Maaltijdservice Oostham

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Oostham voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Oostham? Door middel van maaltijdbutler.be bekijkt u probleemloos alle bedrijven in uw eigen gemeente. Een warme maaltijdservice, of een vriesverse gerecht die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: er is veel mogelijk. Dit kan al vanaf €5,15 per keer. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Rundermedaillons met béarnaisesaus, gemengde groenten en aardappelpuree of Dieet Kalkoen Tomatensaus Prinsessen Puree? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? Er is gelukkig een alternatief. Door middel van de maaltijddienst in Oostham profiteert u van vers bereidde gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieLimburg
GemeenteHam
ReactieMeer dan 20 maaltijden per week
Postcode3945
Gemiddelde menuprijs€6,09
Vaak bestelde maaltijdOosterse zalm

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Oostham

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in en rondom Oostham. Neem bijv. belangrijke bezorgers als Foodbag en/of Prego. Maar ook op regionaal niveau bestaan er interessante partijen en vrijwilligersorganisaties. Elke leverancier heeft weer z’n eigen keuken en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Aan de hand van deze website kan u daardoor de services eenvoudig vergelijken op allerlei onderdelen. Het uitzoeken van een relevante aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat derhalve wat aangenamer. Weet u niet of het wat voor u is? Kijk dan eerst naar een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Zijn er dieetwensen zoals onder andere kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Oostham? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Erg veel traiteurs en cateraars passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, vol verse producten en veel groenten. Nadien worden ze snel teruggekoeld. Om die reden blijven smaak en voedingswaarden onaangeroerd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Meest verse maaltijden
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het koken shock-freeze ingevroren. Smaak, geur en mineralen gaan zo niet verloren. Maximaal 3 maanden houdbaar. Elke week bestellen is hier niet aan de orde.

 • Maandenlang te bewaren
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Oostham. Een goede vervanger voor bijv. ouderendie het eten niet meer kunnen opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Vaak georganiseerd door een meer lokale partij.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Extra hulp mogelijk
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

De meeste aanbieders faciliteren daarnaast een praktische boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Op die manier haalt men moeiteloos broodnodige boodschappen als magere kwark en jonge kaas. Doorgaans zonder extra kosten bezorgd wanneer u dat wil.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Oostham vergelijken

Liefhebber van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Oostham? Of prefereert u een blijvende oplossing als koelverse maaltijden voor ouderen? Of heeft u liever een service die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? We onderscheiden talloze opties die aansluiten bij uw wensenlijstje en voedingsadvies. U kunt denken aan Lamsnavarin Prinsessenbonen Gebak. Aardappelkubus of Runderrollade Jus Bloemkool Bechamel Aardappelen? Hieronder ontdekt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in en nabij Ham. Bekijk goed het proefpakket. Gewoonlijk kunt u tegen een zeer scherpe prijs ambachtelijke bereide gerechten met dagverse artikelen en zonder ongezonde toevoegingen uitproberen. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. De maaltijden worden bezorgd door een vaste bezorger op een vast moment. Aanbieders werken niet met een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Oostham voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs per maaltijd hangt namelijk af van elementen als de leverancier, het aanbod in gerechten, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Lamsslavink Bloemkool Bechamelsaus En Krieltjes vindt u vaak al vanaf €5,6.
 • Vriesverse maaltijd als Lamsnavarin Prinsessenbonen Gebak. Aardappelkubus kan je kopen vanaf €4.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Speklapje met vleesjus, stamppot andijvie is er al vanaf €6,6.
Een verse maaltijd kan men aanvullen met onder andere Goulashsoep, een gezonde salade en een toetje als Watergruwel na. Beschikt u niet over voldoende geld? Soms kan u een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Ham voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Populaire bereide maaltijden

 • Gebakken witvis
 • Hutspot, hachee
 • Aardappelpuree
 • Kervelroomsoep
 • Kip tandoori

Plekken in deze regio


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Oostham bestellen

 1. Inventariseer behoeftes

  Ga eerst na welke vorm van een thuismaaltijd klopt met uw eetpatroon. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk professionele bezorgservices en maak een keuze. Bekijk met name het type maaltijden, bezorg- en betaalmogelijkheden, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Een proefpakket nemen

  De grote maaltijd-verzorgers bieden een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Typische acties zijn 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Door hier gebruik van te maken kunt u op een prettige manier kennismaken met bekende services.

 4. Bestellingen plaatsen

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Mooi, dan kunt u elke dag opnieuw bestellen. Vaak kan dat via telefoon, door maaltijden aan te kruisen, of email / internet. Uw bestelling wordt veelal bezorgd tot in de keuken via een vriendelijke bezorgservice in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten kunt u gerechten kiezen op een lijst met om en nabij de 20 gerechten. Binnen het diepvries-segment kunt u kiezen uit 75 – 125 blijvende gerechten. Met een tafeltje dekje krijgt men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. In sommige gevallen is zelf uw menu samenstellen ook een optie.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Zeker. Landelijke maaltijdservices gebruiken een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. ZoalsVegetarische rookworst met vegetarische jus, stamppot andijvie en Kalkoenschnitzel met kruidenjus, witte rijst, wokgroenten. Op die manier kan iedereen genieten van bezorgmaaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw bezorger.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, leveranciers werken niet met een contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats op het moment dat u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Met behulp van een speciale menukaart kunt u gemakkelijk – digitaal, telefonisch of met pen en papier – uw wensen doorgeven.

Wanneer wordt er geleverd?

De gerechten worden in algemene zin door een regionale bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Het koelverse assortiment wekelijks. Bij vriesverse maaltijden 1 of 2 keer per maand.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een voedzame maaltijd draagt bij aan een optimale lichamelijke gesteldheid. Een dagelijkse warme schotel is essentieel. Veel senioren of invaliden hebben bepaalde dieetwensen. Daarom kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden voor thuis. Het gaat om glutenvrij, gemalen, natriumarm, zoutarm of juist koolhydraatarm, eiwitrijk, vegetarisch, veganistisch: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Oostham. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch bij glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra kauwen & slikken voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit