Maaltijdservice Oeudeghien

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Oeudeghien voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Oeudeghien? Middels de maaltijdservice-vergelijker treft u eenvoudig alle bezorgers in uw regio! Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of kant-en-klaar maaltijden die een paar minuten in de microgolf gaan: de mogelijkheden zijn enorm. Nu al voor €5,30 per gerecht. Genieten van Kip in zoetzure saus en Rundergehaktbal met jus, gemengde groenten en witte rijst? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Dat hoeft niet erg te zijn! Met behulp van de maaltijdendienst in Oeudeghien ontvangt u complete maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieHenegouwen
GemeenteFrasnes-Lez-Anvaing
RecensieMet dieetmaaltijden
Postcode7911
Gemiddelde prijs€5,99
Populaire maaltijdMacaroni met kaas

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Oeudeghien

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in Oeudeghien. Denk dan aan populaire bezorgers als Vlotter en/of Okay. Echter, ook heel lokaal ontstaan er prima aanbieders en wijkrestaurants. Elke leverancier hanteert een eigen type maaltijd en bestelvoorwaarden. Dankzij maaltijdbutler.be kunt u derhalve de services overzichtelijk vergelijken op allerlei onderdelen. De keuze maken voor een relevante verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zo een stuk gemakkelijker. Twijfelt u nog? Kijk dan eerst naar een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Bestaan er bepaalde wensen zoals o.a. lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Oeudeghien? Er is gelukkig een alternatief. Veel traiteurs voor bejaarden zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met de meest verse ingrediënten. Vervolgens worden deze maaltijden gekoeld en goed verpakt. Met deze techniek blijven voedingswaarden ongedeerd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Maximale versheid
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Vitamines en mineralen raken niet bedorven. Weken lang goed te houden. Continue bestellingen plaatsen is geen verplichting.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Oeudeghien. Perfect voor bijv. senioren die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! In de regel afgehandeld door een lokale zorginstelling.

 • Vanuit de pan op het bord
 • 100% vers
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Meerdere aanbieders voorzien in een speciale boodschappendienst voor gehandicapten. Op die manier haalt men probleemloos verse of handige boodschappen als grillworst en havervlokken. Vaak gratis mee bezorgd met de maaltijden.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Oeudeghien vergelijken

Liefhebber van een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Oeudeghien? Of houdt u juist van de meest verse koelverse maaltijden voor ouderen? Of heeft u liever een instelling met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? Er is de keuze uit een groot aantal mogelijkheden die overeenstemmen met uw voorkeuren en mogelijke allergieën. Genieten van de lekkerste gerechten als Kabeljauw Kreeftensaus Spinazie Koolrabi Aardappel of Dieet Gehakt Van Rundsvlees Rode Kool Puree? Onderstaand vindt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in de gemeente Frasnes-Lez-Anvaing. Bestel eerst eens een proefpakket. Bij veel aanbieders is er een proef-mogelijkheid. U kan uitstekende bereide gerechten met veel groenten en weinig koolhydraten proeven. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. Het eten wordt bezorgd door een persoonlijke bezorger. U zit niet vast aan een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Oeudeghien voor ouderen variëren nogal. De prijs die wordt gerekend heeft te maken met zaken als de leverancier, het soort maaltijd, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Blinde Vink Puree Met Prei bestelt u vanaf €6,4.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Bulgur Met Geitenkaas, Broccoli & Bloemkool is er al voor €3,75.
 • De daghap voor ouderen als Speklapje met vleesjus, gekookte aardappelen, gemengde groenten is beschikbaar vanaf €7,1.
Het diner hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Juliennesoep, een lekker bijgerecht en een toetje als Dame blanche mousse na. Heeft u moeite met de financiën? Wellicht kunt u een subsidie of regeling treffen met de gemeente Frasnes-Lez-Anvaing voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Beste bereide maaltijden

 • Koninginnesoep met kip
 • Kipragout champignons
 • Bami, quorn, satésaus
 • Kip in zoetzure saus
 • Boerengehaktschotel

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Oeudeghien aanvragen

 1. Inventariseer behoeftes

  Trek eerst na wat voor type seniorenmaaltijd aansluit op uw voedingspatroon. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk beschikbare aanbieders en kies er een. Controleer goed het maaltijd-aanbod, op welke manieren u kunt bestellen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Een proefpakket nemen

  De populaire verstrekkers verstrekken een goedkoop of gratis proefpakket. Bijvoorbeeld 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Zodoende kunt u op een prettige manier kennismaken met bepaalde maaltijdservices.

 4. Vaste levermomenten

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Vervolgens kan men gemakkelijknog een bestelling doen. Steeds vaker kan dit door te bellen, door de menukaart in te vullen, of via de website. De seniorenmaaltijden worden standaard aan huis gebracht via een behulpzame bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten kunt u zelf kiezen van een bestellijst met ruwweg 20 maaltijden. Spreken we over diepvries, dan kunt u kiezen uit 90+ vaste maaltijden. In het geval van tafeltje dekje is er vaak een vast weekmenu. In sommige gevallen is zelf samenstellen een speciale feature.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Vaak wel. Bijna alle dienstverleners voorzien in een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Denk aan Gestoofde vis, gemengde groenten en gekookte aardappelen en Kabeljauw, dillesaus, sperziebonen, krieltjes. Hiermee zijn er voor iedereen seniorenmaaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw eigen dienstverlener.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht vast abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd op het moment dat u zelf een bestelling geplaatst heeft. Aan de hand van de standaard bestellijst kan men direct en zonder moeite – digitaal, telefonisch of met pen en papier – een bestelling plaatsen.

Hoe verloopt de levering?

De kant-en-klaar maaltijden worden vaak door een vaste bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Binnen het koelverse segment elke week 2 keer. Het vriesverse aanbod om de 2 weken.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Verse voeding bevordert een vitaal en energiek lichaam. De warme schotel is daarbij van groot belang. Diverse bejaarden of gehandicapten hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Hierdoor ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden aan huis bezorgd. We hebben het over lactosevrij, glutenvrij, natriumarm, zoutarm en niet te vergeten eiwitrijk, vegetarisch, koolhydraatarm, vloeibaar: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Oeudeghien. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect wanneer er sprake is van een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen of slikken lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit