Maaltijdservice Hévillers

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Hévillers voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Hévillers? D.m.v. deze website bekijkt u overzichtelijk alle bedrijven die aan huis leveren. Maaltijden warm bezorgd, of een koelvers gerecht die u zelf moet opwarmen: u kunt alle kanten op. Dit kan al vanaf €3,50 per persoon. Aan tafel voor Doperwtensoep en Macaroni met kaas? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? Dat hoeft niet erg te zijn! Geholpen door de maaltijddienst in Hévillers hebt u toegang tot gezonde gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieWaals Brabant
GemeenteMont-Saint-Guibert
BeoordelingGeen doorlopende verplichting
Postcode1435
Prijs per maaltijd€5,67
Geliefde maaltijdThaise curry

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Hévillers

We zien meer en meer maaltijdendiensten in de regio van Hévillers. Bijvoorbeeld erkende firma’s als Ekomenu en/of Colruyt. Ook in deze plaats zelf ontstaan er uitstekende instanties en vrijwilligersorganisaties. Iedere aanbieder hanteert zijn eigen aanbod en voorwaarden. Via onze tool kan u de organisaties snel en makkelijk naast elkaar zetten. De keuze maken voor een degelijke verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan ook leuker en makkelijker. Twijfelt u nog? Start eens met een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Bestaan er allergieën of dieetwensen zoals o.a. eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Hévillers? Dat is niet erg! Legio traiteurs zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met de meest verse ingrediënten. Nadien worden deze maaltijden snel teruggekoeld. Met deze techniek blijven voedingswaarden ongeschonden. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Meest verse maaltijden
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Structuur en smaak gaan zo niet verloren. 10 weken lang eetbaar. Continue bestellingen plaatsen is niet altijd nodig.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Hévillers. Een goede vervanger voor bijv. gehandicapten die het eten niet meer kunnen opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Normaal gedaan door een lokale keuken.

 • Direct aanschuiven
 • Mogelijke subsidie
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Een aantal leveranciers faciliteren daarnaast een premium boodschappendienst voor chronisch zieken. Hierdoor haalt u zonder moeite belangrijke boodschappen als snoepjes en knäckebröd. Niet zelden gratis mee bezorgd door de vaste bezorger.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Tot in de keuken geleverd
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Hévillers vergelijken

Incidenteel eens genieten van een handige diepvriesmaaltijd in Hévillers? Of neigt u meer naar gezonde en lekkere koelverse maaltijden? Of neigt u meer naar een organisatie gericht op tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? Er zijn talloze opwarmmaaltijden die passen bij uw uw wensen voedingspatroon. Genieten van de lekkerste gerechten als Dieet Kippenworst Spinazie Puree of Kabeljauw Kreeftensaus Spinazie Koolrabi Aardappel? Op maaltijdbutler.be treft u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in de omgeving Mont-Saint-Guibert. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Meestal is er een proef-mogelijkheid. U kan uitstekende bereide gerechten met veel voedingsstoffen en zonder conserveringsmiddelenkeuren. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. De maaltijden worden bezorgd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. U zit niet vast aan een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Hévillers voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs voor een gerecht wordt samengesteld door zaken als het bedrijf, de grootte van de keuken, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd zoals Kip Kerriesaus Met Rijst is verkrijgbaar vanaf €4,95.
 • Vriesverse maaltijd als Dieet Kippenwit Mosterdsaus Prinsessen Aardappelen is beschikbaar vanaf €3,75.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Pasta Carbonara met ei, spek en ui kan je kopen vanaf €5,7.
Het eten kan men aanvullen met onder andere Pompoensoep, extra groenten en iets fris zoals Haagse bluf als afsluiter. Heeft u een laag inkomen? In sommige gevallen kunt u ondersteuning aanvragen via uw gemeente Mont-Saint-Guibert voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Geliefde bereide maaltijden

 • Appelpannenkoek
 • Aspergesoep vg
 • Wild Crunches
 • Sperziebonen
 • Lekkerbekje

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Hévillers bestellen

 1. Wat zijn de wensen?

  Onderzoek allereerst wat voor categorie seniorenmaaltijd in overeenkomst is met uw gesteldheid. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de populaire maaltijdvoorzieningen en maak een keuze. Let met name op de versheid van ingrediënten, de bestel en bezorgopties, en recensies van andere klanten.

 3. Een proefpakket nemen

  Het gros van de maaltijdservices verstrekken een spotgoedkoop proefpakket. Denk dan aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Zodoende kunt u laagdrempelig kennismaken met geschikte aanbieders.

 4. Maaltijden afnemen

  Bevalt het proefpakket? Dan kunt u zonder problemen een nieuwe menulijst invullen. Bij veel aanbieders kan dat telefonisch, door gerechten in te vullen, of met de tablet. De maaltijden voor senioren worden in algemene zin bezorgd middels een regionale bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Bij koelverse gerechten profiteert u van een menukaart met ongeveer 25 menu’s. Als we het hebben over diepvries kan men kiezen uit 75 – 125 blijvende maaltijden. Rondom tafeltje dekje gebruikt men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Meer en meer is zelf een maaltijd samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Ja, steeds meer maaltijdverstrekkers voorzien in een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Zoals bijv. Rundersaucijs met jus, spinazie en gekookte aardappelen en Lasagna bolognese. Hierdoor krijgt iedereen geschikte gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij de organisatie waar u klant bent.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis nadat u deze besteld heeft. Via de unieke menukaart / lijst kunt u snel en simpel – online, telefonisch of met een bestellijst – de maaltijden inplannen.

Hoe werken de leveringen?

De maaltijden voor ouderen worden normaliter door een lokale bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij koelvers: om de 3 dagen. Bij vriesvers is dat elke 14 dagen.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een maaltijd met verse ingrediënten bevordert een vitaal en energiek lichaam. De warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Diverse ouderen of hulpbehoevenden hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Hierdoor kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden aan huis. Het betreft glutenvrij, natriumarm, lactosevrij, zoutarm en ook eiwitrijk, koolhydraatarm, vegetarisch, vloeibaar: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Hévillers. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: gerechten met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: een uitkomst als er iets speelt als coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken en/of kauwen een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit