Maaltijdservice Schoten

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Schoten voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Schoten? Aan de hand van maaltijdbutler.be bekijkt u snel en simpel alle firma’s in uw regio! Een warme maaltijdvoorziening, of opwarmmaaltijden die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: de mogelijkheden zijn enorm. Te bestellen vanaf €3,70 per gerecht. Aanschuiven voor Vissoep of Dieet Varkensvlees Broccolimix Puree? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? Geen probleem! Door middel van de maaltijddienst in Schoten hebt u toegang tot complete maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieAntwerpen
GemeenteSchoten
Waarom bestellen?Interessant proefpakket
Postcode2900
Kosten maaltijd (gemiddeld)€6,33
Nummer 1-maaltijdBiogarde

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Schoten

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in en rondom Schoten. Denk dan aan belangrijke bedrijven als Smartmat en 0. Maar ook op regionaal niveau kunt u terecht bij tal van initiatieven en verswinkels. Iedere optie levert een heel eigen productaanbod en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Door middel van onze tool kan u daarom de services snel en makkelijk op een aantal punten vergelijken. Het selecteren van een relevante bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zo wat minder gecompliceerd. Zijn er nog twijfels? Ga dan eerst voor een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Heeft u te maken met bepaalde voorkeuren als kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Schoten? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Veel traiteurs in België zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met 100% verse ingrediënten. Daaropvolgend wordt de maaltijd teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Door dit proces blijven geur, kleur en smaak gegarandeerd. Het is 1 week houdbaar.

 • Vers van het land
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en ingevroren via de shock-freeze methode. Smaak en gezonde vitaminen blijven in goede conditie. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging hoeft dan ook vaak niet.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Schoten. Perfect voor bijv. bejaarden die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. U kunt meteen aanschuiven! Normaliter afgehandeld door een plaatselijk restaurant.

 • Direct aanschuiven
 • Mogelijke subsidie
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

De meeste services hanteren ook een bruikbare boodschappendienst voor bejaarden. In dat geval haalt men gelijk de boodschappen zoals sappen en keukenpapier. Normaal gratis mee bezorgd door uw eigen bezorger.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Schoten vergelijken

Liefhebber van een voedzame diepvriesmaaltijd in Schoten? Of heeft u liever een wekelijkse bezorgde koelverse maaltijden voor ouderen? Of neigt u meer naar een service die zich focust op tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? Er is de keuze uit velerlei menu’s die aansluiten bij uw situatie en eventuele voedingsvoorschrift. Denk maar aan Tomatensoep Met Balletjes of Dieet Varkensvlees Broccolimix Puree? Hieronder vergelijkt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in de omgeving Schoten. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Meestal kunt u tegen een zeer scherpe prijs smaakvolle bereide gerechten met dagverse artikelen en weinig zout uittesten. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. Het eten wordt geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. U zit niet vast aan een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Schoten voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs per maaltijd heeft te maken met factoren als de maaltijdservice, het aanbod in gerechten, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd zoals Gehaktschotel Met Worteltjes vindt u vaak al vanaf €5,7.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Penne Vier Kazen Spinazie & Tomaat is er al voor €5,3.
 • Een daghap aan huis als Kipdrumsticks, kerriekool en gekruide aardappelblokjes is er al vanaf €6,85.
De avondmaaltijd hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Samgyetang, een stukje fruit en om het compleet te maken Hemelse modder na. Is uw budget niet toereikend? Soms kan u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Schoten voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Populaire bereide maaltijden

 • Kip-groenteschotel
 • Witlof ovenschotel
 • Rundvlees in saus
 • Heldere uiensoep
 • Wrap kip madras

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Schoten regelen

 1. Wat zoekt u precies?

  Stel eerst vast wat voor type thuismaaltijd rijmt met uw eisen. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk de beschikbare maaltijdservices en bekijk de beschikbaarheid. Check vooral de voedingswaarden, de wijze van bezorgen, en de klantwaardering.

 3. Start met een proefpakket

  De grote dienstverleners verstrekken een scherp geprijsd proefpakket. Denk dan aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Hierdoor kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met professionele aanbieders.

 4. Bezorgafspraken maken

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Mooi, dan kunt u moeiteloos een nieuwe menulijst invullen. Vaak kan dat via een speciaal telefoonnummer, door maaltijden aan te kruisen, of online. De (warme) maaltijden wordt gemiddeld genomen bezorgd tot in de keuken via een lokale leverancier in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Zodra u kiest voor koelvers, dan profiteert u van een menukaart van zo’n 15 menu’s. Als we het hebben over diepvries kan men kiezen uit 75 – 125 maaltijden die het hele jaar vaststaan. Bij de tafeltje dekje service krijgt men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Soms is zelf uw bord samenstellen ook een optie.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Vaak wel. Bijna alle maaltijdverstrekkers bieden een speciale categorie met dieetmaaltijden. Onder andere Goulash, bloemkool met bechamelsaus en gekookte aardappelen en Tomatensoep Met Balletjes. Zodoende zijn er voor alle bejaarden warme maaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht vast abonnement voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen nadat u een bestelling heeft doorgegeven. Door gebruik te maken van een speciale menukaart kunt u wekelijks zelf – online, telefonisch of met een bestellijst – de gerechten inkopen.

Hoe werkt de bezorging?

De seniorenmaaltijden worden meestal door een vaste bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelvers: 2 wekelijks. Het vriesverse assortiment 2 keer per maand.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een voedzame maaltijd helpt mee aan uw energie en levenslust. Een dagverse warme schotel is daarbij cruciaal. Diverse ouderen of mensen met een beperking eten volgens een bepaald dieet. Hierdoor onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Het betreft lactosevrij, glutenvrij, zoutarm, gemalen en ook koolhydraatarm, veganistisch, vloeibaar, vegetarisch: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Schoten. Voor ouderen met een laag inkomen kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: gerechten met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: handig bij bijvoorbeeld coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat slikken en/of kauwen een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit