Maaltijdservice Saint-Sauveur

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Saint-Sauveur voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Saint-Sauveur? Via onze tool treft u eenvoudig alle firma’s in de buurt! Maaltijden warm bezorgd, of vriesverse gerechten die alleen maar even de microgolf in hoeven: u bepaalt het helemaal zelf. Te bestellen vanaf €3,70 p.p. Ouderwets genieten van Kabeljauw Kreeftensaus Spinazie Koolrabi Aardappel en Kipdrumsticks, kerriekool en gekruide aardappelblokjes? Maar gaat het koken u moeilijk? Er is gelukkig een alternatief. Geholpen door de maaltijddienst in Saint-Sauveur hebt u toegang tot smaakvolle gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieHenegouwen
GemeenteFrasnes-Lez-Anvaing
ReactieVers uit de keuken
Postcode7912
Maaltijd prijs€6,01
Vaak gekozen maaltijdZalmfilet in roomsaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Saint-Sauveur

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in de omgeving van Saint-Sauveur. Neem populaire firma’s als Viangro en/of Intermarché. Echter, ook heel lokaal kan men kiezen voor uitstekende partijen en verswinkels. Elke service heeft zo een heel eigen productaanbod en procedures rondom bestellen en betaling. D.m.v. deze website kan u de organisaties rustig naast elkaar zetten. Het kiezen van een solide verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt op die manier leuker en makkelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Ga dan eerst voor een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u te maken met maaltijdvoorkeuren zoals zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Saint-Sauveur? Er is gelukkig een alternatief. Veel cateraars en traiteurs zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met 100% verse ingrediënten. Vervolgens wordt de maaltijd gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Zo blijven structuur en smaak in topconditie. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Maximale versheid
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Vitamines en mineralen blijven zo erg lang goed. Maanden lang op te slaan. Elke week een bezorging is dus niet noodzakelijk.

 • Maandenlang te bewaren
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Saint-Sauveur. Een uitkomst voor bijv. chronisch zieken die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Dikwijls georganiseerd door een meer lokale partij.

 • Warm thuisbezorgd
 • Extra hulp mogelijk
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

De meeste organisaties beschikken over een bruikbare boodschappendienst voor chronisch zieken. Op die manier bestelt u gelijk nuttige boodschappen zoals keukenpapier en havervlokken. Meestal kosteloos bezorgd tot in de keuken.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Tot in de keuken geleverd
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Saint-Sauveur vergelijken

Liefhebber van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Saint-Sauveur? Of prefereert u vers bereidde koelverse seniorenmaaltijden? Of heeft u liever een leverancier gericht op tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? Er zijn vele opties die overeenstemmen met uw voorkeuren en eetpatroon. Wat te denken van Dieet Kippenwit Mosterdsaus Prinsessen Aardappelen of Scharrolletjes Dugléré Saus Erwten Spinazie Puree? Verderop treft u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in en nabij Frasnes-Lez-Anvaing. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Doorgaans kunt een voor een lage prijs de lekkerste bereide gerechten met veel groenten en weinig vet keuren. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. De menu’s worden bezorgt door uw eigen bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Saint-Sauveur voor ouderen wijken nogal af. Het uiteindelijke tarief hangt af van bijvoorbeeld de leverancier, de mate van versheid, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd zoals Boomstammetje Savooikool Pastinaakpuree is er al vanaf €4,55.
 • Diepvriesmaaltijd als Vispannetje Met Parijse Wortelen En Puree vindt u vaak al vanaf €4,05.
 • Een daghap aan huis als Eieromelet in kaassaus kunt u al laten bezorgen vanaf €6,4.
De avondmaaltijd is vaak uit te breiden met o.a. Burgersoep, een lekker bijgerecht en voor de volledigheid een Bosvruchten yoghurt ijs om mee af te sluiten. Zijn kosten voor u een probleem? In sommige gevallen kunt u een subsidie of regeling treffen met de gemeente Frasnes-Lez-Anvaing voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Top-5 bereide maaltijden

 • Nasi Indisch rundvlees
 • Verse komkommersalade
 • Rundvlees in tijmsaus
 • Venkelsoep met dille
 • Verse waldorfsalade

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Saint-Sauveur aanvragen

 1. Wat zoekt u precies?

  Onderzoek allereerst welk type bezorgmaaltijd in lijn is met uw eisen. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk professionele maaltijdvoorzieningen en kies een geschikte. Kijk goed na het type maaltijden, de manier van bezorging, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Een proefpakket nemen

  De grote services bieden een spotgoedkoop proefpakket. Vaak gaat het om 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Door hier gebruik van te maken kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met aantrekkelijke verstrekkers.

 4. Een vaste leverdag

  Was het proefpakket naar wens? Gelukkig, nu kan men moeiteloos een nieuwe bestelling doorgeven. Steeds vaker kan dit door even te bellen, via een menulijst, of via internet. De thuismaaltijden worden in de regel geleverd door een persoonlijke bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Zodra u kiest voor koelvers, dan profiteert u van een menukaart met plusminus 15 gerechten. Bij diepvries is het assortiment beperkt tot 80+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Via het tafeltje dekje principe is er sprake van een daghap, zonder keuze. Soms is zelf uw bord samenstellen ook een optie.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Praktisch alle maaltijd-verzorgers voorzien in een speciale categorie met dieetmaaltijden. Neem nou Slavink in jus met stamppot snijbonen en Zalmfilet in roomsaus. Hiermee ontvangt men altijd goede warme maaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij de organisatie waar u klant bent.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, aanbieders hanteren geen doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis op het moment dat u zelf een bestelling geplaatst heeft. Middels de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u wekelijks zelf – met de papieren lijst, online of telefonisch – de maaltijden inplannen.

Hoe verloopt de levering?

De microgolf-maaltijden worden in de regel door een vaste bezorger op een vast tijdstip geleverd. Bij koelverse maaltijden 1 a 2 keer per 7 dagen. Bij vriesvers is dat 2 keer per maand.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een maaltijd met verse ingrediënten vormt de basis voor uw lichamelijke gezondheid. Een dagverse warme schotel is essentieel. Diverse bejaarden of invaliden hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Hierdoor ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden voor thuis. Het betreft natriumarm, gemalen, zoutarm, glutenvrij en ook vegetarisch, koolhydraatarm, vloeibaar, eiwitrijk: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Saint-Sauveur. Is er sprake van een laag inkomen? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: praktisch bij glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen en slikken steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit