Maaltijdservice Dergneau

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Dergneau voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Dergneau? Met behulp van maaltijdbutler.be doorzoekt u probleemloos alle bezorgers die maaltijden thuisbezorgen. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een dagvers gerecht die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: u maakt zelf de keuze. Te bestellen vanaf €4,60 per maaltijd. Genieten van Spareribs, gebakken wedges, broccoli en Pasta Venetia? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? Er is een oplossing! Via de maaltijddienst in Dergneau beschikt u over verse gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieHenegouwen
GemeenteFrasnes-Lez-Anvaing
RecensieAltijd bereikbaar
Postcode7912
Gemiddelde menuprijs€6
Vaak bestelde maaltijdKipfilet in saus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Dergneau

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in de omgeving van Dergneau. Denk aan populaire firma’s als Vlotter of Ekomenu. Maar ook in de buurt kan men kiezen voor verschillende leveranciers en vrijwilligersorganisaties. Iedere partij heeft zo een heel eigen productaanbod en procedures rondom bestellen en betaling. D.m.v. de maaltijdservice-vergelijker kunt u derhalve de services snel en makkelijk naast elkaar bekijken. Het uitzoeken van een degelijke leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan ook wat minder gecompliceerd. Zijn er nog twijfels? Start eens met een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Bestaan er bepaalde voorkeuren zoals bijvoorbeeld glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in Dergneau? Dat is niet erg! Veel cateraars en traiteurs passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, bomvol natuurlijke ingrediënten. Nadien wordt het gerecht gekoeld naar onder 5⁰C. Om die reden blijven voedingswaarden ongedeerd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Altijd volledig vers
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en razendsnel ingevroren (shock-freeze). Smaak en gezonde vitaminen raken niet bedorven. Weken lang goed te houden. Iedere 7 dagen inkopen doen is dus niet noodzakelijk.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Dergneau. Vaak toegepast door bijv. hulpbehoevenden die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Normaal geïnitieerd door een plaatselijk restaurant.

 • Direct aanschuiven
 • Mogelijke subsidie
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Meerdere leveranciers hanteren ook een praktische boodschappendienst voor senioren. In dat geval koop men gelijk broodnodige boodschappen als dieetproducten en volle melk. Normaal gratis mee bezorgd op een vooraf gekozen moment.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Dergneau vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Dergneau? Of neigt u meer naar een blijvende oplossing als koelverse maaltijden? Of heeft u liever een organisatie met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? Er zijn diverse thuismaaltijden die passen bij uw uw wensenlijstje en voedingsadvies. U kunt denken aan Dieet Kalfsworst Rode Kool Aardappel en Gebraad Mosterdsaus Spruiten Knolselderpuree? Verderop vindt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in en nabij Frasnes-Lez-Anvaing. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Vaak is er een proef-mogelijkheid. U kan ambachtelijke bereide gerechten met veel groenten en weinig kunstmatige toevoegingen proberen. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De menu’s worden bezorgt door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Dergneau voor ouderen variëren nogal. De prijs wordt gevormd door o.a. de aanbieder, het productieproces, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd zoals Kaasburger Met Spinazie En Puree is er al vanaf €4,8.
 • Diepvriesmaaltijd als Gebraad Mosterdsaus Spruiten Knolselderpuree bestelt u vanaf €3,8.
 • Een warme daghap voor senioren als Dieet Gehaktbal Uiensaus Prei Aardappelen kunt u al bestellen vanaf €6,75.
De avondmaaltijd is niet het enigste: Wat te denken van Witlofsoep, een extra salade en een toetje als Crema catalana als nagerecht. Is uw budget niet toereikend? Soms kan men een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Frasnes-Lez-Anvaing voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Top-5 bereide maaltijden

 • Gestoofde lamsschouder
 • Gepaneerde kipstukjes
 • Varkenssaucijs in jus
 • Varkensvlees in saus
 • Gekookte aardappels

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Dergneau bestellen

 1. Wat zijn de wensen?

  Stel eerst vast wat voor kant-en-klaar maaltijd aansluit op uw eisen. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk gespecialiseerde maaltijdvoorzieningen en selecteer er een. Let met name op de voedingswaarden, op welke manieren u kunt bestellen, en de klantwaardering.

 3. Probeer het proefpakket

  De grote maaltijdservices bieden een extra goedkoop proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Door hier gebruik van te maken kunt u zonder hoge kosten kennismaken met aantrekkelijke maaltijd-verzorgers.

 4. Vaste levermomenten

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Gelukkig, nu kunt u elke dag nog een bestelling doen. Vaak doet u dit telefonisch, via een menulijst, of via internet. Het eten wordt in algemene zin aan huis gebracht via een lokaal gezicht / bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten kunt u zelf kiezen van een bestellijst met plusminus 30 gerechten. Bij diepvries is het aanbod gelimiteerd tot 70 – 150 vaste maaltijden. Bij tafeltje dekje is er vaak een daghap, zonder keuze. In sommige gevallen is zelf een maaltijd samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Praktisch alle maaltijdverstrekkers voorzien in een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Als o.a. Gehaktbal met jus, bloemkool à la crème en gekookte aardappelen of Vegetarische burger, uiensaus, aardappelpuree, rode kool. Handig, want zo zijn er voor alle bejaarden bezorgmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw eigen dienstverlener.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, er geldt geen doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen nadat u zelf een bestelling geplaatst heeft. Door gebruik te maken van de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u wekelijks zelf – met de papieren lijst, online of telefonisch – de maaltijden inplannen.

Hoe werkt de bezorging?

De menu’s worden in algemene zin door uw persoonlijke bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Koelvers: om de 3 dagen. Vriesvers: elke 14 dagen.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een gewoon goede maaltijd bevordert uw lichamelijke gezondheid. Een dagelijkse warme schotel is essentieel. Sommige senioren of mensen met een beperking hebben bepaalde dieetwensen. Daardoor ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden thuisbezorgd. Het gaat om gemalen, zoutarm, glutenvrij, lactosevrij of misschien vegetarisch, veganistisch, eiwitrijk, koolhydraatarm: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Dergneau. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden in het geval van een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat kauwen & slikken lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit