do of Zalmfilet in roomsaus. Daardoor zijn er voor alle bejaarden kant-en-klaar maaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw eigen aanbieder.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis als u deze besteld heeft. Via de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u snel en simpel – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – een bestelling doorgeven.

Hoe werkt de bezorging?

De gerechten worden in de meeste gevallen door een vaste bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelverse maaltijden elke 3/4 dagen. Het vriesverse assortiment 1 of 2 keer per maand.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Gezond en vers eten is van belang voor een vitaal en energiek lichaam. Een lekkere en gezonde warme schotel is heel belangrijk. Veel senioren of invaliden hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Hierdoor faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden thuisbezorgd. Dit heeft te maken met gemalen, natriumarm, glutenvrij, lactosevrij of misschien vegetarisch, vloeibaar, veganistisch, koolhydraatarm: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Nethen. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: praktisch bij coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken en/of kauwen voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit