Maaltijdservice Gerdingen

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Gerdingen voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Gerdingen? Door middel van de maaltijdservice-vergelijker doorzoekt u gemakkelijk alle aanbieders in de buurt! Tafeltje dekje, of dagverse maaltijden die een paar minuten in de microgolf gaan: de mogelijkheden zijn enorm. Nu al voor €3,80 per gerecht. Ouderwets genieten van Witlofschotel met ham en kaas en Pasta Venetia? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Dankzij de maaltijdendienst in Gerdingen geniet u van ambachtelijke maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieLimburg
GemeenteBree
ReactieOnline betalen of automatisch
Postcode3960
Gemiddelde menuprijs€6,13
Populaire maaltijdWild Crunches

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Gerdingen

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in Gerdingen. Bijvoorbeeld populaire bedrijven als 15Gram en/of 0. Ook in deze plaats zelf zijn er tal van initiatieven en wijkrestaurants. Iedere organisatie levert een “eigen” menu en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. D.m.v. maaltijdbutler.be kan u de aanbieders gemakkelijk vergelijken op allerlei onderdelen. Het uitkiezen van een relevante verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat op die manier een stuk eenvoudiger. Eerst kijken of het wat is? Begin dan met een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er bepaalde voorkeuren als veganistische of andere verse dieetmaaltijden in Gerdingen? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Flink wat traiteurs in België zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met altijd kakelverse ingrediënten. Daaropvolgend worden ze direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Met deze techniek blijven voedingswaarden onaangeroerd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • 100% dagvers
 • Heerlijke en smaakvol
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen shock-freeze ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven zo erg lang goed. Weken lang goed te houden. Een wekelijkse bezorging hoeft dan ook vaak niet.

 • Maandenlang te bewaren
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Gerdingen. Een goede vervanger voor bijv. senioren die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. In veel gevallen op touw gezet door een plaatselijk restaurant.

 • Warm thuisbezorgd
 • WMO mogelijkheden
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Verschillende aanbieders hebben daarnaast een bruikbare boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Hierdoor bestelt u direct de boodschappen zoals smeerkaas of chocoladevla. Vaak kosteloos afgeleverd op een vast tijdstip.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Gerdingen vergelijken

Incidenteel eens genieten van een heerlijke diepvriesmaaltijd in Gerdingen? Of zoekt u een wekelijkse bezorgde koelverse thuismaaltijden? Of zoekt u een leverancier die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? U kunt kiezen uit een groot aantal seniorenmaaltijden die matchen met uw wensenlijstje voedingspatroon. Neem nu Dieet Kalkoenblanket Oude Wijze Broccoli of Kipfilet Provencaal, Groentemix Met Krieltjes? Via onze vergelijker achterhaalt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in en rondom Bree. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Dikwijls is er een proef-mogelijkheid. U kan complete bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig kunstmatige toevoegingen proeven. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. Het eten wordt geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Zij werken vaak niet met een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Gerdingen voor ouderen wijken nogal af. De prijs per maaltijd wordt gevormd door factoren als het bedrijf, het aantal verwerkte maaltijden, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd zoals Spaghetti Bolognese Kaas is er al vanaf €4,85.
 • Een vriesverse maaltijd als Dieet Gehakt Van Rundsvlees Rode Kool Puree kan je kopen vanaf €3,85.
 • Een thuisbezorgde daghap als Lasagna bolognese kan je kopen vanaf €6,85.
De maaltijden kan uitgebreid worden. Bestel ook Schaaldierensoep, een gezonde salade en iets lichts zoals Knoedel als nagerecht. Zijn kosten voor u een probleem? Mogelijk kan u dan een subsidie of regeling treffen met de gemeente Bree voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Geliefde bereide maaltijden

 • Kersenpannenkoek
 • Chili sin carne
 • Ossestaartsoep
 • Slavink in jus
 • Broccolisoep

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Gerdingen aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Ga eerst na wat voor maaltijdservice past bij uw leefpatroon. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk beschikbare leveranciers en kies er een. Achterhaal altijd eerst het soort gerechten, de manier van bezorging, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De professionele aanbieders verstrekken een spotgoedkoop proefpakket. Bijvoorbeeld 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Zo kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met alle aanbieders.

 4. Maaltijden afnemen

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Dat is fijn, nu kan men eenvoudigeen nieuwe bestelling plaatsen. Gewoonlijk kan dit door even te bellen, met behulp van de menukaart, of met de computer. De gerechten worden veelal aan huis gebracht via een lokale leverancier in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Bij de koelverse variant, dan kunt u gerechten kiezen op een lijst met pakweg 25 gerechten. Spreken we over diepvries, dan kan men kiezen uit 80+ blijvende gerechten. Rondom tafeltje dekje is er vaak een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Soms is zelf een maaltijd samenstellen een speciale feature.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke leveranciers gebruiken een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Denk aan Indonesischerijsttafel,babiketjap, sambalboontjes,nasimetkip of Vegetarische burger, uiensaus, aardappelpuree, rode kool. Zo zijn er voor alle ouderen gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw eigen dienstverlener.

Is er een minimale afname?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats wanneer u deze besteld heeft. Door gebruik te maken van de unieke menukaart / lijst kunt u iedere week zelfstandig – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de maaltijden inplannen.

Hoe verloopt de levering?

De bezorgmaaltijden worden vaak door een lokale bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Koelvers: wekelijks. Het vriesverse assortiment 1 of 2 keer per maand.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een voedzame maaltijd is cruciaal voor een goede balans en energie. Een warme schotel in de avond mag dan ook niet ontbreken. Veel senioren of beperkten hebben bepaalde dieetwensen. Hierom onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis bezorgd. U kunt denken aan gemalen, glutenvrij, lactosevrij, natriumarm of misschien koolhydraatarm, vegetarisch, veganistisch, eiwitrijk: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Gerdingen. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: handig als er iets speelt als een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat slikken en kauwen lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit