Maaltijdservice Rebecq-Rognon

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Rebecq-Rognon voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Rebecq-Rognon? D.m.v. onze vergelijker vergelijkt u gemakkelijk alle services die maaltijden thuisbezorgen. Een warme maaltijdvoorziening, of koelverse gerechten die nog even in de microgolf moeten: u bepaalt het helemaal zelf. En dat al vanaf €3,50 per gerecht. Genieten van Hongaarse goulash. Doperwten. Witte rijst of Hutspot, rundvlees? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? Er kan meer dan u denkt! Dankzij de maaltijdendienst in Rebecq-Rognon geniet u van gezonde maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieWaals Brabant
GemeenteRebecq
RecensiePersoonlijke bezorgdienst
Postcode1430
Kosten maaltijd (gemiddeld)€5,65
Geliefde maaltijdErwtensoep met rookworst

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Rebecq-Rognon

We zien meer en meer maaltijdendiensten die bezorgen in Rebecq-Rognon. Denk dan aan interessante services als Home Cuisine of Colruyt. Ook binnen de gemeente ontwikkelen zich allerlei partijen en verswinkels. Iedere organisatie wordt bestempeld door z’n eigen menu en bestel- en bezorgmogelijkheden. Geholpen door deze pagina kunt u de organisaties rustig naast elkaar bekijken. Uitkomen bij een geschikte service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt op die manier leuker en makkelijker. Moeite met kiezen? Bestel in dat geval eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Is er sprake van maaltijdvoorkeuren als onder andere vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Rebecq-Rognon? Dat is niet erg! Nogal wat traiteurs voor senioren zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met 100% verse ingrediënten. Nadien wordt de maaltijd direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Met deze techniek blijven voedingswaarden gegarandeerd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Smaak, geur en mineralen blijven zo intact. Maanden lang op te slaan. Elke week bestellen is geen verplichting.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Kleine en grote porties
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Rebecq-Rognon. Een prima oplossing voor bijv. hulpbehoevenden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Het eten wordt warm bezorgd. Normaliter verzorgd door een lokale zorginstelling.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Maximale versheid
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Meerdere aanbieders faciliteren daarnaast een speciale boodschappendienst voor bejaarden. Zodoende bestelt men direct de supermarktartikelen als tofu naturel en schouderham. Normaliter gratis mee bezorgd door de vaste bezorger.

 • Direct alles in huis
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Rebecq-Rognon vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Rebecq-Rognon? Of heeft u liever echt 100% verse koelverse maaltijden voor senioren? Of zoekt u een aanbieder gericht op tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? Er is de keuze uit meerdere bezorgmaaltijden die rijmen met uw gesteldheid en eventuele voedingsvoorschrift. Genieten van de lekkerste gerechten als Dieet Kippenblanket Roerbakgroenten Aardappelen of Dieet Rundstong Tomatensaus Puree? Verderop ziet u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in en rondom Rebecq. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Doorgaans kan men voor aantrekkelijke prijzen gezonde bereide gerechten met min. 200 gram groenten en weinig vet testen. U kunt via verschillende manieren bestellen. De maaltijden worden bezorgd door een vaste bezorger op een vast moment. U zit niet vast aan een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Rebecq-Rognon voor ouderen zijn erg wisselend. Het uiteindelijke tarief hangt namelijk af van bijvoorbeeld de maaltijdservice, herkomst ingrediënten, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Kalfsblanket Tomatensaus Prinsessen Puree kunt u al bestellen vanaf €5,75.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Gemalen Zalm In Vissaus Met Wortelen En Puree wordt al bezorgd vanaf €5,45.
 • Een warme dagschotel als Varkensgehaktbal met vleesjus, aardappelpuree, broccoli is beschikbaar vanaf €5,6.
Het diner is vaak uit te breiden met o.a. Bietensoep, een lekker bijgerecht en een dessert als Cranachan om het feest compleet te maken. Heeft u een laag inkomen? In sommige gevallen kunt u vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Rebecq voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Beste bereide maaltijden

 • Chicken Lunges
 • Alaska-koolvis
 • Nasi kip saté
 • Garnalensoep
 • Aspergesoep

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Rebecq-Rognon aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Bedenk eerst wat voor bezorgmaaltijd in overeenkomst is met uw leefpatroon. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Kies een cateringdienst / traiteur

  Vergelijk professionele maaltijdvoorzieningen en bepaal uw voorkeuren. Let met name op het soort gerechten, op welke manieren u kunt bestellen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  Het gros van de maaltijd-verzorgers werken met een zeer betaalbaar proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Door hier gebruik van te maken kunt u zonder hoge kosten kennismaken met professionele maaltijd-verzorgers.

 4. Bezorgafspraken maken

  Bevalt het proefpakket? Mooi, dan kunt u gemakkelijkweer nieuwe gerechten bestellen. Steeds vaker kan dit door te bellen, via de papieren bestellijst of met de computer. Het eten wordt niet zelden tot in de keuken geleverd via een regionale bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

In het geval van koelverse maaltijden kunt u gerechten kiezen op een lijst met plusminus 20 gerechten. Binnen het diepvries-segment kunt u meestal kiezen uit 80+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Bij de tafeltje dekje service kiest u voor een vaststaand menu per dag. Bij sommige aanbieders is zelf ingrediënten combineren een mogelijkheid.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Vaak wel. Bijna alle dienstverleners komen u tegemoet met een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. ZoalsZalmfilet in mosterdsaus of Linzensoep. Hierdoor kan iedereen genieten van seniorenmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, er is geen sprake van een doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd wanneer men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Met behulp van de unieke menukaart / lijst kan men direct en zonder moeite – online, telefonisch of op papier – de maaltijden inplannen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De opwarmmaaltijden worden in algemene zin door uw eigen bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. In het geval van koelvers: elke 3/4 dagen. Bij vriesverse maaltijden om de 2 weken.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een gewoon goede maaltijd helpt mee aan uw lichamelijke gezondheid. Een dagelijkse warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Diverse bejaarden of mensen met een beperking hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Mede daardoor bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden aan huis. Denk aan lactosevrij, zoutarm, gemalen, natriumarm en ook koolhydraatarm, vloeibaar, vegetarisch, veganistisch: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Rebecq-Rognon. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Wat voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch bij bijvoorbeeld coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer als slikken & kauwen voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit