Maaltijdservice Kalmthout

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Kalmthout voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Kalmthout? Met behulp van deze pagina treft u supersnel alle bezorgers in uw eigen gemeente. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of vriesverse maaltijden die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: er is veel mogelijk. Al beschikbaar vanaf €4,85 p.p. Flink uitpakken met Kreeftensoep en Ribkarbonade in jus? Maar lukt zelf koken niet meer? Er is gelukkig een alternatief. Via de maaltijddienst in Kalmthout smult u weer van complete gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieAntwerpen
GemeenteKalmthout
RecensieGemakkelijk bestellen
Postcode2920
Kosten maaltijd (gemiddeld)€6,35
Maaltijd-topperKiptajine

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Kalmthout

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in Kalmthout. Denk aan interessante organisaties als Colruyt en/of Aldi. Ook in de gemeente zelf ontstaan er prima leveranciers en sociale voorzieningen. Elke aanbieder levert z’n eigen keuken en bestelvoorwaarden. Dankzij www.maaltijdbutler.be kunt u dus de aanbieders overzichtelijk tegen elkaar afzetten. Het uitkiezen van een solide verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan ook een stuk gemakkelijker. Eerst eens proberen? Ga dan eerst voor een aantrekkelijk proefpakket! Heeft u bepaalde wensen als eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Kalmthout? Er kan meer dan u denkt! Meer en meer traiteurs voor bejaarden passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met altijd verse producten. In de volgende stap worden de ingrediënten gekoeld en goed verpakt. Zo blijven voedingsstoffen en smaak beschermd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Met verse producten bereid
 • Heerlijke en smaakvol
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en razendsnel ingevroren (shock-freeze). Vitamines en mineralen gaan zo niet verloren. Maanden lang op te slaan. Continue bestellingen plaatsen hoeft dan ook vaak niet.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Porties ruim voldoende
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Kalmthout. Vaak toegepast door bijv. gehandicapten die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. In de regel op touw gezet door lokale vrijwilligers.

 • Direct aanschuiven
 • WMO mogelijkheden
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Diverse organisaties faciliteren daarnaast een speciale boodschappendienst voor chronisch zieken. Zodoende koop men gelijk verse of handige boodschappen als gebraden gehakt of pate’s. Doorgaans gratis bezorgd met de maaltijden.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Op een vast moment in de week
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Kalmthout vergelijken

Zoekt u een uitstekende diepvriesmaaltijd in Kalmthout? Of bent u meer op zoek naar een structurele oplossing zoals koelverse seniorenmaaltijden? Of houdt u juist van een aanbieder gericht op tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit velerlei opwarmmaaltijden die voldoen aan uw wensen voedingspatroon. Neem nu Kipfilet Provencaal, Groentemix Met Krieltjes of Gemalen Wortelpuree Met Rundsvlees? Op maaltijdbutler.be ontdekt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in en nabij Kalmthout. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Meestal kunt een voor een lage prijs heerlijke bereide gerechten met veel voedingsstoffen en zonder conserveringsmiddelenbeoordelen. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. De maaltijden worden geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Aanbieders werken niet met een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Kalmthout voor ouderen wijken nogal af. Het uiteindelijke tarief heeft te maken met onderdelen als de aanbieder, het soort maaltijd, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd als Scharrolletjes Dugléré Saus Erwten Spinazie Puree is er al vanaf €4,65.
 • Een vriesverse maaltijd als Koolvis Hollandaisesaus Preiroom Krielaardappel wordt al bezorgd vanaf €4.
 • Een warme daghap voor senioren als Hutspot, hachee kunt u al laten bezorgen vanaf €7,35.
Het eten is vaak uit te breiden met o.a. Veloutésoep, iets te drinken en een dessert als Vanille ijs als nagerecht. Heeft u een laag inkomen? Mogelijk kan u dan hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Kalmthout voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Populaire bereide maaltijden

 • Chinese wokschotel
 • Naturel-pannenkoek
 • Verse fruitsalade
 • Zalm in dillesaus
 • Kersenpannenkoek

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Kalmthout regelen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Stel eerst vast welke vorm van een opwarmmaaltijd klopt met uw situatie. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk de gespecialiseerde maaltijdservices en maak een keuze. Kijk goed na het assortiment, de bestel en bezorgopties, en de klantwaardering.

 3. Probeer het proefpakket

  De meeste services stunten met een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Typische acties zijn 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Zo kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met goede maaltijdservices.

 4. Een vaste leverdag

  Was de proefbestelling goed? In dat geval kunt u direct opnieuw bestellen. Steeds vaker is dat mogelijk per telefoon, met behulp van de menukaart, of via internet. De gerechten worden standaard tot in de keuken geleverd via een persoonlijke bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Bij de koelverse variant, dan profiteert u van een menukaart met circa 25 gerechten. Spreken we over diepvries, dan is het assortiment beperkt tot 50 – 100 vaste vaste gerechten. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan kiest u voor een vaststaand menu per dag. Steeds vaker is vers op maat een optie die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Praktisch alle services komen u tegemoet met een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Zoals bijv. Kebab van kip-, kalkoen- en kalfsvlees, knoflooksaus, patat en Lekkerbekje met vegetarische jus, gekookte aardappelen, sperziebonen. Hiermee zijn er voor iedereen thuismaaltijden voor senioren! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw eigen dienstverlener.

Is er een minimale afname?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd wanneer men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Door het invullen van de unieke menukaart / lijst kunt u gemakkelijk – op meerdere manieren – de maaltijden inplannen.

Hoe verloopt de levering?

De bezorgmaaltijden worden normaliter door een lokale bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Het koelverse assortiment elke week. Bij vriesverse maaltijden 1 – 2 keer per 4 weken.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een maaltijd met voldoende groenten draagt bij aan uw lichamelijke gezondheid. Een warme schotel in de avond is daarbij een voorwaarde. Sommige bejaarden of gehandicapten volgen een dieet of hebben een allergie. Mede daardoor zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Dit heeft te maken met glutenvrij, gemalen, zoutarm, natriumarm of vegetarisch, veganistisch, vloeibaar, eiwitrijk: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Kalmthout. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch in het geval van een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat als slikken & kauwen lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit