Maaltijdservice Hollain

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Hollain voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in verse maaltijden aan huis voor ouderen in Hollain? D.m.v. de maaltijdservice-vergelijker doorzoekt u gemakkelijk alle bezorgers die bij u thuisbezorgen. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of koelverse gerechten die u gemakkelijk zelf opwarmt: de mogelijkheden zijn enorm. Al te verkrijgen vanaf €3,85 p.p. Smullen van Kalfsgehaktbal met vleesjus, gebakken röstikos, prei à la crème of Zalm met botersaus, bloemkool à la crème en gele rijst? Maar lukt zelf koken niet meer? Er kan meer dan u denkt! D.m.v. de maaltijddienst in Hollain smult u weer van vers bereidde maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieHenegouwen
GemeenteBrunehaut
RecensieAantrekkelijk proefpakket
Postcode7620
Gemiddelde kosten€4,97
Nummer 1-maaltijdRibkarbonade in jus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Hollain

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in en rondom Hollain. Denk dan aan veel gekozen firma’s als HelloFresh of Viangro. Maar ook in de buurt kan men kiezen voor verscheidene organisaties en speciale eetpunten. Iedere leverancier heeft zo z’n eigen productaanbod en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Via www.maaltijdbutler.be kunt u dus de organisaties gemakkelijk op een rijtje zetten. Uitkomen bij de beste service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is hierdoor een beetje makkelijker. Twijfelt u nog? Kijk dan eerst naar eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Spelen er bepaalde wensen als bijvoorbeeld veganistische of andere verse dieetmaaltijden in Hollain? Dat hoeft niet erg te zijn! Legio cateraars en traiteurs zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, bomvol natuurlijke ingrediënten. Daaropvolgend wordt de maaltijd direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Door dit proces blijven smaak en vitamines ongedeerd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Vers van het land
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen gaan zo niet verloren. Meerdere maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging is dan ook overbodig.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Hollain. Een prima oplossing voor bijv. hulpbehoevenden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. U kunt meteen aanschuiven! Vaak afgehandeld door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Warm thuisbezorgd
 • Extra hulp mogelijk
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

De meeste aanbieders hebben daarnaast een speciale boodschappendienst voor gehandicapten. Daarmee bestelt men probleemloos broodnodige boodschappen als havermoutpap en desem bol spelt. Normaliter zonder extra kosten bezorgd door de vaste bezorger.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Op een vast moment in de week
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Hollain vergelijken

Zoekt u een handige diepvriesmaaltijd in Hollain? Of neigt u meer naar een blijvende oplossing als koelverse thuismaaltijden? Of heeft u liever een aanbieder gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? Er is de keuze uit een groot aantal type aanbieders die kloppen met uw voorkeuren en menu voorkeuren. Denk maar aan Linzen Met Varkensvlees, Spek Wortelen Aardappel of Gemalen Kip Met Worteltjes En Aardappelpuree? Op deze pagina ziet u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in en rondom Brunehaut. Overweeg ook altijd het proefpakket. In veel gevallen is er een proef-mogelijkheid. U kan heerlijke bereide gerechten met dagverse artikelen en zonder ongezonde toevoegingen testen. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De gerechten worden bezorgd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Hollain voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs die wordt gerekend wordt gevormd door zaken als de organisatie, het productieproces, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd zoals Gemalen Koolvis Met Broccoli En Kruidenpuree vindt u vaak al vanaf €5,35.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Tomatensoep Met Balletjes kunt u al laten bezorgen vanaf €4,15.
 • Een daghap aan huis als Drumsticks met vleesjus, gebakken aardappelen, sperziebonen kunt u al laten bezorgen vanaf €6,25.
De avondmaaltijd kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Schaaldierensoep, een stukje fruit en voor de volledigheid een Mokka ijs om het af te maken. Heeft u weinig financiële middelen? Mogelijk kan u dan een subsidie of regeling treffen met de gemeente Brunehaut voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Zalmfilet in saus
 • Bami babi ketjap
 • Runderstoofpotje
 • Hamlapje in jus
 • Gebakken rijst

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Hollain aanvragen

 1. Inventariseer behoeftes

  Bedenk eerst welk soort thuismaaltijd in overeenkomst is met uw eetpatroon. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk populaire bezorgservices en maak een keuze. Let met name op het maaltijd-aanbod, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De professionele aanbieders hanteren een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Bijvoorbeeld 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Zo kunt u laagdrempelig kennismaken met bekende verstrekkers.

 4. Maaltijden afnemen

  Genoten van de proefmaaltijd? Vervolgens kunt u zonder moeite weer nieuwe gerechten bestellen. Steeds vaker doet u dat via telefoon, door maaltijden aan te kruisen, of met de computer. Uw bestelling wordt in de regel aan huis gebracht via een lokaal gezicht / bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er een wekelijks keuzemenu met om en nabij de 30 menu’s. Gaat men voor diepvries, dan hebt u de keuze uit 90+ vaste menu’s. Via het tafeltje dekje principe is er vaak een speciaal dagmenu. In sommige gevallen is vers op maat een optie die wordt aangeboden.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Vaak wel. Bijna alle leveranciers werken met een speciale categorie met dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Vegetarische spicy bean burger met vegetarische jus, gebakken aardappelen, snijbonen en Boerenkoolstampot, 2 gehaktballen. Hierdoor zijn er voor iedereen opwarmmaaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw eigen aanbieder.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen in het geval u deze besteld heeft. Middels de menulijsten kunt u snel en simpel – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de gerechten laten brengen.

Hoe verloopt de bezorging?

De bezorgmaaltijden worden vaak door een eigen bezorger op een vast tijdstip geleverd. Bij koelvers is dat wekelijks. Het vriesverse assortiment om de 14 dagen.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een verse maaltijd helpt mee aan uw algehele gesteldheid. Een warme schotel in de avond is daarbij cruciaal. Sommige bejaarden of beperkten hebben bepaalde dieetwensen. Daardoor zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Het gaat om zoutarm, glutenvrij, natriumarm, gemalen of wellicht vloeibaar, eiwitrijk, vegetarisch, koolhydraatarm: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Hollain. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: menu’s met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: handig als u te maken heeft met glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat als slikken & kauwen lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit