Maaltijdservice Reppel

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Reppel voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Reppel? Geholpen door onze tool treft u probleemloos alle firma’s in uw regio! Maaltijden warm bezorgd, of kant-en-klaar maaltijden die een paar minuten in de microgolf gaan: er is veel mogelijk. Nu al voor €3,80 per persoon. Genieten van Penne pesto, kip, groene groenten of Runderlapje rodewijnsaus, rustica, spinazie, doperwten, truffelpuree? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Er is een oplossing! Dankzij de maaltijdendienst in Reppel smult u weer van voedzame maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieLimburg
GemeenteBocholt
ReactieUnieke recepten
Postcode3950
Gemiddelde kosten€6,11
Maaltijd-topperNasi kip saté

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Reppel

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in de omgeving van Reppel. U kunt denken aan veel gekozen aanbieders als Dienstenthuis.be en 0. Maar ook in de buurt zien we verschillende aanbieders en vrijwilligersorganisaties. Elke aanbieder hanteert een eigen aanbod en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Geholpen door deze pagina kan u de organisaties probleemloos met elkaar vergelijken. Het uitzoeken van de best passende aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan ook wat overzichtelijker. Twijfelt u nog? Ga dan eerst voor eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Spelen er bepaalde wensen zoals bijvoorbeeld gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Reppel? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Meer en meer traiteurs in België zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met altijd kakelverse ingrediënten. Hierna worden deze producten snel teruggekoeld. Met deze techniek blijven vitaminen en mineralen optimaal behouden. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Heerlijke en smaakvol
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Structuur en smaak gaan zo niet verloren. Maximaal 3 maanden houdbaar. Elke week bestellen is niet altijd nodig.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Eenvoudig op te warmen
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Reppel. Een goede vervanger voor bijv. ouderendie de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Normaliter gedaan door een lokale keuken.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Veel firma’s faciliteren daarnaast een premium boodschappendienst voor ouderen. Daarmee krijgt u probleemloos de supermarktartikelen als ontbijtspek en gekookte achterham. Normaal zonder extra kosten bezorgd tot in de keuken.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Op een vast moment in de week
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Reppel vergelijken

Houdt u van een complete diepvriesmaaltijd in Reppel? Of neigt u meer naar gezonde en lekkere koelverse maaltijden voor senioren? Of neigt u meer naar een bedrijf die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? Er zijn verscheidene opwarmmaaltijden die rijmen met uw omstandigheden en mogelijke allergieën. U kunt denken aan Dieet Rundstong Tomatensaus Puree of Gentse Waterzooi? Op deze pagina vindt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in en nabij Bocholt. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Doorgaans kunnen ouderen via een proefbox ambachtelijke bereide gerechten met verse producten en weinig koolhydraten beoordelen. U kunt via verschillende manieren bestellen. De gerechten worden bezorgd door een persoonlijke bezorger. U zit niet vast aan een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Reppel voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs per maaltijd hangt namelijk af van factoren als de leverancier, herkomst ingrediënten, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd zoals Luikse Balletjes Sperziebonen Bieslookpuree bestelt u vanaf €5,15.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Gebraad Kruidige Saus Schorseneren Béchamel Kriel kunt u al bestellen vanaf €3,8.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Gehaktbal, witlof, gekookte aardappelen, bieslook wordt al bezorgd vanaf €5,65.
Een verse maaltijd hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Erwtensoep, een stukje fruit en iets lichts zoals Poire belle Hélène om mee af te sluiten. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u mogelijk een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Bocholt voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Geliefde bereide maaltijden

 • Wrap kip madras
 • Pasta carbonara
 • Doperwtenpuree
 • Spekpannenkoek
 • Foe yong hai

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Reppel aanvragen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Kijk eerst na wat voor type ouderenmaaltijd past bij uw leefpatroon. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk populaire maaltijd-bedrijven en maak een keuze. Check vooral het assortiment, de bestel en bezorgopties, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Begin met het proefpakket

  De belangrijkste maaltijdservices stunten met een goedkoop of gratis proefpakket. U kunt denken aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Daardoor kunt u zonder hoge kosten kennismaken met aantrekkelijke maaltijd-verzorgers.

 4. Elke week een levering

  Beviel het proefpakket? In dat geval kunt u dagelijks nieuwe gerechten bestellen. Dikwijls is dat mogelijk door te bellen, via een menulijst, of online. De menu’s worden steeds vaker bezorgd middels een persoonlijke bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Binnen het koelverse segment kunt u zelf kiezen van een bestellijst met pakweg 25 menu’s. Spreken we over diepvries, dan is het assortiment beperkt tot 90+ blijvende maaltijden. Rondom tafeltje dekje is er vaak een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. In sommige gevallen is zelf mixen en combineren ook mogelijk.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Ja, heel veel maaltijdverstrekkers werken met een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Onder andere Rundersaucijs in jus en Boerengehaktschotel met aardappelpuree. Hiermee zijn er voor iedereen bezorgmaaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw eigen dienstverlener.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, aanbieders hanteren geen vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd indien u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Middels de unieke menukaart / lijst kan men eenvoudig – digitaal, telefonisch of met pen en papier – een bestelling doorgeven.

Hoe werken de leveringen?

De maaltijden voor ouderen worden meestal door uw eigen bezorger op een vast tijdstip geleverd. Bij koelvers: elke week 2 keer. Bij vriesverse maaltijden 2 keer per maand.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een gewoon goede maaltijd helpt mee aan uw algehele gesteldheid. Een verse warme schotel is daarbij cruciaal. Sommige ouderen of invaliden eten volgens een bepaald dieet. Mede daardoor bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden aan huis. We hebben het over gemalen, zoutarm, lactosevrij, natriumarm en ook eiwitrijk, veganistisch, koolhydraatarm, vegetarisch: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Reppel. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: een uitkomst bij een situatie als een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als als slikken & kauwen lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit