Maaltijdservice Bierghes

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Bierghes voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in verse maaltijden aan huis voor ouderen in Bierghes? Door gebruik te maken van onze vergelijker ontdekt u supersnel alle leveranciers in uw regio! Een warme maaltijdvoorziening, of een koelverse maaltijd die alleen maar even de microgolf in hoeven: dat kunt u zelf beslissen. Al te verkrijgen vanaf €5,15 per persoon. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Kippenbout Met Appelmoes En Puree en Dieet Kippenblanket Met Broccoli Wortelen Puree? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Er is een oplossing! Dankzij de maaltijdendienst in Bierghes geniet u van smaakvolle gerechten, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieWaals Brabant
GemeenteRebecq
Waarom bestellen?Geen vaste verplichtingen
Postcode1430
Maaltijd prijs€5,63
Populaire maaltijdStamppot andijvie

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Bierghes

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in de regio van Bierghes. Denk aan veel gekozen bezorgers als Delhaize of Aldi. Ook in de gemeente zelf kunt u terecht bij verscheidene instanties en speciale eetpunten. Iedere organisatie wordt gekenmerkt door een eigen keuken en bestel- en bezorgmogelijkheden. Door gebruik te maken van deze website kunt u derhalve de bezorgdiensten eenvoudig op een rijtje zetten. Een keuze maken voor een geschikte dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan een stuk gemakkelijker. Zijn er nog twijfels? Start eens met een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er in uw geval specifieke wensen zoals bijv. gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Bierghes? Er is gelukkig een alternatief. Legio traiteurs voor ouderen kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, bomvol natuurlijke ingrediënten. Hierna wordt het gerecht snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Met deze techniek blijven voedingswaarden gegarandeerd. Het is 1 week houdbaar.

 • Meest verse maaltijden
 • Heerlijke en smaakvol
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Mineralen, vitamines en smaak blijven zo erg lang goed. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Continue bestellingen plaatsen is niet altijd nodig.

 • Lang houdbaar
 • Gezond en lekker
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Bierghes. Vaak toegepast door bijv. bejaarden die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Vaak georganiseerd door een plaatselijk restaurant.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Maximale versheid
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Een aantal services hanteren ook een bruikbare boodschappendienst voor hulpbehoevenden. In dat geval krijgt men gelijk de supermarktartikelen als filet americain en leverworst. Normaal kosteloos afgeleverd op een vast tijdstip.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Bierghes vergelijken

Zoekt u een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Bierghes? Of heeft u liever een wekelijkse bezorgde koelverse maaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een service gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? U kunt kiezen uit relatief veel opwarmmaaltijden die rijmen met uw wensenlijstje en voedingsadvies. Wat te denken van Varkensgebraad Orloff Wortelen En Aardappelgratin en Gehaktschotel Met Worteltjes? Verderop ziet u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in en rondom Rebecq. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Bij veel aanbieders is er een proef-mogelijkheid. U kan complete bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig koolhydraten beoordelen. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. Het eten wordt bezorgd door een vaste bezorger. Zij werken vaak niet met een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Bierghes voor ouderen zijn ontzettend divers. Het tarief voor een maaltijd komt tot stand door o.a. de organisatie, het type gerecht en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Rundsvlees Fijne Kruiden Aardappelen is beschikbaar vanaf €6.
 • Een vriesverse maaltijd als Dieet Kalkoen Tomatensaus Prinsessen Puree kunt u al laten bezorgen vanaf €4,3.
 • De daghap voor ouderen als Andijvie stamppot met een gehaktbal kan je kopen vanaf €6,55.
Een verse maaltijd kan uitgebreid worden. Bestel ook Okrosjka, een gezonde salade en niet te vergeten een toetje als Pannenkoekjes om het feest compleet te maken. Is uw budget niet toereikend? Mogelijk kan u dan hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Rebecq voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Geliefde bereide maaltijden

 • Gestoofde prei
 • Omelet in saus
 • Oosterse zalm
 • Appelcompote
 • Gele rijst

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Bierghes regelen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Achterhaal eerst wat voor soort thuismaaltijd in overeenkomst is met uw eisen. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk populaire maaltijddiensten en kies een geschikte. Let goed op het soort gerechten, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Probeer het proefpakket

  Het gros van de maaltijd-verzorgers hebben een spotgoedkoop proefpakket. Denk dan aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Daardoor kunt u op een prettige manier kennismaken met goede dienstverleners.

 4. Vaste levermomenten

  Genoten van de proefmaaltijd? Mooi, dan kan men direct nieuwe gerechten bestellen. Meestal kan dat per telefoon, met behulp van de menukaart, of online. De maaltijden voor senioren worden niet zelden aan huis gebracht via een lokale leverancier in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er een wekelijks keuzemenu van zo’n 25 gerechten. In het aanbod van diepvries kan men kiezen uit 80+ blijvende maaltijden. Via het tafeltje dekje principe heeft u te maken met een vast weekmenu. In steeds meer gevallen is vers op maat een extra service die wordt aangeboden.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel aanbieders komen u tegemoet met een speciale categorie met dieetmaaltijden. Onder andere Gehaktbal in jus, broccoli bloemkoolmix en gekookte aardappelen en Runderbraadworst met mosterdjus, rodekool met appeltjes en aardappelpuree. Handig, want zo zijn er voor iedereen thuismaaltijden voor senioren! Vraag na de mogelijkheden bij uw leverancier.

Is er een minimale afname?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats zodra men deze ook zelf besteld heeft. Middels een speciale menukaart kunt u iedere week zelfstandig – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – uw wensen doorgeven.

Hoe verloopt de levering?

De gerechten worden meestal door uw persoonlijke bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelvers spreken we van elke week 2 keer. Het vriesverse aanbod elke 14 dagen.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een maaltijd met voldoende groenten bevordert uw vitaliteit en gezondheid. Een dagelijkse warme schotel is heel belangrijk. Diverse senioren of mensen met een beperking hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Mede daardoor ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden voor thuis. Het gaat om gemalen, natriumarm, glutenvrij, lactosevrij of juist koolhydraatarm, veganistisch, vloeibaar, eiwitrijk: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Bierghes. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Wat voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: een uitkomst in het geval van coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken of kauwen lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit