Maaltijdservice Beek

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Beek voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Beek? Door gebruik te maken van deze website achterhaalt u overzichtelijk alle bezorgers in uw regio! Een warme maaltijdvoorziening, of een koelverse maaltijd die een paar minuten in de microgolf gaan: u kunt alle kanten op. Nu al voor €4,95 p.p. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Kalkoenbiefstukjes met kippenjus, Parijse worteltjes en gekookte aardappelen of Sukadelapje in jus, sperziebonen en aardappelpuree? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Er is gelukkig een alternatief. Met behulp van de maaltijdendienst in Beek smult u weer van vers bereidde maaltijden, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieLimburg
GemeenteBree
BeoordelingVlaamse + Buitenlandse keuken
Postcode3960
Kosten maaltijd (gemiddeld)€6,12
Vaak bestelde maaltijdBami kip saté

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Beek

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in en rondom Beek. Denk dan aan erkende leveranciers als 15Gram en Okay. Ook in de gemeente zelf zien we interessante partijen en sociale voorzieningen. Iedere leverancier wordt gekenmerkt door een eigen productaanbod en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Aan de hand van deze pagina kunt u dus de bedrijven snel en makkelijk tegen elkaar afzetten. Het selecteren van een relevante leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan ook wat overzichtelijker. Zijn er nog twijfels? Bestel dan een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u allergieën of dieetwensen als o.a. eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Beek? Ook dan bent u welkom! Een aanzienlijk deel van de traiteurs voor ouderen kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met altijd kakelverse ingrediënten. Nadien wordt de maaltijd gekoeld naar onder 5⁰C. Zo blijven geur, kleur en smaak in topconditie. Het is 1 week houdbaar.

 • Met verse producten bereid
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen blijven zo intact. Meerdere maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging is geen verplichting.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Beek. Ideaal voor bijv. senioren waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Geschikt voor directe consumptie. Normaliter geïnitieerd door een meer lokale partij.

 • Direct aanschuiven
 • 100% vers
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Verschillende bezorgers faciliteren daarnaast een speciale boodschappendienst voor chronisch zieken. Op die manier haalt u gelijk praktische of verse producten als kwark of sappen. In de regel kosteloos afgeleverd door de vaste bezorger.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Beek vergelijken

Af en toe profiteren van een complete diepvriesmaaltijd in Beek? Of prefereert u gezonde en lekkere koelverse opwarmmaaltijden? Of heeft u liever een organisatie die zich focust op tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? We onderscheiden een groot aantal leveranciers die passen bij uw uw gesteldheid voedingspatroon. Genieten van de lekkerste gerechten als Witte Pens Met Rodekool En Puree of Gentse Waterzooi? Verderop vindt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in de gemeente Bree. Onze tip: begin met een proefpakket. Bij veel aanbieders kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling heerlijke bereide gerechten met dagverse artikelen en weinig vet proeven. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De maaltijden worden bezorgd door een lokale / regionale bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Beek voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs voor een gerecht wordt gevormd door aspecten als de organisatie, het productieproces, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd als Bulgur Met Geitenkaas, Broccoli & Bloemkool is beschikbaar vanaf €4,55.
 • Een vriesverse maaltijd als Volkoren Penne Erwtjes Zoete Aardappelen Kaassaus is beschikbaar vanaf €5,35.
 • Een warme dagschotel als Boereworst Met Wortelstamppot kunt u al laten bezorgen vanaf €7,3.
Het eten is niet waar het bij blijft. Ook Koude vruchtensoep, een stukje fruit en een dessert als Crème brûlée achteraf. Heeft u weinig financiële middelen? Mogelijk kan u dan vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Bree voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Beste bereide maaltijden

 • Forel met venkel
 • Macaronischotel
 • Aardappelrösti
 • Kipvink in jus
 • Pastaschotel

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Beek bestellen

 1. Inventariseer wensen

  Bedenk eerst welke vorm van een bezorgmaaltijd klopt met uw situatie. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de meest gekozen maaltijd-bedrijven en selecteer er een. Bekijk met name het assortiment, de wijze van bezorgen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Een proefpakket nemen

  De bekende maaltijdservices bieden een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Typische acties zijn 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Zo kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met aantrekkelijke maaltijdservices.

 4. Vaste levermomenten

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Dan kunt u gemakkelijkeen nieuwe menulijst invullen. Meestal doet u dat per telefoon, met behulp van de menukaart, of via internet. De seniorenmaaltijden worden doorgaans bezorgd middels een regionale bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Bij dagvers / koelverse gerechten profiteert u van een menukaart met ruwweg 25 gerechten. Gaat men voor diepvries, dan is het assortiment beperkt tot 100+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Bij de tafeltje dekje service treft men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Steeds vaker is zelf ingrediënten combineren een extra dienst die afgenomen kan worden.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Praktisch alle leveranciers bieden een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Onder andere Kip tikka massala, basmatirijst en Aardappelgratin. Op die manier zijn er voor alle ouderen seniorenmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw bezorger.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen zodra u deze besteld heeft. Met behulp van de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u wekelijks zelf – online, telefonisch of met een bestellijst – de maaltijdservice bestellen.

Hoe werken de leveringen?

De maaltijden worden in algemene zin door een vaste bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelvers: elke 3/4 dagen. Bij vriesverse maaltijden 1 – 2 keer per 4 weken.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een gewoon goede maaltijd is cruciaal voor een vitaal en energiek lichaam. Een verse warme schotel is heel belangrijk. Sommige senioren of invaliden volgen een dieet of hebben een allergie. Daarom ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden aan huis. U kunt denken aan gemalen, glutenvrij, zoutarm, lactosevrij en niet te vergeten koolhydraatarm, veganistisch, eiwitrijk, vegetarisch: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Beek. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: gerechten met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect bij een situatie als een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als als slikken & kauwen een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit