Maaltijdservice Essen

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Essen voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Essen? Aan de hand van onze tool doorzoekt u overzichtelijk alle services in de buurt! Een warme maaltijdvoorziening, of een koelverse maaltijd die een paar minuten in de microgolf gaan: u kunt alle kanten op. Te bestellen vanaf €4,75 per persoon. Ouderwets genieten van Lekkerbekje in kerrie-gembersaus. Meergroentenstamppot en Gebakken heek in botersaus. Gesmoorde prei. Gekookte aardappelen? Maar gaat het koken u moeilijk? Geen probleem! D.m.v. de maaltijddienst in Essen hebt u toegang tot smaakvolle gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieAntwerpen
GemeenteEssen
RecensieHandige welkomstkorting
Postcode2910
Gemiddelde prijs€6,34
Populaire maaltijdUiensoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Essen

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in de buurt van Essen. We hebben het over grote bedrijven als Delimeal of Vlotter. Maar ook lokaal zijn er tal van organisaties en sociale voorzieningen. Elke organisatie levert een eigen aanbod en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Via deze pagina kunt u derhalve de bezorgdiensten eenvoudig op een rijtje zetten. Het uitzoeken van een geschikte dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan ook wat minder gecompliceerd. Zijn er meerdere opties? Ga dan eerst voor een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u te maken met bepaalde wensen als o.a. vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Essen? Er kan meer dan u denkt! Steeds meer traiteurs kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met uitsluitend verse groenten. Later worden deze producten gekoeld en goed verpakt. Zo blijven smaak en vitamines onaangeroerd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Altijd volledig vers
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het koken middels de shock-freeze procedure ingevroren. Smaak, geur en mineralen gaan zo niet verloren. Maanden lang op te slaan. Elke week een bezorging is hier niet aan de orde.

 • Lang houdbaar
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Essen. Een uitkomst voor bijv. bejaarden die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. In veel gevallen geregeld via een lokale keuken.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Een aantal organisaties hebben ook een handige boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Zo haalt u gelijk praktische of verse producten als knäckebröd of vuilniszakken. In algemene zin zonder extra kosten bezorgd door uw eigen bezorger.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Tot in de keuken geleverd
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Essen vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Essen? Of zoekt u gezonde en lekkere koelverse maaltijden voor senioren? Of prefereert u een lokale organisatie gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? Er zijn allerlei seniorenmaaltijden die matchen met uw wensen en eventuele voedingsvoorschrift. Wat dacht u van Dieet Kippenworst Spinazie Puree en Kippenbout Archiduc Saus Met Kroketten? Via onze vergelijker bekijkt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in en rondom Essen. Overweeg ook altijd het proefpakket. Doorgaans kunt een voor een lage prijs vers bereidde bereide gerechten met verse ingrediënten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen proeven. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. De gerechten worden geleverd door uw eigen bezorger. Aanbieders werken niet met een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Essen voor ouderen verschillen onderling enorm. Het uiteindelijke tarief wordt gevormd door o.a. de maaltijdservice, het aantal verwerkte maaltijden, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd zoals Tagliatelle Met Kip En Bospaddestoelen is er al voor €5,5.
 • Een vriesverse maaltijd als Dieet Visfilet Portugese Wijze Pasta Groenten kunt u al laten bezorgen vanaf €4,2.
 • Een thuisbezorgde daghap als Hamburger met barbecuesaus, grove appelcompote met rozijnen en gebakken aardappelblokjes bestelt u vanaf €7,1.
Het eten is vaak uit te breiden met o.a. Bouillon, een extra rauwkostsalade en om het compleet te maken Spekkoek als afsluiter. Heeft u te maken met geldproblemen? Soms kan men een subsidie of regeling treffen met de gemeente Essen voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Sucade Hollandaise
 • Flensjes met fruit
 • Champignon omelet
 • Lasagna bolognese
 • Forel met venkel

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Essen aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Achterhaal eerst wat voor soort ouderenmaaltijd in lijn is met uw eetpatroon. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk gespecialiseerde aanbieders en bepaal uw voorkeuren. Let met name op de voedingswaarden, de bestel en bezorgopties, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De belangrijkste aanbieders hanteren een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. U kunt denken aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Zodoende kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met goede services.

 4. Bezorgafspraken maken

  Beviel het proefpakket? Dan kunt u gelijk nieuwe gerechten bestellen. Vaak doet u dit telefonisch, via de papieren bestellijst of met de tablet. De menu’s worden dikwijls aan huis gebracht via een vertrouwde bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Binnen het koelverse segment kunt u gerechten kiezen op een lijst met ongeveer 30 gerechten. Spreken we over diepvries, dan kunt u meestal kiezen uit 80+ vaste menu’s. Via het tafeltje dekje principe treft men een vast weekmenu. Bij sommige aanbieders is zelf een maaltijd samenstellen een speciale feature.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer maaltijdverstrekkers voorzien in een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Dieet Hamburger Witloof Aardappelen en Kipfilet Provencaal, Groentemix Met Krieltjes. Zo zijn er voor alle bejaarden kant-en-klaar maaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw leverancier.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd als men deze ook zelf besteld heeft. Met behulp van een handige bestellijst kunt u gemakkelijk – online, telefonisch of met een bestellijst – de gerechten inkopen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De verse maaltijden worden vaak door een regionale bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij koelvers spreken we van 2 wekelijks. Bij vriesvers is dat 2 keer per maand.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een goede maaltijd is cruciaal voor uw algehele gesteldheid. Een lekkere en gezonde warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Diverse ouderen of hulpbehoevenden hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Daarom ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden thuisbezorgd. We hebben het over natriumarm, lactosevrij, gemalen, glutenvrij en ook vegetarisch, koolhydraatarm, veganistisch, eiwitrijk: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Essen. Heeft u een laag inkomen? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: zeer nuttig bij glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken of kauwen lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit