Maaltijdservice Brasschaat

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Brasschaat voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Brasschaat? Door middel van onze tool ontdekt u gemakkelijk alle bedrijven die aan huis leveren. Tafeltje dekje, of een koelverse maaltijd die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: dat kunt u zelf beslissen. Nu al voor €4,35 per gerecht. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Gepaneerde kalkoenschnitzel of Kabeljauw, dillesaus, sperziebonen, krieltjes? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Er is een oplossing! Dankzij de maaltijdendienst in Brasschaat smult u weer van voedzame gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieAntwerpen
GemeenteBrasschaat
RecensieMeerdere manieren bestellen
Postcode2930
Maaltijd prijs€6,36
Nummer 1-maaltijdSnijbonen

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Brasschaat

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten die actief zijn in Brasschaat. Denk dan aan belangrijke bedrijven als Home Cuisine en Foodbag. Maar ook in de buurt kan men kiezen voor uitstekende organisaties en slagerijen. Elke leverancier hanteert een eigen menu en bestel- en bezorgmogelijkheden. Via de maaltijdservice-vergelijker kan u daarom de bezorgers rustig op een rijtje zetten. Het kiezen van de best passende dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan wat overzichtelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Start eens met eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Zijn er in uw geval bepaalde voorkeuren zoals bijv. veganistische of andere verse dieetmaaltijden in Brasschaat? Ook dan bent u welkom! Een groot aantal traiteurs en cateraars houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met altijd kakelverse ingrediënten. Daarna wordt het gerecht gekoeld naar onder 5⁰C. Door dit proces blijven geur, kleur en smaak gegarandeerd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Altijd volledig vers
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen blijven optimaal behouden. Weken lang goed te houden. Iedere 7 dagen inkopen doen hoeft dan ook vaak niet.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Brasschaat. Een goede vervanger voor bijv. gehandicapten die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Veelvuldig verzorgd door een lokale keuken.

 • Direct aanschuiven
 • Maximale versheid
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

De meeste services hebben daarnaast een handige boodschappendienst voor gehandicapten. Zo bestelt u snel belangrijke boodschappen als grillworst en salades. In algemene zin gratis bezorgd tot in de keuken.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Alles aan huis bezorgd
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Brasschaat vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Brasschaat? Of heeft u liever echt 100% verse koelverse maaltijden? Of zoekt u een aanbieder gericht op tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? Er is de keuze uit allerlei type aanbieders die aansluiten bij uw wensen en eventuele voedingsvoorschrift. U kunt denken aan Lamsnavarin Prinsessenbonen Gebak. Aardappelkubus of Dieet Kippenwit Mosterdsaus Prinsessen Aardappelen? Verderop bekijkt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in en rondom Brasschaat. Bestel eerst eens een proefpakket. Vaak kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling smaakvolle bereide gerechten met min. 200 gram groenten en weinig kunstmatige toevoegingen testen. U kunt via verschillende manieren bestellen. Uw bestelling wordt bezorgd door een lokale / regionale bezorger. Er is geen sprake van een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Brasschaat voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs die u betaalt is afhankelijk van bijvoorbeeld de leverancier, de mate van versheid, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd als Blinde Vink Met Erwten En Wortelen En Puree vindt u vaak al vanaf €5,4.
 • Een vriesverse maaltijd als Varkensreepjes Zoetzure Saus Met Groenten En Rijst wordt al bezorgd vanaf €5,2.
 • Een thuisbezorgde daghap als Varkenssaucijsje met mosterdjus, gebakken aardappelen, bloemkool kunt u al laten bezorgen vanaf €5,65.
Een verse maaltijd hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Tom kha kai, een stukje fruit en een dessert als Bitterkoekjes mousse als afsluiter. Heeft u een laag inkomen? Mogelijk kan u dan hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Brasschaat voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Populaire bereide maaltijden

 • Gestoofde peertjes
 • Maaltijdpoffertjes
 • Zalm in dillesaus
 • Lasagna bolognese
 • Speklapje in jus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Brasschaat bestellen

 1. Wat zoekt u precies?

  Onderzoek allereerst wat voor seniorenmaaltijd in lijn is met uw eetpatroon. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk meest gekozen leveranciers en geef de voorkeur door. Let met name op het soort gerechten, de manier van bezorging, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Begin met het proefpakket

  De professionele dienstverleners werken met een zeer betaalbaar proefpakket. U moet dan denken aan 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Op basis daarvan kunt u zonder hoge kosten kennismaken met alle maaltijdservices.

 4. Maaltijden afnemen

  Beviel het proefpakket? Gelukkig, nu kunt u gelijk weer nieuwe gerechten bestellen. Bij veel aanbieders doet u dat via een speciaal telefoonnummer, door de menukaart in te vullen, of met de computer. De maaltijden worden meestal aan huis gebracht via een persoonlijke bezorger in april 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er vaak een menulijst met ruwweg 20 menu’s. Binnen het diepvries-segment is het assortiment beperkt tot 90+ blijvende maaltijden. Via het tafeltje dekje principe is er vaak een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Soms is zelf uw menu samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Zeker. Landelijke aanbieders werken met een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Neem nou Lamsslavink Bloemkool Bechamelsaus En Krieltjes of Drumstick met kippenjus, tutti frutti en gekruide aardappeltjes. Hierdoor zijn er voor iedereen thuismaaltijden voor senioren! Vragen? Neem contact op met uw leverancier.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, leveranciers werken niet met een doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd op het moment dat u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Via de standaard bestellijst kunt u snel en simpel – op meerdere manieren – de maaltijden inplannen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De maaltijden voor ouderen worden vaak door uw persoonlijke bezorger op een vast tijdstip geleverd. Bij koelvers spreken we van om de 4 dagen. Binnen het vriesverse segment om de 2 weken.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Gezond en vers eten stimuleert uw vitaliteit en gezondheid. Een dagverse warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Sommige bejaarden of gehandicapten eten volgens een bepaald dieet. Om die reden ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden thuisbezorgd. We hebben het over natriumarm, zoutarm, gemalen, lactosevrij of juist vloeibaar, koolhydraatarm, eiwitrijk, veganistisch: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Brasschaat. Heeft u een laag inkomen? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: zeer nuttig in het geval van een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra kauwen of slikken voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit