Maaltijdservice Kaulille

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Kaulille voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Kaulille? Middels www.maaltijdbutler.be ontdekt u overzichtelijk alle bedrijven die maaltijden thuisbezorgen. Warm geleverd, of microgolf-maaltijden die een paar minuten in de microgolf gaan: u maakt zelf de keuze. En dat al vanaf €5,55 p.p. Genieten van Linguine Zalm Met Erwten & Courgette en Rundervink in jus met stamppot broccoli? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Geen probleem! D.m.v. de maaltijddienst in Kaulille geniet u van de lekkerste gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieLimburg
GemeenteBocholt
ReactieWekelijks nieuwe gerechten
Postcode3950
Gemiddelde menuprijs€6,1
Maaltijd-topperPasta Venetia

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Kaulille

We zien meer en meer maaltijdendiensten in de regio van Kaulille. Neem bijv. veel gekozen firma’s als HelloFresh of 0. Maar ook in de buurt kan men kiezen voor allerlei aanbieders en wijkrestaurants. Elk bedrijf heeft weer een heel eigen type maaltijd en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Door gebruik te maken van de maaltijdservice-vergelijker kunt u derhalve de bezorgdiensten overzichtelijk op een aantal punten vergelijken. Het selecteren van een solide dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zo een stuk gemakkelijker. Zijn er nog twijfels? Ga dan eerst voor een aantrekkelijk proefpakket! Spelen er speciale voorkeuren als bijvoorbeeld veganistische of andere verse dieetmaaltijden in Kaulille? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Opvallend veel traiteurs in België houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, vol verse producten en veel groenten. Vervolgens worden ze gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Door deze handeling blijven structuur en smaak beschermd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • 100% dagvers
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en middels de shock-freeze procedure ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven optimaal behouden. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Elke week bestellen is niet altijd nodig.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Kaulille. Perfect voor bijv. ouderendie (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Meestal geregeld via een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • WMO mogelijkheden
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

De meeste bezorgers hebben daarnaast een nuttige boodschappendienst voor ouderen. Hiermee haalt men moeiteloos belangrijke boodschappen als snoeptomaatjes of dieetproducten. Vaak zonder bezorgkosten op een vooraf gekozen moment.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Kaulille vergelijken

Incidenteel eens genieten van een voedzame diepvriesmaaltijd in Kaulille? Of heeft u liever een wekelijkse bezorgde koelverse thuismaaltijden? Of heeft u liever een bedrijf gericht op tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? Er is de keuze uit flink wat opties die aansluiten bij uw wensen en voedingsadvies. Zelf maaltijden online bestellen als Kip Dragonsaus Groene Groenten En Aardappelpotje of Bulgur Met Geitenkaas, Broccoli & Bloemkool? Onderstaand achterhaalt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in en nabij Bocholt. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. In veel gevallen kunt u tegen een zeer scherpe prijs vers bereidde bereide gerechten met min. 200 gram groenten en weinig koolhydraten testen. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. Uw bestelling wordt bezorgd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Kaulille voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs die u betaalt wordt gevormd door onderdelen als het bedrijf, kwaliteit van ingrediënten, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Kippenwit Mosterdsaus Prinsessen Aardappelen kunt u al bestellen vanaf €5,6.
 • Vriesverse maaltijd als Gemalen Rundergehakt Met Rode Kool En Puree vindt u vaak al vanaf €5,25.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Kippenbout. Bonne femme is er al vanaf €5,7.
Het eten is vaak uit te breiden met o.a. Mosterdsoep, een extra rauwkostsalade en niet te vergeten een toetje als Bosvruchten yoghurt ijs als afsluiter. Beschikt u niet over voldoende geld? In sommige gevallen kunt u ondersteuning aanvragen via uw gemeente Bocholt voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Populaire bereide maaltijden

 • Hamlapje in jus
 • Chili con carne
 • Gebakken rijst
 • Champignonsoep
 • Babi pangang

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Kaulille regelen

 1. Wat zoekt u precies?

  Bedenk eerst welke vorm van een bezorgmaaltijd rijmt met uw omstandigheden. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Kies een cateringdienst / traiteur

  Vergelijk de aangeraden bezorgservices en kies een geschikte. Kijk goed na het assortiment, op welke manieren u kunt bestellen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  Het gros van de verstrekkers verstrekken een extra goedkoop proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Hierdoor kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met bepaalde maaltijdservices.

 4. Bestellingen plaatsen

  Bevalt het proefpakket? Zo ja, dan kunt u wekelijks opnieuw bestellen. In veel gevallen doet u dat via telefoon, met behulp van de menukaart, of via internet. De kant-en-klaar maaltijden worden standaard bezorgd middels een regionale bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Bij de koelverse variant, dan kunt u gerechten kiezen op een lijst met circa 30 gerechten. Spreken we over diepvries, dan kan men kiezen uit 70+ vaste vaste gerechten. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan kiest u voor een vaststaand menu per dag. In sommige gevallen is zelf een maaltijd samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke dienstverleners gebruiken een ruim assortiment dieetmaaltijden. ZoalsBami, quorn, satésaus en Kippensoep. Op die manier ontvangt men altijd goede warme maaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw bezorger.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, er geldt geen contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd in het geval men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Middels een handige bestellijst kunt u gemakkelijk – met de papieren lijst, online of telefonisch – de maaltijdservice bestellen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De menu’s worden meestal door uw persoonlijke bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelverse maaltijden om de 4 dagen. Vriesvers: om de 14 dagen.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een verse maaltijd draagt bij aan uw vitaliteit en gezondheid. Een lekkere en gezonde warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Diverse ouderen of mensen met een beperking eten volgens een bepaald dieet. Mede daardoor bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Bijvoorbeeld zoutarm, glutenvrij, gemalen, natriumarm en niet te vergeten vegetarisch, vloeibaar, veganistisch, eiwitrijk: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Kaulille. Heeft u een laag inkomen? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: ideaal als u te maken heeft met coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat slikken of kauwen een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit