Maaltijdservice Cambron-Casteau

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Cambron-Casteau voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Cambron-Casteau? D.m.v. deze website achterhaalt u overzichtelijk alle bedrijven in de buurt! Warme gerechten, of vriesverse gerechten die een paar minuten in de microgolf gaan: er is veel mogelijk. En dat al vanaf €4,55 per persoon. Flink uitpakken met Gepaneerde kipnuggets of Schnitzel met gebakken aardappels? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? Er kan meer dan u denkt! Door de maaltijdendienst in Cambron-Casteau profiteert u van uitstekende maaltijden, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieHenegouwen
GemeenteBrugelette
RecensieMet aandacht bereid
Postcode7940
Gemiddelde prijs€6,02
Vaak gekozen maaltijdVarkensvlees met appel in saus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Cambron-Casteau

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in de buurt van Cambron-Casteau. Neem bijv. populaire bezorgers als 15Gram en Okay. Ook binnen de gemeente zijn er uitstekende organisaties en vrijwilligersorganisaties. Ieder bedrijf hanteert een heel eigen aanbod en bestelvoorwaarden. D.m.v. www.maaltijdbutler.be kunt u dus de aanbieders op uw gemak naast elkaar zetten. Het uitkiezen van een degelijke leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is op die manier wat aangenamer. Eerst kijken of het wat is? Profiteer nu van een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Bestaan er menu-voorkeuren als bijvoorbeeld lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Cambron-Casteau? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Opvallend veel traiteurs voor bejaarden zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met 100% verse ingrediënten. Daaropvolgend wordt het eten gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Om die reden blijven geur, kleur en smaak gegarandeerd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Met verse producten bereid
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het koken op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Structuur en smaak blijven gewaarborgd. Weken lang goed te houden. Continue bestellingen plaatsen is dan ook overbodig.

 • Lang houdbaar
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Cambron-Casteau. Perfect voor bijv. chronisch zieken die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Normaal afgehandeld door een meer lokale partij.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Mogelijke subsidie
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Meerdere bezorgers beschikken over een speciale boodschappendienst voor gehandicapten. Hiermee koop men gelijk belangrijke boodschappen als allesreiniger of hagelslag. Normaal gratis bezorgd met de maaltijden.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Cambron-Casteau vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Cambron-Casteau? Of neigt u meer naar echt 100% verse koelverse maaltijden? Of heeft u liever een lokale organisatie die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? We onderscheiden flink wat type aanbieders die aansluiten bij uw situatie voedingspatroon. Genieten van de lekkerste gerechten als Medaillon Champignonsaus Groenten Gebakken Aard. of Dieet Boerenkool Met Kalfsgehaktbal? Onderstaand bekijkt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in de streek Brugelette. Onze tip: begin met een proefpakket. Meestal kan men voor aantrekkelijke prijzen verse bereide gerechten met dagverse artikelen en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen proberen. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. Het eten wordt geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Aanbieders werken niet met een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Cambron-Casteau voor ouderen wijken nogal af. De prijs per maaltijd is afhankelijk van o.a. de leverancier, de grootte van de keuken, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd zoals Volkoren Penne Erwtjes Zoete Aardappelen Kaassaus kunt u al bestellen vanaf €5,6.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Varkensreepjes Zoetzure Saus Met Groenten En Rijst vindt u vaak al vanaf €5,25.
 • Een warme dagschotel als Spaghettischotel bolognese wordt al bezorgd vanaf €6,3.
De recepten kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Kippensoep, een gezonde salade en niet te vergeten een toetje als Fraises Wilhelmine om mee af te sluiten. Heeft u weinig financiële middelen? Mogelijk kan u dan een subsidie of regeling treffen met de gemeente Brugelette voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Kick Through Spaghetti
 • Kruudmoes met gortepap
 • Gepaneerde kipnuggets
 • Verse rauwkostsalade
 • Pittige Thaise soep

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Cambron-Casteau regelen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Stel eerst vast wat voor type thuismaaltijd klopt met uw gesteldheid. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk populaire maaltijdservices en bekijk de beschikbaarheid. Bekijk met name de voedingswaarden, de manier van bezorging, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Start met een proefpakket

  De meeste dienstverleners verstrekken een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Zo’n aanbieding kan betekenen 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Hierdoor kunt u zonder hoge kosten kennismaken met geschikte dienstverleners.

 4. Maaltijden afnemen

  Was het proefpakket naar wens? Dat is fijn, nu kan men dagelijks een nieuwe bestelling plaatsen. Doorgaans kan dit via de telefoon, door maaltijden aan te kruisen, of met de tablet. De gerechten worden dikwijls thuisbezorgd middels een persoonlijke bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Binnen het koelverse segment kunt u gerechten kiezen op een lijst met om en nabij de 25 gerechten. Kiest u voor diepvries dan is het aanbod gelimiteerd tot 70+ vaste vaste gerechten. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan krijgt men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. In sommige gevallen is zelf gerechten samenstellen ook mogelijk.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Doorgaan wel. Veel maaltijd-verzorgers bieden een ruim assortiment dieetmaaltijden. ZoalsKabeljauwfilet met vegetarische jus, witte rijst, doperwten en Boerengehaktschotel met aardappelpuree. Handig, want zo zijn er voor alle bejaarden seniorenmaaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw maaltijdservice.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, er geldt geen doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd wanneer u een bestelling heeft doorgegeven. Via de menulijsten kunt u iedere week zelfstandig – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – uw wensen doorgeven.

Hoe werken de leveringen?

De seniorenmaaltijden worden in de regel door uw eigen bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Bij koelvers: elke week 2 keer. Bij vriesverse gerechten om de 14 dagen.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een gewoon goede maaltijd stimuleert uw vitaliteit en gezondheid. Een dagelijkse warme schotel is daarbij van groot belang. Sommige senioren of beperkten eten volgens een bepaald dieet. Daardoor zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Denk aan lactosevrij, gemalen, glutenvrij, zoutarm en niet te vergeten koolhydraatarm, eiwitrijk, veganistisch, vegetarisch: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Cambron-Casteau. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: gerechten met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: perfect bij een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra kauwen & slikken lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit