Maaltijdservice Wauthier-Braine

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Wauthier-Braine voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Wauthier-Braine? Met behulp van onze vergelijker doorzoekt u gemakkelijk alle services in de buurt! Warm geleverd, of een vriesverse gerecht die u gemakkelijk zelf opwarmt: de mogelijkheden zijn enorm. Al te verkrijgen vanaf €5,35 per persoon. Aanschuiven voor Zalmfiletstukjes in kervelsaus. Penne met groente of Reepjes varkensvlees in jus? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Er is gelukkig een alternatief. Geholpen door de maaltijddienst in Wauthier-Braine profiteert u van ambachtelijke maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieWaals Brabant
GemeenteBraine-Le-Château
RecensieUitgebreid assortiment
Postcode1440
Kosten maaltijd (gemiddeld)€5,68
Vaak gekozen maaltijdKip tandoori

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Wauthier-Braine

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in de omgeving van Wauthier-Braine. Neem grote bezorgers als Delhaize of Foodbag. Echter, ook heel lokaal bestaan er verschillende partijen en restaurants. Elke service levert z’n eigen assortiment en procedures rondom bestellen en betaling. Door gebruik te maken van onze tool kunt u dus de leveranciers snel en makkelijk naast elkaar zetten. De keuze maken voor de beste bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zo wat minder gecompliceerd. Twijfelt u nog? Begin dan met een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Bestaan er speciale voorkeuren als bijvoorbeeld glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in Wauthier-Braine? Er is gelukkig een alternatief. Opvallend veel traiteurs en cateraars passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, bomvol natuurlijke ingrediënten. Later wordt het eten gekoeld en goed verpakt. Hierdoor blijven voedingswaarden gewaarborgd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Vers van het land
 • Vol van smaak
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en shock-freeze ingevroren. Vitamines en mineralen blijven zo intact. Weken lang goed te houden. Een wekelijkse bezorging hoeft dan ook vaak niet.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Wauthier-Braine. Een uitkomst voor bijv. senioren waarbij ook opwarmen niet meer lukt. U kunt direct de maaltijd nuttigen. In veel gevallen georganiseerd door een plaatselijk restaurant.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Extra hulp mogelijk
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

De meeste organisaties hebben ook een extra boodschappendienst voor chronisch zieken. Hiermee bestelt men snel nuttige boodschappen zoals bananen en appelsap. Niet zelden kosteloos bezorgd op een vast tijdstip.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Tot in de keuken geleverd
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Wauthier-Braine vergelijken

Incidenteel eens genieten van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Wauthier-Braine? Of bent u meer op zoek naar een structurele oplossing zoals koelverse opwarmmaaltijden? Of heeft u liever een bedrijf gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? Er is de keuze uit verscheidene bezorgmaaltijden die overeenstemmen met uw omstandigheden en voedingsadvies. Neem nu Witte Pens Met Rodekool En Puree of Zalmfilet Dillesaus Boontjes Kriel? Op deze pagina vergelijkt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in en rondom Braine-Le-Château. Let ook goed op het proefpakket. Vaak kunnen ouderen via een proefbox ambachtelijke bereide gerechten met dagverse artikelen en zonder ongezonde toevoegingen testen. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. Het eten wordt bezorgd door een lokale / regionale bezorger. Er is geen sprake van een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Wauthier-Braine voor ouderen wijken nogal af. De prijs voor een gerecht heeft te maken met bijvoorbeeld de aanbieder, het type gerecht en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Kippenworst Spinazie Puree is beschikbaar vanaf €4,75.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Ardeensgebraad Italiaansesaus Gebak. Roseval Aard. kunt u al laten bezorgen vanaf €4,15.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Runderstoofpot Champignonsaus Sperziebonen Puree is beschikbaar vanaf €7,45.
De gerechten kan men aanvullen met onder andere Tomatensoep, een stukje fruit en om het compleet te maken Chocolade mousse om mee af te sluiten. Heeft u te maken met geldproblemen? Soms kan u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Braine-Le-Château voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Hutspot, hachee
 • Minestronesoep
 • Kervelroomsoep
 • Kreeftensoep
 • Nasi goreng

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Wauthier-Braine bestellen

 1. Wat zoekt u precies?

  Trek eerst na welk soort ouderenmaaltijd matcht met uw situatie. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk beschikbare maaltijdservices en bekijk de beschikbaarheid. Check vooral de voedingswaarden, de wijze van bezorgen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Bestel het proefpakket

  De meeste maaltijdservices bieden een scherp geprijsd proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Door hier gebruik van te maken kunt u op een prettige manier kennismaken met voordelige services.

 4. Elke week een levering

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Zo ja, dan kan men zonder moeite nog een bestelling doen. Meestal kan dat via telefoon, door gerechten in te vullen, of via de iPad. De (warme) maaltijden wordt gemiddeld genomen tot in de keuken geleverd via een lokale leverancier in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Binnen het koelverse segment krijgt u meestal te maken met een bestellijst van zo’n 15 menu’s. Als we het hebben over diepvries is het aanbod gelimiteerd tot 90+ blijvende gerechten. Met een tafeltje dekje is er sprake van een vast weekmenu. Steeds vaker is zelf mixen en combineren ook mogelijk.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Praktisch alle leveranciers bieden een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Als bijv. Stukjes rundvlees in jus of Gekookte aardappels. Op die manier zijn er voor alle bejaarden bezorgmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw eigen dienstverlener.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis op het moment dat men deze ook zelf besteld heeft. Via de menulijsten kan men eenvoudig – online, telefonisch of op papier – de gerechten inkopen.

Hoe werken de leveringen?

De verse maaltijden worden in algemene zin door een regionale bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelverse maaltijden 1 a 2 keer per 7 dagen. Vriesvers: 1 of 2 keer per maand.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een verse maaltijd vormt de basis voor een goede balans en energie. Een verse warme schotel is daarbij van groot belang. Diverse senioren of invaliden hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Om die reden bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden aan huis. Het gaat om gemalen, natriumarm, lactosevrij, glutenvrij of veganistisch, vloeibaar, vegetarisch, eiwitrijk: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Wauthier-Braine. Voor ouderen met een laag inkomen kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: ideaal als er iets speelt als een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen & slikken lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit