Maaltijdservice Quenast

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Quenast voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Quenast? Met behulp van onze vergelijker vindt u eenvoudig alle bezorgers die maaltijden thuisbezorgen. Warm geleverd, of een dagvers maaltijd die u gemakkelijk zelf opwarmt: u bepaalt het helemaal zelf. Dit kan al vanaf €5,00 per keer. Flink uitpakken met Drumsticks met vleesjus, witte rijst, sperziebonen en Rundertartaartjes, rode kool, gebakken aardappelen? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Door de maaltijdendienst in Quenast geniet u van heerlijke maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieWaals Brabant
GemeenteRebecq
ReactieGeen abonnement
Postcode1430
Prijs per gerecht€5,64
Meest gekozen maaltijdBruine bonensoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Quenast

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten die bezorgen in Quenast. Neem grote bedrijven als Delimeal of Aldi. Maar ook lokaal ontwikkelen zich uitstekende partijen en vrijwilligersorganisaties. Elke partij hanteert een eigen type maaltijd en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Middels maaltijdbutler.be kunt u de organisaties gemakkelijk met elkaar vergelijken. Het selecteren van de best passende aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan ook wat minder gecompliceerd. Eerst kijken of het wat is? Start eens met een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Bestaan er speciale voorkeuren zoals bijv. gluten- en lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Quenast? Ook dan bent u welkom! Veel traiteurs voor bejaarden kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met de meest verse ingrediënten. Daaropvolgend wordt het gerecht direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Door dit proces blijven vitaminen en mineralen gewaarborgd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Rijke smaak en beleving
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het koken shock-freeze ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven optimaal behouden. 10 weken lang eetbaar. Elke week bestellen is geen verplichting.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Kleine en grote porties
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Quenast. Ideaal voor bijv. gehandicapten die het eten niet meer kunnen opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Veelvuldig op touw gezet door een lokale zorginstelling.

 • Direct na bereiding geleverd
 • 100% vers
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Verscheidenefirma’s beschikken over een nuttige boodschappendienst voor ouderen. Daarmee bestelt men direct de supermarktartikelen als volle yoghurt en desembrood rogge. Dikwijls gratis afgeleverd op een vooraf gekozen moment.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Quenast vergelijken

Zoekt u een voedzame diepvriesmaaltijd in Quenast? Of zoekt u vers bereidde koelverse thuismaaltijden? Of heeft u liever een instelling die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden diverse opties die matchen met uw wensenlijstje en mogelijke allergieën. Wat dacht u van Blinde Vink Bloemkool-Broccoli Kaassaus En Puree of Kalfsblanket Oude Wijze Met Aardappelen Peterselie? Verderop vindt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in en rondom Rebecq. Bekijk goed het proefpakket. In veel gevallen kunt u tegen een zeer scherpe prijs complete bereide gerechten met verse producten en zonder ongezonde toevoegingen uittesten. U kunt via verschillende manieren bestellen. De menu’s worden bezorgt door uw eigen bezorger. Er is geen sprake van een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Quenast voor ouderen verschillen onderling enorm. Het tarief voor een maaltijd hangt af van o.a. het bedrijf, de mate van versheid, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd zoals Varkensreepjes Zoetzure Saus Met Groenten En Rijst vindt u vaak al vanaf €6,5.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Dieet Noors Vispannetje Fijne Kruiden Puree kunt u al laten bezorgen vanaf €4,05.
 • De daghap voor ouderen als Kipbrochette Ratatouille En Gebakken Aardappelen bestelt u vanaf €6,9.
Een verse maaltijd kan men aanvullen met onder andere Kreeftensoep, een gezonde salade en voor de volledigheid een Vanille mousse om het af te maken. Heeft u te maken met geldproblemen? Soms kan men hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Rebecq voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Beste bereide maaltijden

 • Burpee Chicken
 • Groenteschotel
 • Pasta Venetia
 • Preiroomsoep
 • Tomatensoep

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Quenast aanvragen

 1. Wat zijn de wensen?

  Trek eerst na wat voor soort kant-en-klaar maaltijd rijmt met uw wensen. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk meest gekozen bezorgservices en maak een keuze. Check vooral het aanbod, op welke manieren u kunt bestellen, en de klantwaardering.

 3. Een proefpakket nemen

  De bekende verstrekkers werken met een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Denk dan aan 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Door hier gebruik van te maken kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met bepaalde dienstverleners.

 4. Bestellingen plaatsen

  Was het proefpakket naar wens? Mooi, dan kan men supersnel een nieuwe bestelling doorgeven. Gewoonlijk doet u dat per telefoon, via een menulijst, of via de iPad. De maaltijden voor ouderen worden gemiddeld genomen thuisbezorgd middels een vertrouwde bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Binnen het koelverse segment is er vaak een menulijst met plusminus 25 menu’s. Bij diepvries kunt u meestal kiezen uit 80+ blijvende gerechten. Rondom tafeltje dekje is er sprake van een daghap, zonder keuze. Meer en meer is zelf ingrediënten combineren een extra dienst die afgenomen kan worden.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, steeds meer leveranciers werken met een speciale categorie met dieetmaaltijden. Onder andere Sucadelapje met jus, witlof à la crème en gekookte aardappelen en Slavink met andijvie a la crème gek aard jus. Hiermee zijn er voor alle ouderen gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw eigen dienstverlener.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd nadat u een bestelling heeft doorgegeven. Met behulp van de welbekende bestellijst kunt u gemakkelijk – online, telefonisch of met een bestellijst – een bestelling plaatsen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De bezorgmaaltijden worden gewoonlijk door een regionale bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Het koelverse assortiment om de 3 dagen. Bij vriesverse gerechten 1 – 2 keer per 4 weken.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een maaltijd met verse ingrediënten bevordert uw vitaliteit en gezondheid. Een verse warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Sommige bejaarden of beperkten eten volgens een strikt dieet. Hierom faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden aan huis. Het betreft glutenvrij, gemalen, zoutarm, natriumarm of misschien vloeibaar, vegetarisch, koolhydraatarm, eiwitrijk: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Quenast. Voor ouderen met een laag inkomen kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Wat voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: een uitkomst als u te maken heeft met glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen en/of slikken een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit