Maaltijdservice Attre

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Attre voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Attre? Via onze tool bekijkt u eenvoudig alle organisaties die leveren in uw plaats. Maaltijden warm bezorgd, of een vriesverse gerecht die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: de mogelijkheden zijn enorm. Dit kan al vanaf €5,45 p.p. Aanschuiven voor Speklapje met vleesjus, stamppot andijvie of Kipfilet met stroganoffsaus, bloemkool met bechamelsaus-kerrie en gekookte aardappelschijfjes? Maar is zelf koken geen optie meer? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Geholpen door de maaltijddienst in Attre geniet u van complete gerechten, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieHenegouwen
GemeenteBrugelette
RecensieOverheerlijke en gezond
Postcode7941
Prijs per maaltijd€6,03
Maaltijd-topperKip in roomsaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Attre

We zien meer en meer maaltijdendiensten in en rondom Attre. Bijvoorbeeld grote leveranciers als Marley Spoon en Smartmat. Ook binnen de gemeente zien we interessante leveranciers en slagerijen. Iedere aanbieder heeft weer een eigen manier van bereiding en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Met behulp van de maaltijdservice-vergelijker kunt u derhalve de bezorgdiensten probleemloos tegen elkaar afzetten. Het selecteren van een relevante aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij derhalve wat overzichtelijker. Zijn er nog twijfels? Ga dan eerst voor eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Bestaan er speciale voorkeuren zoals onder andere vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Attre? Geen probleem! Een aanzienlijk deel van de traiteurs voor ouderen worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met de meest verse ingrediënten. Vervolgens wordt de maaltijd direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Door dit proces blijven smaak en voedingswaarden in topconditie. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Meest verse ingrediënten
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Structuur en smaak blijven optimaal behouden. Maanden lang op te slaan. Een wekelijkse bezorging is hier niet aan de orde.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Porties ruim voldoende
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Attre. Een prima oplossing voor bijv. senioren die het eten niet meer kunnen opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Normaliter op touw gezet door een lokale keuken.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • WMO mogelijkheden
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Een aantal firma’s hebben ook een extra boodschappendienst voor bejaarden. Daarmee bestelt u gelijk belangrijke boodschappen als geitenkaas of snoeptomaatjes. Vaak zonder bezorgkosten door de vaste bezorger.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Tot in de keuken geleverd
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Attre vergelijken

Houdt u van een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Attre? Of neigt u meer naar de meest verse koelverse opwarmmaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een aanbieder gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? U kunt kiezen uit vele type aanbieders die passen bij uw uw wensenlijstje en eventuele voedingsvoorschrift. Wat te denken van Lamsnavarin Prinsessenbonen Gebak. Aardappelkubus of Gemalen Rundergehakt Met Rode Kool En Puree? Op maaltijdbutler.be vergelijkt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in en nabij Brugelette. Let ook goed op het proefpakket. Vaak kunt u tegen een zeer scherpe prijs smaakvolle bereide gerechten met verse ingrediënten en zonder ongezonde toevoegingen uittesten. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. Het eten wordt bezorgd door uw eigen bezorger. U zit niet vast aan een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Attre voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs die u betaalt heeft te maken met factoren als het bedrijf, het soort maaltijd, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd als Runderstoofpotje Stroganoff Snijbonen Krieltjes wordt al bezorgd vanaf €5,4.
 • Diepvriesmaaltijd als Koolvis Hollandaisesaus Preiroom Krielaardappel bestelt u vanaf €3,7.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Vegetarische omelet, aardappelpuree, wortelen met doperwten is beschikbaar vanaf €6,55.
De avondmaaltijd kan uitgebreid worden. Bestel ook Tom kha kai, een extra salade en iets lichts zoals Chocolademousse om het af te maken. Zijn kosten voor u een probleem? Wellicht kunt u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Brugelette voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Top-5 bereide maaltijden

 • Kruudmoes met gortepap
 • Rundergehaktbal in jus
 • Vispotje in botersaus
 • Wokgroenten teriyaki
 • Pasta/tonijnschotel

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Attre bestellen

 1. Inventariseer behoeftes

  Achterhaal eerst wat voor seniorenmaaltijd matcht met uw voedingspatroon. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk professionele maaltijdservices en kies een geschikte. Let goed op de versheid van ingrediënten, de bestel en bezorgopties, en de klantwaardering.

 3. Start met een proefpakket

  De populaire services stunten met een spotgoedkoop proefpakket. Bijvoorbeeld 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Zo kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met alle aanbieders.

 4. Bestellingen plaatsen

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Vervolgens kan men zonder problemen nog een bestelling doen. Doorgaans kan dit door even te bellen, via de papieren bestellijst of via internet. De maaltijden voor ouderen worden doorgaans geleverd door een persoonlijke bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Bij koelverse gerechten is er een wekelijks wisselend assortiment met ongeveer 30 gerechten. Gaat men voor diepvries, dan kunt u meestal kiezen uit 50 – 100 maaltijden die het hele jaar vaststaan. Bij tafeltje dekje krijgt men een vast weekmenu. Soms is zelf uw bord samenstellen ook mogelijk.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Zeker. Landelijke services voorzien in een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Zoals bijv. Boerengehaktschotel met aardappelpuree of Hamburger, currysaus, baby wortelen, krieltjes. Op die manier ontvangt men altijd goede bezorgmaaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met de organisatie waar u klant bent.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, er geldt geen doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd wanneer u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door middel van de standaard bestellijst kan men eenvoudig – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de maaltijden inplannen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De bezorgmaaltijden worden in algemene zin door uw eigen bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Het koelverse assortiment elke week 2 keer. Binnen het vriesverse segment 2 keer per maand.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Gezond en vers eten stimuleert uw energie en levenslust. Een warme schotel in de avond is daarbij van groot belang. Veel bejaarden of gehandicapten hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Hierom zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Dit heeft te maken met glutenvrij, natriumarm, lactosevrij, gemalen of juist veganistisch, vloeibaar, eiwitrijk, vegetarisch: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Attre. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: handig als er iets speelt als een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken of kauwen complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit