Maaltijdservice Kwaadmechelen

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Kwaadmechelen voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in verse maaltijden aan huis voor ouderen in Kwaadmechelen? Door middel van maaltijdbutler.be achterhaalt u moeiteloos alle bezorgers die bij u thuisbezorgen. Warme gerechten, of kant-en-klaar maaltijden die u zelf moet opwarmen: u kunt alle kanten op. Dit kan al vanaf €3,70 per gerecht. Genieten van Visschotel met wortel en gebakken aardappel of Kip, uiensaus, appelmoes, gebakken aardappelen? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Er kan meer dan u denkt! Middels de maaltijdendienst in Kwaadmechelen ontvangt u voedzame maaltijden, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieLimburg
GemeenteHam
ReactieUitgebreid assortiment
Postcode3945
Prijs per gerecht€6,08
Nummer 1-maaltijdKaaskroketjes

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Kwaadmechelen

We zien meer en meer maaltijdendiensten die bezorgen in Kwaadmechelen. Denk dan aan populaire bezorgers als Traiteur Goossens of 0. Maar ook lokaal ontstaan er uitstekende instellingen en sociale voorzieningen. Iedere leverancier heeft zo zijn eigen assortiment en voorwaarden. Door middel van maaltijdbutler.be kan u de leveranciers gemakkelijk op een rijtje zetten. Het uitzoeken van een solide service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan ook een beetje makkelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Bestel in dat geval een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Spelen er dieetwensen zoals bijv. zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Kwaadmechelen? Er kan meer dan u denkt! Meer en meer traiteurs en cateraars zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met 100% verse ingrediënten. Later worden deze producten gekoeld en goed verpakt. Daardoor blijven vitaminen en mineralen in topconditie. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Meest verse ingrediënten
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het koken middels de shock-freeze procedure ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen blijven zo intact. Maximaal 3 maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging hoeft dan ook vaak niet.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Kwaadmechelen. Een uitkomst voor bijv. bejaarden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Het eten wordt warm bezorgd. Normaal verzorgd door een lokale zorginstelling.

 • Direct na bereiding geleverd
 • WMO mogelijkheden
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Een aantal firma’s bieden ook een premium boodschappendienst voor senioren. Zo krijgt men moeiteloos verse of handige boodschappen als handzeep en afbak croissants naturel. Gewoonlijk kosteloos bezorgd tot in de keuken.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Kwaadmechelen vergelijken

Houdt u van een handige diepvriesmaaltijd in Kwaadmechelen? Of geeft u de voorkeur aan de meest verse koelverse seniorenmaaltijden? Of neigt u meer naar een aanbieder die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? Er zijn velerlei thuismaaltijden die rijmen met uw wensen en voedingsadvies. Genieten van de lekkerste gerechten als Medaillon Champignonsaus Groenten Gebakken Aard. of Macaroni Ham Kaassaus? Onderstaand vergelijkt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in en rondom Ham. Overweeg ook altijd het proefpakket. Steeds vaker kunt u tegen een zeer scherpe prijs smaakvolle bereide gerechten met verse ingrediënten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen keuren. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De maaltijden worden geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Er geldt geen vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Kwaadmechelen voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs voor een gerecht heeft te maken met zaken als de organisatie, herkomst ingrediënten, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd zoals Bloemkoolsoep is er al vanaf €5,5.
 • Een vriesverse maaltijd als Boereworst Met Wortelstamppot is beschikbaar vanaf €3,7.
 • Een daghap aan huis als Nasi Indisch rundvlees wordt al bezorgd vanaf €6,45.
Een verse maaltijd kan men aanvullen met onder andere Tomatensoep, een stukje fruit en iets fris zoals Yoghurt/perzik mousse als nagerecht. Heeft u te maken met geldproblemen? Soms kan men hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Ham voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

 • Provincie: Limburg
 • Gemeente: Ham
 • Hoofdpostcode: 3945

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Prei a la creme
 • Appelpannenkoek
 • Minestronesoep
 • Wild Crunches
 • Thaise curry

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Kwaadmechelen regelen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Achterhaal eerst welk type ouderenmaaltijd matcht met uw gesteldheid. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk de beschikbare aanbieders en bepaal uw voorkeuren. Let met name op het gerechten-aanbod, op welke manieren u kunt bestellen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Een proefpakket nemen

  De bekende maaltijd-verzorgers werken met een zeer betaalbaar proefpakket. U kunt denken aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Zodoende kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met voordelige maaltijdservices.

 4. Elke week een levering

  Beviel het proefpakket? Dat is fijn, nu kunt u wekelijks nieuwe gerechten bestellen. Meestal kan dat via telefoon, door de menukaart in te vullen, of via internet. De maaltijden worden gewoonlijk geleverd door een vertrouwde bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan profiteert u van een menukaart met plusminus 20 menu’s. Gaat men voor diepvries, dan is er een keus te maken uit 100+ vaste maaltijden. Bij tafeltje dekje heeft u te maken met een daghap, zonder keuze. In steeds meer gevallen is zelf een maaltijd samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke services voorzien in een ruim assortiment dieetmaaltijden. Als bijv. Varkenshaasoester met vleesjus, aardappelpuree, gemengde groenten of Gestoofde wortel. Zo kan iedereen genieten van opwarmmaaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw eigen dienstverlener.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen zodra u zelf een bestelling geplaatst heeft. Door middel van de menulijsten kunt u wekelijks zelf – met de papieren lijst, online of telefonisch – de gerechten laten brengen.

Hoe werkt de bezorging?

De kant-en-klaar maaltijden worden in algemene zin door een vaste bezorgdienst op een vast tijdstip geleverd. Bij koelverse maaltijden 2 wekelijks. Bij vriesvers is dat elke 14 dagen.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Gezond en vers eten heeft invloed op uw vitaliteit en gezondheid. Elke dag een warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Sommige bejaarden of beperkten eten volgens een bepaald dieet. Hierom zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. U kunt denken aan zoutarm, gemalen, glutenvrij, lactosevrij en ook vloeibaar, vegetarisch, veganistisch, eiwitrijk: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Kwaadmechelen. Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden bij bijvoorbeeld coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat kauwen en/of slikken steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit