Maaltijdservice Eksel

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Eksel voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Eksel? Aan de hand van deze pagina vindt u probleemloos alle organisaties in de buurt! Tafeltje dekje, of microgolf-maaltijden die alleen maar even de microgolf in hoeven: u bepaalt het helemaal zelf. Dit kan al vanaf €4,25. Aan tafel voor Procureurlapje met groenten of Kalkoen in pangangsaus, Sajour lodeh en nasi goreng? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? Dat hoeft niet erg te zijn! D.m.v. de maaltijddienst in Eksel geniet u van vers bereidde maaltijden, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieLimburg
GemeenteHechtel-Eksel
RecensieGeen doorlopende verplichting
Postcode3941
Gemiddelde prijs€6,07
Geliefde maaltijdDoperwtensoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Eksel

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten die actief zijn in Eksel. Denk aan grote firma’s als 15Gram en Smartmat. Maar ook in de buurt bestaan er verscheidene partijen en slagerijen. Iedere organisatie biedt zijn eigen keuken en bestelvoorwaarden. D.m.v. onze vergelijker kunt u de aanbieders op uw gemak tegen elkaar afzetten. Het uitzoeken van de beste verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zodoende een beetje makkelijker. Zijn er meerdere opties? Start eens met een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Spelen er speciale voorkeuren als kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Eksel? Geen probleem! Legio traiteurs voor bejaarden passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met 100% verse ingrediënten. Nadien worden de ingrediënten direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Om die reden blijven smaak en voedingswaarden beschermd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Altijd 200 gram groente
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct razendsnel ingevroren (shock-freeze). Smaak, geur en mineralen blijven in goede conditie. Weken lang goed te houden. Een wekelijkse bezorging is geen verplichting.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Eksel. Vaak toegepast door bijv. bejaarden die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Vaak afgehandeld door lokale vrijwilligers.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Maximale versheid
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Veel bezorgers hebben ook een extra boodschappendienst voor gehandicapten. Zodoende krijgt u snel praktische of verse producten als theekoekjes en zuivelproducten. Vaak kosteloos afgeleverd tot in de keuken.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Eksel vergelijken

Af en toe profiteren van een handige diepvriesmaaltijd in Eksel? Of heeft u liever echt 100% verse koelverse bezorgmaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een leverancier gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? U kunt kiezen uit een groot aantal soorten maaltijden die overeenstemmen met uw wensen en mogelijke diëten. Neem nu Kippenbout Archiduc Saus Met Kroketten of Dieet Gentse Waterzooi? Onderstaand treft u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in de gemeente Hechtel-Eksel. Overweeg ook altijd het proefpakket. Doorgaans kunt een voor een lage prijs voedzame bereide gerechten met min. 200 gram groenten en weinig vet proberen. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. De menu’s worden bezorgt door een vaste bezorger op een vast moment. Er is geen sprake van een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Eksel voor ouderen variëren nogal. De prijs per maaltijd is afhankelijk van o.a. de leverancier, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd zoals Champignonroomsoep vindt u vaak al vanaf €5,15.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Dieet Kippenbout Perziken Puree is beschikbaar vanaf €4,45.
 • Een daghap aan huis als Lamsslavink Bloemkool Bechamelsaus En Krieltjes kunt u al bestellen vanaf €5,85.
De avondmaaltijd kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Budae jjigae, een lekker bijgerecht en een toetje als Vanille ijs om het af te maken. Heeft u moeite met de financiën? Doorgaans kunt u hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Hechtel-Eksel voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Rabarbercompote
 • Een pizza hawai
 • Aspergesoep vg
 • Bami kip saté
 • Groentensoep

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Eksel regelen

 1. Wat zoekt u precies?

  Kijk eerst na wat voor categorie kant-en-klaar maaltijd in overeenkomst is met uw wensen. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de professionele maaltijdservices en maak een keuze. Achterhaal altijd eerst het assortiment, de manier van bezorging, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Begin met het proefpakket

  De belangrijkste verstrekkers bieden een scherp geprijsd proefpakket. Vaak gaat het om 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Mede daarom kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met bepaalde services.

 4. Bezorgafspraken maken

  Was de proefbestelling goed? Mooi, dan kan men gelijk opnieuw bestellen. Vaak kan dit door even te bellen, door maaltijden aan te kruisen, of via de iPad. De maaltijden voor ouderen worden standaard bezorgd middels een behulpzame bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Bij de koelverse variant, dan is er doorgaans een keuze menulijst met pakweg 25 menu’s. In het aanbod van diepvries kunt u kiezen uit 70 – 150 vaste vaste gerechten. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan kiest u voor een speciaal dagmenu. Bij meer en meer leveranciers is vers op maat een extra dienst die afgenomen kan worden.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel maaltijdservices komen u tegemoet met een speciale categorie met dieetmaaltijden. Als bijv. Kaaskroketjes en Varkensvlees in satésaus met nasi goreng. Zodoende zijn er voor alle bejaarden bezorgmaaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd zodra u zelf een bestelling geplaatst heeft. Middels de menulijsten kan men eenvoudig – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – uw wensen doorgeven.

Wanneer wordt er geleverd?

De seniorenmaaltijden worden in algemene zin door een eigen bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Binnen het koelverse segment elke week. Bij vriesverse gerechten maandelijks.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een verse maaltijd bevordert uw algehele gesteldheid. Een warme schotel in de avond wordt dan ook van harte aanbevolen. Veel senioren of beperkten hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Hierdoor zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Dit heeft te maken met lactosevrij, gemalen, zoutarm, glutenvrij en ook vloeibaar, koolhydraatarm, vegetarisch, eiwitrijk: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Eksel. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst bij een situatie als een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat slikken of kauwen een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit