Maaltijdservice Braine-Le-Château

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Braine-Le-Château voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Braine-Le-Château? Via de maaltijdservice-vergelijker vindt u eenvoudig alle firma’s die leveren in uw plaats. Tafeltje dekje, of opwarmmaaltijden die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: u kunt alle kanten op. Dit kan al vanaf €4,95 per gerecht. Ouderwets genieten van Varkensschnitzel in stroganoffsaus, sperziebonen en gebakken aardappelschijfjes of Varkensfiletlapje met vleesjus, gekookte aardappelen, snijbonen? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Door de maaltijdendienst in Braine-Le-Château smult u weer van de lekkerste gerechten, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieWaals Brabant
GemeenteBraine-Le-Château
ReactieInteressant proefpakket
Postcode1440
Gemiddelde kosten€5,32
Populaire maaltijdGepaneerde kalkoenschnitzel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Braine-Le-Château

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in Braine-Le-Château. Neem bijv. landelijke services als Delhaize en/of Vlotter. Echter, ook heel lokaal zien we tal van organisaties en vrijwilligersorganisaties. Elke aanbieder levert een heel eigen aanbod en voorwaarden. Aan de hand van deze pagina kan u de bedrijven gemakkelijk vergelijken op allerlei onderdelen. Het kiezen van een solide maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan ook wat minder gecompliceerd. Weet u niet of het wat voor u is? Bestel dan een aantrekkelijk proefpakket! Bestaan er speciale voorkeuren als glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in Braine-Le-Château? Er kan meer dan u denkt! Flink wat traiteurs zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, bomvol natuurlijke ingrediënten. Daarna wordt de maaltijd gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Met deze techniek blijven voedingswaarden ongedeerd. Het is 1 week houdbaar.

 • Altijd 200 gram groente
 • Heerlijke en smaakvol
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Vitamines en mineralen blijven in goede conditie. 10 weken lang eetbaar. Wekelijks een bezorger aan huis hoeft dan ook vaak niet.

 • Lang houdbaar
 • Gezond en lekker
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Braine-Le-Château. Een prima oplossing voor bijv. hulpbehoevenden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. U kunt direct de maaltijd nuttigen. In veel gevallen op touw gezet door een plaatselijk restaurant.

 • Warm thuisbezorgd
 • 100% vers
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Veel organisaties hanteren ook een praktische boodschappendienst voor ouderen. Hiermee bestelt u direct de boodschappen zoals filet americain en griekse yoghurt. Vaak gratis mee bezorgd met de maaltijden.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Alles aan huis bezorgd
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Braine-Le-Château vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een voedzame diepvriesmaaltijd in Braine-Le-Château? Of prefereert u een blijvende oplossing als koelverse seniorenmaaltijden? Of houdt u juist van een instelling die zich focust op tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? U kunt kiezen uit flink wat opties die in lijn zijn met uw voorkeuren en voedingsadvies. Genieten van de lekkerste gerechten als Penne Pesto Kip Wokgroenten of Gemalen Varkensvlees Met Erwten En Aardappelpuree? Hieronder vergelijkt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in en rondom Braine-Le-Château. Bestel eerst eens een proefpakket. Vaak kunt een voor een lage prijs verse bereide gerechten met verse ingrediënten en weinig kunstmatige toevoegingen keuren. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De maaltijden worden geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. U zit niet vast aan een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Braine-Le-Château voor ouderen variëren nogal. De prijs hangt namelijk af van bijvoorbeeld de leverancier, het totale assortiment, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd zoals Ardeensgebraad Italiaansesaus Gebak. Roseval Aard. is verkrijgbaar vanaf €5,35.
 • Diepvriesmaaltijd als Dieet Kalkoen Tomatensaus Prinsessen Puree kan je kopen vanaf €4,55.
 • Een thuisbezorgde daghap als Vegetarische burger, uiensaus, aardappelpuree, rode kool wordt al bezorgd vanaf €6,3.
Het eten kan men aanvullen met onder andere Paprikasoep, een extra salade en een dessert als Chocolade mousse achteraf. Beschikt u niet over voldoende geld? Soms kan u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Braine-Le-Château voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Garnalensoep
 • Savooiekool
 • Aspergesoep
 • Biogarde
 • Kippenpoot met doperwtjes wortel

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Braine-Le-Château bestellen

 1. Wat zoekt u precies?

  Bedenk eerst wat voor type ouderenmaaltijd rijmt met uw gesteldheid. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Kies uit de traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk de aangeraden bezorgservices en bepaal uw voorkeuren. Achterhaal altijd eerst de voedingswaarden, bezorg- en betaalmogelijkheden, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Bestel het proefpakket

  De meeste maaltijd-verzorgers bieden een voordelig proefpakket. Bijvoorbeeld 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Zodoende kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met geschikte maaltijd-verzorgers.

 4. Een vaste leverdag

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Dat is fijn, nu kunt u gelijk nog een bestelling doen. Doorgaans doet u dit per telefoon, door de menukaart in te vullen, of email / internet. De maaltijden voor thuis worden vaak geleverd aan huis door een vertrouwde bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

In het geval van koelverse maaltijden is er doorgaans een keuze menulijst met plusminus 30 maaltijden. Gaat men voor diepvries, dan kan men kiezen uit 80+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Met een tafeltje dekje kiest u voor één maaltijd per dag. Soms is zelf gerechten samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Ja, de meeste leveranciers komen u tegemoet met een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Zoals bijv. Rundersukade met vleesjus, gekookte aardappelen, stoofpeertjes of Kipbrochette Ratatouille En Gebakken Aardappelen. Handig, want zo ontvangt men altijd goede seniorenmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, leveranciers werken niet met een doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen nadat men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Middels de menulijsten kunt u snel en simpel – digitaal, telefonisch of met pen en papier – een bestelling doorgeven.

Wanneer wordt er bezorgd?

De maaltijden voor ouderen worden in de meeste gevallen door een vaste bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Bij koelvers is dat 1 of 2 keer per week. Vriesvers: om de 2 weken.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een maaltijd met verse ingrediënten bevordert uw lichamelijke gezondheid. Een warme schotel in de avond is essentieel. Diverse senioren of mensen met een beperking hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Om die reden faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Dit heeft te maken met lactosevrij, gemalen, zoutarm, glutenvrij of juist koolhydraatarm, eiwitrijk, veganistisch, vloeibaar: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Braine-Le-Château. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst bij glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen & slikken een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente